Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Re: Риболова около Русе
Аз днес ходих с един приятел на лимана под басейна(Норд), пробвахме на фидер и на рибки, но нищо не обади!!!
Плътно капо
утре или други ден ще отскочим и до Лома. Успех на всички!!!!

Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
Аз днес отрих топлото време на топлата вода от 3-6.30 с десетина риби, но до 5 само маломерки.

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега, на плувка, фидер, дъно, на какво ги хвана ? Уре ще се паркирам там - ще ги моря с фидера....поне такава е идеята за сега......kasabinho написа:Аз днес отрих топлото време на топлата вода от 3-6.30 с десетина риби, но до 5 само маломерки.
А иначе днес само на разходка ходих по обед - зад корабната панаир - хора много риби малко (30мин стоях не видях някой да извади, ама иначе имаха по някое рибе)......на ферибота дребосък, то и вода почти няма там

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Дънен с хранилка, която не е класически фидер.
Хората, които ходят там ми казаха, че кълве след 3-3.30.
Хората, които ходят там ми казаха, че кълве след 3-3.30.

Това беше на корабната в събота 12.03 след обяд. Редки риби морунажи по около шепа......
Ловят ги на стериопор на дъно без никакви захранки.
Ловят ги на стериопор на дъно без никакви захранки.
- Прикачени файлове
-
- Korabna.jpg (221.39 KiB) Преглеждано 593 пъти
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добра вечер от мен 
Както колегата kutinchev писа/показа на корабната бая народ имаше. Аз издържах в тарапаната около 30мин, събрах директния и къде, къде айде на Лом-а на Басарбово. Застанах на около стотина метра от моста в посока манастира....имаше 2-3 колеги, които не бяха хванали нищо, ама аз си бях решил да пробвам...и така фидера, малко манджа, малко бял и повече пръст от съседната къртичина и за 3-4 часа 3 кефалчета на границата и две каракуди, размер шамарче ( риби си плуват обратно)
Като начинаещ фидерист съм доволен 

Както колегата kutinchev писа/показа на корабната бая народ имаше. Аз издържах в тарапаната около 30мин, събрах директния и къде, къде айде на Лом-а на Басарбово. Застанах на около стотина метра от моста в посока манастира....имаше 2-3 колеги, които не бяха хванали нищо, ама аз си бях решил да пробвам...и така фидера, малко манджа, малко бял и повече пръст от съседната къртичина и за 3-4 часа 3 кефалчета на границата и две каракуди, размер шамарче ( риби си плуват обратно)

Вчера открих сезона на Ряхово. от 9:30 до 15:30 - 54 уклейки на директно телескопче 5.40 м. с кука 16 номер. Стръв - пинки. Помятах и спининга малко - блесни, воблери, попери - нищо. Двама колеги покрай мен се записаха с по една маломерна щука. Единият на блесна, а другият на тапа.
-
- ще става разбирач
На Ряхово на буните ли става въпрос колега?
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Днес на Лома 10-тина таранки на фидер
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
Тази вечер почти 3 кг дунавска разна и за цвят едно шаранче, което си плува отново.

Къде ги ловите тези килограми не мога да разбера.Аз тази вечер минах през топлата вода на разходка и от 10 човека само няколко бяха хванали по 1-2 рибки.Може би на Мартен ще е различно.kasabinho написа:Тази вечер почти 3 кг дунавска разна и за цвят едно шаранче, което си плува отново.

Above us only sky
-
- сериозен играч
Вчера на Лома на Басарбово,заформих едно професионално КАПО,даже и бутване нямах 

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
kasabinho написа:Тази вечер почти 3 кг дунавска разна и за цвят едно шаранче, което си плува отново.

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
bg42 написа:kasabinho написа:Тази вечер почти 3 кг дунавска разна и за цвят едно шаранче, което си плува отново.

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега къде на Лом-а си бил, защото аз в неделя след обяд за 3-4 часа си направих кефа с фидера: повод 0,12, кука 14 и 2 бели на нея. По пътя за манастира, на около 100-150м след моста бях, на припекnick71 написа:Вчера на Лома на Басарбово,заформих едно професионално КАПО,даже и бутване нямах