Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Някаква информация за Снежина ?
Модератор: bobopeli
Някаква информация за Снежина ?
Имам една молба - може ли някой да ми каже нещо за Снежина ? Знам само, че е някъде около Провадия.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
OKLEI
Meraklia написа:Имам една молба - може ли някой да ми каже нещо за Снежина ? Знам само, че е някъде около Провадия.
МОДЕРИРАНО!!!ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!
Днес го посетих. На около 20 км. след Провадия е. Не е толкова малък и не е толкова турудно достъпен. Бреговете му са стръмни, но иначе е добре. Не мога да кажа каква риба има, но тази за която бях отишъл е в изобилие. Говоря за уклей. За около 3 часа с колегата направихме по почти едно кило. Излязоха и няколко дребни костура. За друго не сме пробвали - просто нямахме време. Нямаше никакви хора и мога да кажа, че си прекарахме добре. Уклея беше среден - около 9-10см. и си вървеше чудесно. Според мен, спокойно межеше да сложим и по още една кука, но нищо - другия път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: OKLEI
desi_sh написа:[ Az sam ot SHUMEN i sam hodila tam izliza mn oklei i to ne e dreben
скийте,бе,за кво става вьпрос

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- borislav58
- сериозен играч
Колеги който е по плизо по ОБЩИНА Батак най печели Нее Снежина А е СНЕЖАНА / Шаран Пастърва Бял Амур / на 2о км . от Батак посока Доспат . Шаровци до 7 кг. Нее Реклама Другият път ще има снимки.Миналата събота нацелих 17 пъстърви и един амур 2 кг. Заплаща се 7 и 20 С ДДС Горските са го зарибили и е добра похвала от тяхна страна. НА СЛУКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Извинявам се за Снежината но ви давам малко инфо-------------------
Извинявам се за Снежината но ви давам малко инфо-------------------