Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери ECOGEAR - клено и кефало трепачи ;)
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Воблери ECOGEAR - клено и кефало трепачи ;)
Сандо не си ме разбрал брат ... Пиши каквото искаш... Нямам никакво отношение към марката за която е темата - нито печеля нещо от нея , нито имам отношение към продажбите им и къде са правени и на каква цена излизат на пазара. Това което исках да ти кажа, е че на всяка марка и модел може да се намерят косури , но дали това е целта? Написа , че не те кефи - хубаво. Написа , че са боклук - пак хубаво. Написа, че са скъпи - ами ОК. Това е твое мнение - колегите тук казват друго. Това какви воблери ще си купува даден човек зависи само и единствено то него. Тук сме се събрали да обсъждаме дадени риболовни неща - теб не те кефи нещо - мен ме кефи.Здраве да има .. това не е повод да се караме.
Благодаря за инфото от японеца -това не променя отношението ми към нещата.
Това е от мен като за последно по тази тема далеч от риболова.
Поздрави
Благодаря за инфото от японеца -това не променя отношението ми към нещата.
Това е от мен като за последно по тази тема далеч от риболова.
Поздрави
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Ми що тогава се палиш толкова, като нямаш отношение, не печелиш и не правиш реклама.maznislav написа:Нямам никакво отношение към марката за която е темата - нито печеля нещо от нея , нито имам отношение към продажбите им и къде са правени и на каква цена излизат на пазара.
Я пак помисли?
Да не послъгваш, типично в твой стил.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Къде го написах това ?maznislav написа: Написа , че са боклук - пак хубаво.
И не се карам с никого, споделям си, говорим си. Диспут да има в тази тешка зима

Свирчо, я пък ти ми сподели колко си го ползвал тоя МХ,че си толкова уверен в твърденията си? Често ли го ползваш при излетите си,че аз съм на друго мнение

-
- ще става разбирач
Знаеш ли как ще ми засвириш тиsandista написа: Свирчо, ...

МХ-са е хубав туичингов воблер - щуките на Дунав нали на него ги лових и онова животно на Ботуня, дето ми поизправи тройката

Просто събрах други воблери за кефал и не ми е кеф да ловя с въпросния.
По-ясно от това не мога да ти обясня

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако направим бърза калкулация ще стигнем до извода,че си го ползвал 3 пъти
Айде ,4-ри да са ...
Да не стане като вчера .. да давъш акъл за риболов по Панега, като не си стъпвал там
МХ за костур бих го ползвал,но целенасочено да търсиш клен на него ..ни знам ва ..
) Вии си знайтие 

Да не стане като вчера .. да давъш акъл за риболов по Панега, като не си стъпвал там

МХ за костур бих го ползвал,но целенасочено да търсиш клен на него ..ни знам ва ..

-
- ще става разбирач
Абе от къде знаеш аз какво съм ползвал бе? Доста повечка са, но... Казал съм си мнението за воблера и това е - кво искаш сега?sandista написа:Ако направим бърза калкулация ще стигнем до извода,че си го ползвал 3 пътиАйде ,4-ри да са ...
![]()
Да не стане като вчера .. да давъш акъл за риболов по Панега, като не си стъпвал там![]()
![]()
![]()
МХ за костур бих го ползвал,но целенасочено да търсиш клен на него ..ни знам ва ..) Вии си знайтие
В кална Панега и да ме караш да ида - няма да направя тая грешка, дори и да не съм ходил.
Други неща за изясняване имаш ли?
-
- вече хвърля и на тежко
Бе ти що се караш по човеко,ivo Vratsa написа:Абе от къде знаеш аз какво съм ползвал бе? Доста повечка са, но... Казал съм си мнението за воблера и това е - кво искаш сега?sandista написа:Ако направим бърза калкулация ще стигнем до извода,че си го ползвал 3 пътиАйде ,4-ри да са ...
![]()
Да не стане като вчера .. да давъш акъл за риболов по Панега, като не си стъпвал там![]()
![]()
![]()
МХ за костур бих го ползвал,но целенасочено да търсиш клен на него ..ни знам ва ..) Вии си знайтие
В кална Панега и да ме караш да ида - няма да направя тая грешка, дори и да не съм ходил.
Други неща за изясняване имаш ли?

Аиде

сега по темата:аз имах 3 sx 40 и мога да кажа ,че на първия ми излет с тях имах сериозен успех,НО всичко там си свърши.Беше на огоста при водене срещу течението с паузи.
Незнам,сигурно некои ме е проклел ,ама повече риба не хванах на тех и ги аризах у форума.
Сега мисля да заложа на зип баитс пък ще видим.
п.п.СК 40 ф си го държа,той лови чат пат трудни риби
-
- кандидат преподавател
Уважаеми корифеи на "Екогиърите"-много моля да ми се поясни,на мен-непросветения спининг-новобранец,опипващ плахо през тъмнината на незнанието и неопитността стройната снага на спининг-риболова с най-висше почти сексуално наслаждение,представляват ли нещо и по-точно какво моите нови придобивки по темата :Това са едни плоски рибкоподобни неща със следните обозначения :ecogear,premium hard bait - 1.VX 40,sinking,4,0 sm,5,0g,code No 7620,color No 405 , 2.VX 45,sinking,4,5 sm,8,0g,code No 7780,color No 401 ,3.VX 45,sinking,4,5 sm,8.0g,code No 7783,color No 409 .Джаджите са ми подарък от чужбинско лице,което много-много не е наясно с риболовните пособия,аз пък съм още твърде бос по тези въпроси,в темата до момента не видях мнения за посочените номерации.
-
- кандидат преподавател
Уважаеми корифеи на "Екогиърите"-питам като прохождащ слепец,опипващ с най-висше сексуално наслаждение стройната снага на спининг-риболова -кви са новите ми плоски рибкоподобни подаръци с по две тройни куки "Оунър"? Пише "Екогиър" ,"Премиъм хард бейт" ,1 бр.VX40,4 см,5 грама,цвят № 405 и два броя VX 45,4,5см,по 8 грама,цветове № 401 и 409 ?Дойдоха от чуждестранно лице,което много не му хваща края на примамките,аз също съм твърде "бос"по тези въпроси,а точно такива обозначения не видях в темата до момента.
-
- ще става разбирач
Хващат, стига да повярваш в тях, както и във всички други. Лови си и не се тормози.INCUBUS написа:Уважаеми корифеи на "Екогиърите"-питам като прохождащ слепец,опипващ с най-висше сексуално наслаждение стройната снага на спининг-риболова -кви са новите ми плоски рибкоподобни подаръци с по две тройни куки "Оунър"? Пише "Екогиър" ,"Премиъм хард бейт" ,1 бр.VX40,4 см,5 грама,цвят № 405 и два броя VX 45,4,5см,по 8 грама,цветове № 401 и 409 ?Дойдоха от чуждестранно лице,което много не му хваща края на примамките,аз също съм твърде "бос"по тези въпроси,а точно такива обозначения не видях в темата до момента.
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това са тъй наречените цикадиINCUBUS написа:Уважаеми корифеи на "Екогиърите"-питам като прохождащ слепец,опипващ с най-висше сексуално наслаждение стройната снага на спининг-риболова -кви са новите ми плоски рибкоподобни подаръци с по две тройни куки "Оунър"? Пише "Екогиър" ,"Премиъм хард бейт" ,1 бр.VX40,4 см,5 грама,цвят № 405 и два броя VX 45,4,5см,по 8 грама,цветове № 401 и 409 ?Дойдоха от чуждестранно лице,което много не му хваща края на примамките,аз също съм твърде "бос"по тези въпроси,а точно такива обозначения не видях в темата до момента.
Колега за тези примамки съм писал на още на първата страница на въпросната тема

В раздела VX

Моя любима примамка позволяваща далечно замятане и водене в практически всички водни слоеве. На нея имам щука , много костури и кефали

Аз ползвам до 40 мм - но предполагам и другите ще са ефективни при определени условия.
Поздрави
-
- кандидат преподавател
Поздрави и благодаря - смятам да ги тествам в неделя и ако усетя поне някакви наченки на оргазъм,ш,с превърна във върл колекционер на сичкото "Цикади" 

Най - накрая и аз да си заприходя малко играчки от тая марка ! Понеже в Ямбол няма ги никъде или поне на 1 място , но там когато бяха по 15,60 в нета , там бяха по 21 лв
! Луда работа ! Та и да не плащам доставка , след щателно ровене си намерих он - лайн магазин , който при поръчка на 3 броя ти е безплатна доставката
! Ето ги и тях ! -
След малко отивам да ги пробвам ! Вчера имах едно подгонване на щука , ама не лапна Салмото ! Дано тия да й са по по вкуса
!

След малко отивам да ги пробвам ! Вчера имах едно подгонване на щука , ама не лапна Салмото ! Дано тия да й са по по вкуса

Туй риболова не е за мен 

-
- научил се да хвърля
Колеги,
Тва кефала не е като рибата...
Аз си го дърпам с Аглия Лонг в промишлени количества
Колкото до SX40F (LC), това според мен си е чисто пъстървов, много уловист фофлер... Който не вярва да дойде с мен на демострация
MX48 е също пъстървов тип фофлер, като има мнооого добра игра в бързо течение, гази плитко и в жегите ми става пръв приятел...
Също така става и за твичинг, като онази неделя улови една мерна пъстърва на рЕзък твичинг при много ама много неактивна риба. Спаси ме от капото на место където бяха минали поне 1 рота спинигисти и мухари и повечето се бяха капотирали.
Ама този факт може да се дължи и на късмет.
Имам едно питане към знаещите:
Кой е оригинала на SX40F?
Поздрави,
Тва кефала не е като рибата...
Аз си го дърпам с Аглия Лонг в промишлени количества

Колкото до SX40F (LC), това според мен си е чисто пъстървов, много уловист фофлер... Който не вярва да дойде с мен на демострация

MX48 е също пъстървов тип фофлер, като има мнооого добра игра в бързо течение, гази плитко и в жегите ми става пръв приятел...
Също така става и за твичинг, като онази неделя улови една мерна пъстърва на рЕзък твичинг при много ама много неактивна риба. Спаси ме от капото на место където бяха минали поне 1 рота спинигисти и мухари и повечето се бяха капотирали.
Ама този факт може да се дължи и на късмет.
Имам едно питане към знаещите:
Кой е оригинала на SX40F?
Поздрави,
Спининг риболов
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Четстито колега. Хубав изборtachev написа:Най - накрая и аз да си заприходя малко играчки от тая марка ! Понеже в Ямбол няма ги никъде или поне на 1 място , но там когато бяха по 15,60 в нета , там бяха по 21 лв! Луда работа ! Та и да не плащам доставка , след щателно ровене си намерих он - лайн магазин , който при поръчка на 3 броя ти е безплатна доставката
! Ето ги и тях ! -
![]()
След малко отивам да ги пробвам ! Вчера имах едно подгонване на щука , ама не лапна Салмото ! Дано тия да й са по по вкуса!

Аз миналата година на Видренското събиране на Тунджа имах сборване с УЛ -та с едно такова мустакато към метър на 40 мм модел

Може да опиташ и 50 мм модел ( CK50F09 ) - няколко кефала хванах именно на него

П.С. Пиша тук дори с риска от това едно "приятелче" всеки път като пиша тук да ми сваля репутацията. Не , че ми дреме де