Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Днес на Пънча+Правище покрай състезанието
Днес на Пънча+Правище покрай състезанието
Здравейте. Днес по задължение трябваше да возя майка ми до летището рано сутринта и така и така съм станал - газ към Пънча. Предишния ден си бях набелязъл местенце точно в ляво от моста, но за съжаление при пристигането ми в 6:15 установих, че колеги са дошли 5 мин преди мен и са го заели. Мръднах 15 метра в страни от тях и забърках захранката. Разпънах фидера и след 15 мин почнах със замятанията. В това време заваля дъжд. Кълванетата започнаха 30 мин. след като успях да си направя петно. За 2 часа имах 5 кълванета, от които 3 реализирани. Към 9:30 изгря слънце и риболова тотално приключи както за мен, така и за колегите до мен, които ловяха на плувка. Ето и някоя снимка с не моного добро качестов - снимах с телефона.

Слагам и малко снимки от фидер турнира в Правище - ходихме с един колега от форума, той взе участие, а аз си къцках отсрани

Слагам и малко снимки от фидер турнира в Правище - ходихме с един колега от форума, той взе участие, а аз си къцках отсрани

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Re: Днес на Пънча+Правище покрай състезанието
Значи сагата "гъз до гъз" на моста приключва?!
мнооого гот! 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А дано че беше....безобразно това, иначе евала за набързо спретнания излетnaskobo написа:Значи сагата "гъз до гъз" на моста приключва?!мнооого гот!

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Добри перки колега. Браво !!

Още не, рибата си е там, просто много рязко се смени времето сутринта от дъжд към слънце и спря да яде. Сутринта направо вреше от играеща риба и то само там.naskobo написа:Значи сагата "гъз до гъз" на моста приключва?!мнооого гот!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- ще става разбирач
Нямам търпение рибата да се разпръсне и да почне риболова.Хубав излетtopsoft написа:Още не, рибата си е там, просто много рязко се смени времето сутринта от дъжд към слънце и спря да яде. Сутринта направо вреше от играеща риба и то само там.

- borislav58
- сериозен играч
Ааааааа и ние бяхме таммм

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Петата и шестата снимка от Пънча направо вадят байпасите от сърцата на гладясалите пенсионери

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- ще става разбирач
Е браво Иво,разбил си ги на пънча,ама не са като моята баба от Правище.Евала за ентусиазма

Е тя твоята беше на бабите баба им то за тваbarbolov.1977 написа:Е браво Иво,разбил си ги на пънча,ама не са като моята баба от Правище.Евала за ентусиазма

Е и една Копринска бабичка....

Сори за спама,иначе евала за излета

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
близката седмица да може да се разматдат рибите