Търся Уфимка 22 - нова

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
snejeco
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Търся Уфимка 22 - нова

Мнение от snejeco »

Здравейте колеги, търсих тук-там в разни магазини Уфимка 22 , но за съжаление ме информираха че от около 2 години не се внасят в България... Ползвах такава лодка в продължение на 10 години и миналото лято ни изостави :roll: с гръм и трясък (в буквалния смисъл). На въпроса - ще се радвам ако някой има някаква информация от къде аджеба мога да си закупя такава лодка. Не съм очарован от нашумелите напоследък PVC изпълнения.
Благодаря предварително на всички и успехи от мен. :D
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Търся Уфимка 22 - нова

Мнение от vladoto »

Виж тук колега:
http://xn--80aagchfanjcc6aftsr6a.com/lo ... 70_71.html
Казват, че новите руски лодки са с лошо качество.Аз имам една омега на 12 години -може и повече да са и е време да я сменя.За сега не мога да реша Уфимка или нещо такова:
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2139
Риболовът не е слука,а наука!
Аватар
snejeco
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от snejeco »

Да колега, прегледах де що има из нета и никъде (както и в предложения от теб магазин) няма налични. Sea Hawk II не е лош избор, но аз ползвам лодката предимно за спининг и не съм сигурен дали PVC-то ще издържи на папури и шавари, с които Уфимката няма никакви проблеми. Иначе Омегата е другият вариянт, но искам да съм сигрен, че няма Уфимка 22 никъде преди да прескоча на Омегата. Благодаря за мнението все пак. Успехи от мен. :drinkers:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Мое мнение,стига си губите акъла с тия уфимки и прочие пройзводни,и на мен една година ми изтрещя от слънцето.Вземайте си от новите модели лодки за да няма извинете,като се пръсне пак,сега матеряла с който ги правят е тънък като вестник.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

Привет,

Пусни си обява и тук:

http://forum.fishing-mania.com/

...преди време търсих такава и от там намерих - не чисто нова, но ненадувана :wink:

Поздрави
...и наслука
rsimeonov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rsimeonov »

Колега има един магазин точно срещо ЦУМ.Мисля че беше на ул. Вашингтон там продаваха преди време окло 2 г.Цената им беше около 300лв.Но качеството не беше като на старите.Така че и моя съвет е ориентирайсе към PVC.Лично мнение.Успех.
Аватар
snejeco
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от snejeco »

Благодаря на всички до тук, полезно е да има повече мнения, така мисля че може да се помогне и на други като мен. Явно ще трябва да играе старото правило - Око да види, ръка да пипне. Просто нямам достатъчно време да обикалям, но ще се наложи. Колега "rsimeonov" в съботя бях в този магазин, именно там ми казаха че вноса на Уфимка е преустановен. Ще се радвам и на други мнения :P
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Всяка година на специализираните изложби в НДК, Изложбен център на Цариградско шосе и в Пловдив съм виждал такива да се предлагат. Цените според това дали дъното е надувно или не е с 50 лв. разлика. Провери кога ще има такава в управата им. Може да има такава и скоро.
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

Колега като отидеш в Илиянци и влезеш в покрития базар точно в средата има само един който продаваше руски лодки.Само искам да те предупредя че това което видях хич не ми хареса сигурно по добре щях да се справя с направата ако я бях лепил аз,бордовете бяха толкова омазани с лепило на снадките , че нямам думи а доколкото съм чувал и винтилите правят проблеми.За това реших и си купих ПВЦ лодка.Успех
Речния човек
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Речния човек »

Ето и моето мнение,колега,щом питаш за още. ;)

Нова Уфимка 22 последно струваше около 340 лева (?) ,а ползваният( в много добро състояние) Зодиак Кадет 260С си купих за 600 левчета. Ако трябва да избирам отново,пак бих се спрял на Зодиака.Предразсъдъкът ти спрямо ,,PVC,, -то не е основателен.
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

И аз бях негативно настроен към ПВЦ лодките и исках да си купя руска, но това беше до момента в който видях и пипнах в спаднало положение една такава от ПВЦ материал и си промених мнението.Мое мнение е да не бързаш да се хвърляш на руска да не говориме , че качеството им не е вече като на старите руски лодки.Успех
Аватар
snejeco
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от snejeco »

Днес имах малко време и поразгледах няколко сайта и харесах това: http://www.plodex.eu/pm_285ib.html , може би парите ще се оправдаят, а и ми изглежда доста по-здрава от Sea Hawk II. Ще посъбера още някой лев и ще я взема тази IB 300 . Някой дали има впечатления или препоръки относно това лодче? :P
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

Ето я и моята без да ти налагам мнение http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=29&t=33350 само че моята е IB 285,ако все пак се спреш на тази лодка потърси PROMARIN това е колега от форума и работи във фирма Плодекс не му правя реклама нито на него нито на фирмата,но искам да ти кажа , че много точно се отнесе към мен а предполагам и към други колеги.Аз моята си я поръчах по телефона като му се обадих, но пак ти казвам виж я на живо и тогава реши.
Аватар
snejeco
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от snejeco »

Много ти благодаря колега, от толкова избиране и разглеждане ми се струва, че това ще е новата ми лодка. Само няколко дни още да натаманя сумата и ще се свържа с колегата Promarin да видим какво може да предложи :)
Много благодаря на участниците за мненията и препоръките и пожелавам успех на всички. :drinkers:
Аватар
snejeco
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от snejeco »

А в същност това е лодката която си купих и съответно улова от първото пускане на вода :D
DSCN1593-1.JPG
DSCN1640-1.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”