Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Мач ENGLISH WARRIOR 4,5Mt 10-30 струва ли си
Модератор: Paublo_Eskobar
Мач ENGLISH WARRIOR 4,5Mt 10-30 струва ли си
Колеги купих си тази тояжка
http://tomaxshop.com/catalog/product_in ... 617296fade
бихте ли си казали мнението за нея
http://tomaxshop.com/catalog/product_in ... 617296fade
бихте ли си казали мнението за нея

Честито колега! Много риби с новта въдица ти пожелавам!
Мен също живо ме интересува тоя модел мач ... и аз съм му хвърлил око, само че на 4.20 метра. Като за първи Мач... добър ли е ..те и парите му не са много де
Моля колеги, които са го ползвали или виждали в действие да споделят ....
Чакам отзиви и от теб.

Мен също живо ме интересува тоя модел мач ... и аз съм му хвърлил око, само че на 4.20 метра. Като за първи Мач... добър ли е ..те и парите му не са много де

Чакам отзиви и от теб.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- научил се да хвърля
Колега Stront за тази цена бих ти препораЧал маЧа които и аз незнаех дали е хубав но веЧе с сигорност мога да тварда Че е добър . Става вапрос за Energo Team 4.20 carp mach шарански е твърд маЧе на 16 водаЧа веЧе ниаколко пати хващам хубави риби с него триабва да ти каЯ Че е много добър малко е по тежък но мислиа Че само това му е недостатака
Local написа:Мятане блесни с мач?sewerin написа:Тази пръчка ще е много мека за морето , но да мяташ блесна е идеална.....но ти вече знаеш![]()
![]()
интересен подход....
Честито на колегата... наистина добър мач за парите си!

Определено смятам че трябва да се използват възможностите на пръчката на 100 %, даже и тези за които тя не е пригодена.

Колега може и да си прав за 4,20 m . Тая чудесия не влиза в багажника на Омегата а той е доста дълбокStront написа:Честито колега! Много риби с новта въдица ти пожелавам!![]()
Мен също живо ме интересува тоя модел мач ... и аз съм му хвърлил око, само че на 4.20 метра. Като за първи Мач... добър ли е ..те и парите му не са много де![]()
Чакам отзиви и от теб.

Колеги благодаря за всички мнения!
Можем вече да затвоим темата тъй като днес пробата беше направена. Макара AWA SHIMA CREEK S2E 620 влакно 0,205 TUBERTINI ваглер 4 гр. и 15 таранки по 350 -400гр. Като за начало никак не бе лошо още повече че беше ветровито но впечатленията са отлични
Само за проба метнах няколко пъти и сбиро 20гр - дистанцията беше около 70-80 м воденето е отлично и чувствителността превъзходна.
ИЗВОД: пръчката е много добра!
Можем вече да затвоим темата тъй като днес пробата беше направена. Макара AWA SHIMA CREEK S2E 620 влакно 0,205 TUBERTINI ваглер 4 гр. и 15 таранки по 350 -400гр. Като за начало никак не бе лошо още повече че беше ветровито но впечатленията са отлични

ИЗВОД: пръчката е много добра!

За аванса ами аванс като аванс - добър ми се струва, но ще го разбера като закача нещо над 2кгxenohаck написа:За аванса и реденето на влакното какво ще кажеш !? Определено аз досега не съм имал по добра макара ! Единствено SHIMANO е май по-добро ?BERG написа:Колега xenohаck прав си ... имах някои опасения по повод на гумираното покритие / ще полепват мръсотии и други от тоя род/, но след пробата съм БЕЗЗАБЕЛЕЖКИ![]()
![]()