Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Вакум спрей помпичка за овлажняване на захранка?
Модератор: Paublo_Eskobar
- KrasimirK
- вече хвърля и на тежко
Вакум спрей помпичка за овлажняване на захранка?
Здравейте колеги,
Някой би ли ми казал от къде мога да си купя НЕфирменна такава помпичка на ниска цена?
За това става въпрос:
http://cgi.ebay.co.uk/1-5-GARDEN-CHEMIC ... 1e5c9dde08

Фирменните доколкото знам са си по-скъпички, а заради една лепенка не ми се дават излишни пари. Чак от англия не ми се поръчва, а доколкото си спомням преди няколко години ходих в Пловдив и имах среща до една бензионастанция ОМV, а наблизко имаше магазин с градинарска секция (мисля че Mr.Brikolage, но не съм сигурен) . Точно там видях такива пулверизатори сякаш като този отгоре, но не си купих. Бяха около 9-10лв. Не обърнах внимание кой е магазина, а от тогава и май не съм ходил в пловдив...
Предполагам сте проверявали в водещите магазини, имащи такива продукти: Mr.Brikolage, Metro, Praktiker, Praktis и т.н.
Та какво ще кажете - къде да намеря качествено такова пръскало и колко литра обем да гледам да има - 1; 1.5 или 2л?
През лятото, а и не само ми се вижда доста полезно.
Някой би ли ми казал от къде мога да си купя НЕфирменна такава помпичка на ниска цена?
За това става въпрос:
http://cgi.ebay.co.uk/1-5-GARDEN-CHEMIC ... 1e5c9dde08

Фирменните доколкото знам са си по-скъпички, а заради една лепенка не ми се дават излишни пари. Чак от англия не ми се поръчва, а доколкото си спомням преди няколко години ходих в Пловдив и имах среща до една бензионастанция ОМV, а наблизко имаше магазин с градинарска секция (мисля че Mr.Brikolage, но не съм сигурен) . Точно там видях такива пулверизатори сякаш като този отгоре, но не си купих. Бяха около 9-10лв. Не обърнах внимание кой е магазина, а от тогава и май не съм ходил в пловдив...

Та какво ще кажете - къде да намеря качествено такова пръскало и колко литра обем да гледам да има - 1; 1.5 или 2л?

- CrossFire
- разбира нещата
Re: Вакум спрей помпичка за овлажняване на захранка?

Аз ползвам такава. Купувал съм я от Практикер за 2,50 лв.
Преди ползвах като тази от снимката, която си показал, но се отказах от нея и минах на по-малкия размер. На пазара в Асеновград са по 6-7 лева. Поне миналата година купувах на тази цена.

- nikodim1978
- новобранец
Здравей колега това може да си го купиш от всяка агроаптека /съпругата ми го ползва да си пръска цветята/, Мисю Бриколаж ,Практикер и т.н
В магазините за китайски стоки от левче ги има подобни помпички по лев и петдесет. Имам поне три от различни периоди от време. Вършат същата работа, дори и да ги изпогубиш двете като мен, нямаш кахъри.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Имам точно като тази от снимката - 2 л. Закупена от магазин за левче - цена м/у 4 и 5 лв. Има и по-евтини: Започват от 1.50 лв / за 1 л. , 2лв. - 2,50 лв. за 1,5 л. и за по-голям литраж - цената расте. Хубавото на тази от снимката е, че накрайника е метален, а пластмасата е сравнително дебела и здрава. Подобни има и по домашните потреби. Има и по голените вериги като Метро, Била, Практикер .....
п.п. Има и по цветарските магазини.
п.п. Има и по цветарските магазини.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Колеги ,внимавайте с тези помпи, защото гърмят като бомби.Нямат клапан за излишното налягане.Знам го от личен опит!
- Кузмич
- dreamer
Преди два дена я купих от Кауфланд Пловдив, намалена от 7 на 3,50.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- разбира нещата
За 10тина лева има пръскачки с помпи за лозе ,че и с по голем литраж.
Че и вносни,маркови,наистина по агро аптеките.
Че и вносни,маркови,наистина по агро аптеките.

На къса плувка,в репея...
sirius3 написа:Колеги ,внимавайте с тези помпи, защото гърмят като бомби.Нямат клапан за излишното налягане.Знам го от личен опит!
Вярно е. Затова една препоръка от мен: Или притягайте съвсем леко главата, така че след напомпване до определено ниво да започне да изпуска от пръстена м/у главата и резервоара, или напомпвайте малко, но по-често. Говоря конкретно за моделите с помпичката от горната страна (като на снимката - първи пост), а не за тези, които при стискане на ръкохватката директно пръскат (снимката - втори пост).
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- KrasimirK
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за информацията колеги! Ще проверя на няколко места. Обикновенно цената не ме притеснява ако е 4-5 лева, въпроса е да не са 20-30лв, които са излишни според мен. Ще проверя в Бриколаж тези дни, ако имам път или в магазин за левче. Но по-добре да е от по-хубавите, тъй като се взима веднъж, а аз мразя нещо да ме подведе във важен момент във риболова
.
Ще съм ти благодарен ако ми кажеш дали беше същата като тази на снимката - зелена със метален накрайник? 

Супер информация колега! А обърна ли внимание до кога е промоцията!?Кузмич написа:Преди два дена я купих от Кауфланд Пловдив, намалена от 7 на 3,50.

-
- разбира нещата
Пред мен е брошурата на кауфландKrasimirK написа:Благодаря за информацията колеги! Ще проверя на няколко места. Обикновенно цената не ме притеснява ако е 4-5 лева, въпроса е да не са 20-30лв, които са излишни според мен. Ще проверя в Бриколаж тези дни, ако имам път или в магазин за левче. Но по-добре да е от по-хубавите, тъй като се взима веднъж, а аз мразя нещо да ме подведе във важен момент във риболова.
Супер информация колега! А обърна ли внимание до кога е промоцията!?Кузмич написа:Преди два дена я купих от Кауфланд Пловдив, намалена от 7 на 3,50.Ще съм ти благодарен ако ми кажеш дали беше същата като тази на снимката - зелена със метален накрайник?
цените са валидни от 21.03 до 27.03
Пулверизатор пластмасов с месингова дюза,вместимост 1,5 л
Стара цена 6,99
Цена 3,99
Зелена с метален накрайник.

На къса плувка,в репея...
-
- фен клуб-скобар
Само не мога да разбера за какво са ви тези помпи
Същата работа върши и една бутилка от мин,вода само малко трябва да се тунингова капачката на бутилката
Същата работа върши и една бутилка от мин,вода само малко трябва да се тунингова капачката на бутилката
- Кузмич
- dreamer
Не знам до кога върви промоцията.
Ей за това става въпрос...

... ако не е на промо е 7 кинта.

- KrasimirK
- вече хвърля и на тежко
Благодаря колега, аз го намерих като промоция в сайта на кауфланд.Кузмич написа:Не знам до кога върви промоцията.
http://www.kaufland.bg/Nachalo/01_Aktua ... ctid=49026
Утре може да имам път и ще го погледна.

- Кузмич
- dreamer
Не ги видях тези белите.
Обаче гледам, че с са с предпазен клапан и са по-добрия вариант.
И да се похвалиш.
Обаче гледам, че с са с предпазен клапан и са по-добрия вариант.
И да се похвалиш.