Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

дайте идея за макаре
Модератор: sapuna
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
дайте идея за макаре
Здравейте ,колеги ,търся си що годе качествено макаре за спининг ,тъй като подготвям един комплект за брат ми ,който до сега не беше особено запален по риболова ,та търся нещо за около 70лв. Доста макари са ми минали през ръцете ,но не мога да избера в момента имам един заубер на рьоби и един twin power.....гледах моделите на тика и доста ми допаднаха ,но все още не мога да избера ,та ще помоля за малко помощ .....търся нещо около размер 2000.
Моля за обосновани коментари ,а не отговори от ''типа купи т'ва щото аз се пре**ах да не съм сам
'' !!!
Моля за обосновани коментари ,а не отговори от ''типа купи т'ва щото аз се пре**ах да не съм сам

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: дайте идея за макаре
На Риоби Екусимата влиза в цената.Аз съм доволен от макаричката.Аванса е трепач.
Риболовът не е слука,а наука!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И тиките са бетон нямам оплакване. Аз троля и ползвам за спининг. Аванса работи перфектно. Не са скъпи и цена качество са идеални.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
а кои модели ,гледам има някои с червяк ???Andrey_76 написа:И тиките са бетон нямам оплакване. Аз троля и ползвам за спининг. Аванса работи перфектно. Не са скъпи и цена качество са идеални.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Tika Aries аз ползвам само този модел и доста мой познати също.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
няма ли някой да предложи и нещо друго.Моделите на АБУ ultracast ,stamina ,cardinal ,stelth???
някой ползва ли Tica - Gainer GA,Tica - Libra GB,tica-Spinfokus,харесах и това ,но май се предлага само в този размер http://www.fishermanbg.com/articledetai ... ticleID=88
някой ползва ли Tica - Gainer GA,Tica - Libra GB,tica-Spinfokus,харесах и това ,но май се предлага само в този размер http://www.fishermanbg.com/articledetai ... ticleID=88
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
явно никой друг няма да се реши да даде съвет ,така че явно ще си взимам ТИКА....
Случайно някой да знае къде в София мога да ги намеря 

колега за тези пари си вземи риоби няма какво да ти го хваля
http://www.riboco.com/index.php?cat=17& ... 1%80%D0%B8
http://www.riboco.com/index.php?cat=17& ... 1%80%D0%B8
- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- Румен Александров
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Да ти кажа в последните години си купувам макари по следният начин-влизаш в магазина и казваш на продавача да ти сваля размер 2000 . Без да гледаш марка/цена и въртиш, ще останеш Приятно Изненадан от не толкова прехвалени марки...Пробвай 

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Рьобито е най удачния вариант като съотношение цена-качество, без значение дали на него пише Рьоби или Тубертини.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
вече купих нещо пък ще видим 

"нещо" ? 

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
изчетох един хамерикански форум и поръчах това :

пък ще видим ако не ми пасне на спининга дето съм подготвил ще му се радва някой от форума
пп.само интересно ,че в България се продават само размер 500 и 750 ,които са с 2 +1 лагера пък селърчето ми е обявило че тази е 3+1

пък ще видим ако не ми пасне на спининга дето съм подготвил ще му се радва някой от форума

пп.само интересно ,че в България се продават само размер 500 и 750 ,които са с 2 +1 лагера пък селърчето ми е обявило че тази е 3+1