Язовири около Асеновград

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
маестрото
новобранец
новобранец

Язовири около Асеновград

Мнение от маестрото »

Има ли някой инфо за язовири около Асеновград,които са разрешени сега и каква риба има?
Сухо дупе риба не яде!
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Q дай малко повече инфо за там-какво се плаща и т.н.Аз миналата година ходих на Моминско итам беш добре даваше добри каракуди и излизаха шаранчета и чат-пат някои сом!
То риба има ама водата е повече.
Аватар
маестрото
новобранец
новобранец

Мнение от маестрото »

Аз бях преди месец на язовира в Конуш.Шарана и амура не кълвяха .Много каракуда умаше ,но дребна.
А около Тополово знае ли някой за язовир.И какви са условията сега?
Сухо дупе риба не яде!
racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от racing »

Колега днес ходихме на Сушица и сам разоЧарован само дрбни шаранЧета безброй и каракуда дрбна не си заслужава шаранЧетата от 300 до 600гр само набодахме хаиваните накрая пуснахме всиЧката риба и си тръгнахме .Таксата е 5лв шарана които го няма е 4лв кг
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Току-що се връщам отСтоево.И на двата водоема пълен валат.Тук таме някоя дребна каракуда.Колегата дето е бил на Сушица,на кое място е ходил?Наслука.
racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от racing »

Колега lz1igr бяхме тоЧно доло под пазаЧа аз за първи пат хода на този язовир и виждам Че хубавите места са от другя краи но недават мислихме сутринта да идем в залива кам краиа на разрешения бряг но на колегата не му се носише багаЯ до там и слезнахме тоЧно доло
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Днес тръгвам за Сушица,но с багажите през гората и на Буруна-посредата на разрешения бряг.Интересното там е че никога не знае човек каква риба ще хване на едно и също място.Наслука.
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Здравейте,преди малко се върнах от с.Стоево.Бях на втория язовир-такса на човек-3 лева(без ограничение за брой пръчки),излиза шаран(около 2кг.) и амур.Рибата се заплаща 4 лева на килограм.Аз лично хванах един шаран,иначе от всики 30-тина човека общо около 15 шарана и 2 амура видях да бяха хванати.Предимно на царевица и тук-там на торен червей ловиха колегите. За първия язовир някой подхвърли,че таксата е 5 лева и каквото си хванеш не се заплаща.
:roll: :roll: :roll:
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Колега първия язовир е откъм селото,а втория по-нататък.Като гледам таксите,явно си объркал броенето или си влязъл откъм Червен по ужасния път.Наслука.
blatimir
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от blatimir »

xenohаck написа:Днес бях на с.Черничево . Много жега , много пек , много смесени чувства ! Яко блъскане на ПРАСЕТА в плича много шарани буквално плуват на повърхноста виждаха се цял ден с просто око ! За целия ден един шаран около кило на фидер удари колегата ! Аз хванах 5-6 текета около 500 грама две на дъно другото на перо ! Десетина прилични каракуди другото дребно все ! Много Гамбузи на червей те сбърква , зарибител също ! Големите шарани ги гледах цял ден и цъках ,една тройка да бях ги задрал...! Добре ,че не отидох на Стоево :wink: !
Другия път като отидеш пробвай на гамбуз (3см не по-голям) и пак пиши какво си хванал. Не закачай гамбуза жив! Задължително на плувка!
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

с.Черничево

Мнение от GODFATHER »

Зравейте на всички,
и в Събота и Неделя бях на Черничево само дрбени излизаха, не бе както преди 10 дни, тогава на 05 май за 5 часа около 25кг. шаран.
Вчера Неделя 13.май от 12.00 до 17.30 само дребни шаранчета, на какво ли не я мъчих и накрая вкарах кепа във водата и си хванах десетина гамбуза. Бях захранил местото перфектно но нищо докато не сложих гамбузката-още с първото хвърляне и удар много мощен. Карбоновата болонеза се сви много яко, аванса почва да свири и не спира, разви ми около 90м. влакно-0,16мм(СТРОФТ) кука 5САСАМЕ ваглер дистанция 15м. от брега на дълбочина 3.20м и 15 мин се опъва, накрая се умори глътна си въздух и пое към кепчето-1,9кг. гол шарко.
Но и на мен ми направи впечатление че цял ден големи торпеда седят на повърхността и не ядат-явно още боледува от любов и не и се яде.
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

На Сушица вчера едно шаранче 1,3кг,едра каракуда-600-800гр и кефал.Сутринта като отивахме,отгоре от брега се виждаха прилични екземпляри шаран и изобщо гъмжеше от риба,но до обяд мудно кълване,голяма жега и явно едрото не искаше и да пипне.Наслука.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”