Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Асеновград@регион-общообразователна тема
Модератор: dantho.mihov
- pacho109
- сериозен играч
Re: Асеновград@регион-общообразователна тема
Много бих се радвал да се видим на живо,но жена ми я оперираха преди 20 дни и трудно ходи,та сега съм и баща и майка и мед.сестра. А относно надеждата, тя умира последна.Аз лично не виждам светлина в тунела.В ерата на хищническият капитализъм ,парата значи всичкоbat_boiko_nikolov написа:Аз също не тая лоши чуства .
Но, ти ми кажи как, ние даскалите, да реагираме на пълното безхаберие на младото поколение, а и на по-голямата част от останалото общество, в момента ?
С поощрение ли ?
Асен правилно го написа- вятърни мелници и донкихотовци !
Еми смейте се, останали са и такива .
Не се сърди !
И аз в началото взех нещата несериозно, но простички неща ме накараха да тая надежда, че има останала човещина .
Заповядай на срещата ни на 26-ти !
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=44722

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Охо от другата страна на барикадатаТой е готов за депутатин бре

Ще ми викате Г-н 15%

- pacho109
- сериозен играч
15 процента е нищо.Мизата започва от 30 нагоре

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Дет викаш кат ши е гарга да е рошава.Мизата започва от 30 нагоре

Кранис -депутат никак лошо не звучи.

- pacho109
- сериозен играч
При всички положение ще е по-добре депутат кранист-бачкатор,отколкото тези безделници и мошеннициpacho109 написа:15 процента е нищо.Мизата започва от 30 нагоре![]()
![]()

-
- сериозен играч
И аз съм за депутата-кранист!
Поне един наш човек да се нагуши! 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Заначи официално обещавам квото си е мое си е мое
ама ша ви оправя законите за риболова задължително
та да ме помните с добро. 

-
- разбира нещата
Вижте какви са условията за риболов в Австрия:chestarfield написа:Заначи официално обещавам квото си е мое си е моеама ша ви оправя законите за риболова задължително
та да ме помните с добро.
Та Бачо АсенеLakoz написа:Значи, ако отиваш като гост там, и искаш да ловиш, трябва да си закупиш лиценз, който е варира от 2,50 евро до 22,50 евро, в зависимост от района. Като гост ти е разрешено да ловиш максимум 30 (тридесет) дни в годината.
Ето тук има цени/райони във Австрия http://www.oefg1880.at/english/inhalte/ ... rkarte.htm
Ако искаш лиценз за постоянно, трябва да изкараш курс, който завършва със изпит и сертификат, със който можеш да ловиш през цялата година. Курсът продължава няколко месеца, а самият изпит се състои от 60-100 въпроса, от 600 възможни.
Курсът е разделен на няколко части, например, начин и хранене на рибите, различни видове риби, различни видове храни, видове такъми etc.
След като си изкаш лиценз, за който плащаш ~200-300 евро ( в зависимост от района), трябва да си закупиш риболовни карти за различните места от даден водоем.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
То убо ама реално ако въведа тез правила в Бегето то рибарите ще остана 200-300 души в цялата страна.
Ам че другите 3,750,999 рибари кво ша ги права ти знаеш ли правителството ша ми свалят зарад тез цени и тез клаузи, ще искат да ме
.
А аааа не не ,нема далавера тука, арендаторите ще фалират,магазините също,рибата ще почни да мре като стани много в язовирите, кормораните ще земат да падат както си летят от преяждане.Кръчмите ще се напълнят по-уикендите и малкото малчугани детто са запалени по-риболова наркомани ще станат, пеянството на един народ ще бъде
Ти ми предлагаш направо Национална катастрофа
сори батка нема да стани.
П.П Мойто предложение е друго- сичко да е разделено и да се стопанисва по региони и под-региони.
Например-Пловдив 20-30 обекта за подържане и съхранение с деноношна охрана задължително, тези обекти 100лева билета на калпак на година,без билет да си плаща по-оделно на излет 10-15 кинта.
Който не иска билет на платено да си ходи там регламента си е на собственика, Сичко задължително с касов апарат и фактура както е на Черногорово.
Бракониери-панделата+5,000до10,000 глоба и конфискация на имущиството по-бързата процедура в зависимост от престъплението.
Размер и зимане на улова-както на Овчарица един трофей + 3-4 кила дребно.
Нощния риболов е позволен, максимум 4 пръчки.
Не изчистено работно място глоба 100-500 лева и забрана 1 година да ходи там.
Всички нередности и прегрешения се записват в билета един вид бележник но без оценки.
Билета ти важи за друг регион + съответна такса.
Реките-с билет един трофей и до кило две дребно зависимост от улова, по една пръчка.
Аз казах
Можи да се допълва от колеги с други идей.

Ам че другите 3,750,999 рибари кво ша ги права ти знаеш ли правителството ша ми свалят зарад тез цени и тез клаузи, ще искат да ме

А аааа не не ,нема далавера тука, арендаторите ще фалират,магазините също,рибата ще почни да мре като стани много в язовирите, кормораните ще земат да падат както си летят от преяждане.Кръчмите ще се напълнят по-уикендите и малкото малчугани детто са запалени по-риболова наркомани ще станат, пеянството на един народ ще бъде

Ти ми предлагаш направо Национална катастрофа

П.П Мойто предложение е друго- сичко да е разделено и да се стопанисва по региони и под-региони.
Например-Пловдив 20-30 обекта за подържане и съхранение с деноношна охрана задължително, тези обекти 100лева билета на калпак на година,без билет да си плаща по-оделно на излет 10-15 кинта.
Който не иска билет на платено да си ходи там регламента си е на собственика, Сичко задължително с касов апарат и фактура както е на Черногорово.
Бракониери-панделата+5,000до10,000 глоба и конфискация на имущиството по-бързата процедура в зависимост от престъплението.
Всички нередности и прегрешения се записват в билета един вид бележник но без оценки.
Реките-с билет един трофей и до кило две дребно зависимост от улова, по една пръчка.
Аз казах

Можи да се допълва от колеги с други идей.

Последно промяна от chestarfield на Пон Мар 21, 2011 9:33 am, променено общо 2 пъти.
-
- сериозен играч
Ами поне въведи анални наказания при бракониерство,че тогава да видиш,колко анално податливи сладури ще плъзнат.А който се е занимавал поне 2 години с мрежи,може да тегли кредит и да си смени пола.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Те в затвора си занят работатаАми поне въведи анални наказания при бракониерство

-
- разбира нещата
Те и твоите мерки ще откажат някоиchestarfield написа: П.П Мойто предложение е друго- сичко да е разделено и да се стопанисва по региони и под-региони.
Аз казах![]()

- prokop4o
- ще става разбирач
а бре убавц вие знаете ли че ни имам във весника!
има малка статия за нашия успех в съда.
всъбота ще ви го покажа.
има малка статия за нашия успех в съда.
всъбота ще ви го покажа.
Оооо, Иване.Ти да не си най- отпред като баш убавец
. Я кажи кой е вестника? 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Кой депутат кой медийна звезда важното е да сме в обективите.