Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

За колеги от Пловдив, отивам на Труд
Модератор: Кърцата
За колеги от Пловдив, отивам на Труд
Здраейте, утре (16.03) мисля да пробвам язовира в село Труд. Ако има желаещи и свободни колеги пишете ми на ЛС или телефон 0878262332. Ще проверя шарана и амура дали са се размърдали!!!
Re: За колеги от Пловдив, отивам на Труд
колега пиши после какво си направил мерси предварително
Без бой нищо не казвам!!!to6o_03 написа:колега пиши после какво си направил мерси предварително

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ранко е за там още миналата година малко преди забраната се размърдаха,ама като си ентусиаст ти пожелавам слука може тая година да е различно,въпреки че там рибата иска много голяма жега за да излезе да се храни.
П.п.Ще влизаш ли да разпъваш?
П.п.Ще влизаш ли да разпъваш?

Без риболов няма любов !
-
- сериозен играч
А като те бият забраваш,нали!?evgeniboy написа:Без бой нищо не казвам!!!to6o_03 написа:колега пиши после какво си направил мерси предварително

Ама то си е верно....амнезията е пълна тогава
Понеже никой така или иначе не прояви желание да дойде, а един приятел е свободен в четвъртък (17.03) , излета остава за тогава...значи инфо в четвъртък вечер....дано да има и снимки 

-
- разбира нещата
Без бой нищо не казвам!!!
[/quote]
А като започнат да те бият всичко забравяш...........нали?

А като започнат да те бият всичко забравяш...........нали?

Колега, ако можеш да добиеш някаква информация за щуките на въпросния водоем(дали са се активизирали) , ще ти бъда благодарен.Наслука!!!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Бях там в неделя за щука-слабо активна е и то предимно дребната.Едрата все още си трае.mgmgrand написа:Колега, ако можеш да добиеш някаква информация за щуките на въпросния водоем(дали са се активизирали) , ще ти бъда благодарен.Наслука!!!

Благодаря ти колега, не съм ходил от месец, а мисля тази седмица да го проверя.Малките са активни почти винаги там.Вуйчо-Ваньо написа: Бях там в неделя за щука-слабо активна е и то предимно дребната.Едрата все още си трае.