Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Платени водоеми край Варна
Модератор: bobopeli
- wohim
- научил се да хвърля
Платени водоеми край Варна
Здравейте,
някой може ли да сподели инфо за това къде има платени водоеми край Варна и дали пускат сега.
Очертава се събота и неделя с хубаво време и нали се сещате, че от едно отморяващо зяпане на плувката по-хубаво няма

някой може ли да сподели инфо за това къде има платени водоеми край Варна и дали пускат сега.
Очертава се събота и неделя с хубаво време и нали се сещате, че от едно отморяващо зяпане на плувката по-хубаво няма

В неделя бях на с.Круша-на втория(първия още не е зарибен),но имаше само таранки.Един колега измъкна шаранче около кило на бял червей,на дъно.Искам да попитам имате ли информация за яз.Доброплодно-дали пускат да се лови,че миналата година ходих и ме варнаха.А каде около Варна може да се лови бяла риба(за Дуранколак знам)?
- Fishing_Fan
- разбира нещата
- Fishing_Fan
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
Ми тая година още не съм ходил(в събота ще наваксвам)на друг освен Круша преди 2 седмици.Шаран въобще не удари на никой(имаше към 20 човека на гьола).Дребна таранка си излизаше цял ден....За Засмяново миналата година по това време разбивахме едрата таранка.....Николаевка-понеже е страшно дълбок,водата бавно се стопля и мисля че е малко рано за тамSve написа:Хора, само да ви помоля да споделите как е риболова на изброените язовири,за да знам дали си заслужава да бъдат посетени.
Благодаря предварително и наслука
Здравейте риболовци. Кажете как са минали излетите на язовирчетата през почивните дни. Аз бях малко болен ( а да си призная съм зависим и от други неща ) и неможах да отида. Кажете как е на Засмяново и другите платени и по колко пари искат и най-вече дали си заслужава да се ходи чак до там.
Благодаря много и наслука
-
- ще става разбирач
Бях на Засмяново в събота.Малко над 3 кг дребна таранка на бял червей на плувка.Таксата е 5 лв за 3 въдициSve написа:Здравейте риболовци. Кажете как са минали излетите на язовирчетата през почивните дни. Аз бях малко болен ( а да си призная съм зависим и от други неща ) и неможах да отида. Кажете как е на Засмяново и другите платени и по колко пари искат и най-вече дали си заслужава да се ходи чак до там.