Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Голямата разходка или що става около Софето
Re: Голямата разходка или що става около Софето
Майсторлъка си иска доста ходене,но пък резултатите са на лице.

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
-
- вече хвърля и на тежко
нищо не разбирам от икономика ама от всякъде се вижда че има потребност няма стока.. тва с липсата на риболовна възможност не е ли една огромна празна пазарна дупка при един двумилионен град 10 000 души да са рибари а аз съм сигурен че са повече трябва да се тъпчат по бунищата за да фанат някоя бабушка.. що няма кой да инвестира в една верига микро гьолове толкова ли е нормативно невъзможно аре стига застроиха резерватите.. да не говорим че тва важи за повечето големи градове
всяка събота сутрин се почва едно 'къде къде' което приключва пред телевизора..бах тва зомбиране
евала за непримиримоста на кърцата
всяка събота сутрин се почва едно 'къде къде' което приключва пред телевизора..бах тва зомбиране

АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
- antivik
- кандидат преподавател
Пара, абе за някои неща си прав. Ама покрай тези10-20 000 законни риболовци и от тях половината дето пазят природата и пускат маломерките, има и два пъти по толкова бракониери, мрежари токаджии, безбилетници и вся остольная сволочparanorm написа:нищо не разбирам от икономика ама от всякъде се вижда че има потребност няма стока.. тва с липсата на риболовна възможност не е ли една огромна празна пазарна дупка при един двумилионен град 10 000 души да са рибари а аз съм сигурен че са повече трябва да се тъпчат по бунищата за да фанат някоя бабушка.. що няма кой да инвестира в една верига микро гьолове толкова ли е нормативно невъзможно аре стига застроиха резерватите.. да не говорим че тва важи за повечето големи градове

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!