Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

ИЗБОР НА ДВИГАТЕЛ
Модератори: emo vasilev, Кърцата
ИЗБОР НА ДВИГАТЕЛ
Здравейте колеги, искам да си купя двигател 20к.с 4-такта след 2007г. за надуваема лодка 3,80. Спрял съм се на Honda BF20 D или Yamaha F20. Знам ,че и 2-та двигателя са много добри, въпросът е кой е по-добър
? Ще се използва и по моретата, за тролинг. Дайте мнения и предварително благодаря.

-
- ще става разбирач
Re: ИЗБОР НА ДВИГАТЕЛ
Колега аз съм за Хонда ,невероятен двигател.Казвам го защото всичко ми е на тази фирма,и до сега не съм имал никакви проблеми.Огледай се около водоемите, и виж кой е по разпространен,потребителите са най точния съветник.А за лодка ти предлагам RIB 4 метра.Имам такава на един сезон,и ако проявиш интерес ще ти направя голяма отстъпка,понеже на мен ми идва малко голяма.Успех !
И падащата звезда е била изгряваща .
Аз имам лодка, но двигателя ми беше малък. Ти и двигателя ли продаваш? Колко кончета е?
-
- ще става разбирач
Двигателят си го оставям,ще си търся помалка лодка.Хонда-20 коня,доволен съм много .
И падащата звезда е била изгряваща .
Благодаря все пак за инфото.
Аааа като консумативи как е хондата, колко струват имплер и маслен филтър?
И от Киров ли ги взимаш?
Аааа като консумативи как е хондата, колко струват имплер и маслен филтър?
И от Киров ли ги взимаш?
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Защо не погледнеш и Меркури Ф20 - произвежда се в Япония, а и цената е доста по-добра от Ямаха, пък в сравнение с Хонда още повече... Меркури има най-много сервизи в БГ, а и гаранцията може да се удължи до 5 години, ако сменяш масло в оторизиран сервиз...
Ще търся двигател втора употреба ии горе долу цените са еднакви при втора ръка.Разликата не е като при чисто новите. Гледам, че и двата са между 3500-3800лева. За нов нямам пари.Тедо написа:Защо не погледнеш и Меркури Ф20 - произвежда се в Япония, а и цената е доста по-добра от Ямаха, пък в сравнение с Хонда още повече... Меркури има най-много сервизи в БГ, а и гаранцията може да се удължи до 5 години, ако сменяш масло в оторизиран сервиз...

-
- ще става разбирач
Кам ги тея 20-ки по 3500лвilian_y написа:Ще търся двигател втора употреба ии горе долу цените са еднакви при втора ръка.Разликата не е като при чисто новите. Гледам, че и двата са между 3500-3800лева. За нов нямам пари.Тедо написа:Защо не погледнеш и Меркури Ф20 - произвежда се в Япония, а и цената е доста по-добра от Ямаха, пък в сравнение с Хонда още повече... Меркури има най-много сервизи в БГ, а и гаранцията може да се удължи до 5 години, ако сменяш масло в оторизиран сервиз...

- Поморийския
- ще става разбирач
Колко масло се сипва в трансмисията на 25 к евинруд 2тк
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
колкото събере, или с други думи докато започне да прелива през горната пробка 

- Поморийския
- ще става разбирач
Само 4 тк всички са едни и същиilian_y написа:Здравейте колеги, искам да си купя двигател 20к.с 4-такта след 2007г. за надуваема лодка 3,80. Спрял съм се на Honda BF20 D или Yamaha F20. Знам ,че и 2-та двигателя са много добри, въпросът е кой е по-добър? Ще се използва и по моретата, за тролинг. Дайте мнения и предварително благодаря.
- Поморийския
- ще става разбирач
Това го знам .......Ivak написа:колкото събере, или с други думи докато започне да прелива през горната пробка
- Поморийския
- ще става разбирач
Супер са и имат сериозна подръжка .Виж БулстарТедо написа:Защо не погледнеш и Меркури Ф20 - произвежда се в Япония, а и цената е доста по-добра от Ямаха, пък в сравнение с Хонда още повече... Меркури има най-много сервизи в БГ, а и гаранцията може да се удължи до 5 години, ако сменяш масло в оторизиран сервиз...
Благодаря на всички колеги за съветите. Вече си закупих Хонда 20 к.с. , и утре ще му сменям масла, филтри и ще го изпробвам. На пробата при покупката доста добре мъркаше 

- Поморийския
- ще става разбирач
Това го знамIvak написа:колкото събере, или с други думи докато започне да прелива през горната пробка