Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Бял на клипс,сладка царевица...Ама все същия х*йbachoivo написа:На какво ги мъчи колега? Лятото ми е ясно как ги мориш ама сегаribarq92 написа:Текето вчера и днес ЗВЕРСКО капо...Но то ми беше ясно че нищо няма да хвана ама поне се поприпекох на хубавото слънчице

-
- ще става разбирач
ribarq92 ше ме умориш 

Защо бре майкооооtenesista_ написа:ribarq92 ше ме умориш

-
- ще става разбирач
Чувам че са тръгнали скобарите на текето верно ли бе владко 

Само ЙЕДРИИИ кефали има на текето сегаtenesista_ написа:Чувам че са тръгнали скобарите на текето верно ли бе владко

-
- сериозен играч
Ама и добри пастърви излизат също. 

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Еййй спамерчета,че ни заключат пак темата да трият модоветеnick71 написа:Ама и добри пастърви излизат също.

Дайте поне да се прехвърлим в чат-лаф Русе,там не ни закачат

То небеха пъстърви,морунажи,кефали след малко и акули ще ловим на текето

наистина на Текето рибата тръгна-вчера 5 таранки 250-300 грама и едно шаранче педя което беше пуснатоribarq92 написа:Еййй спамерчета,че ни заключат пак темата да трият модоветеnick71 написа:Ама и добри пастърви излизат също.![]()
Дайте поне да се прехвърлим в чат-лаф Русе,там не ни закачат![]()
То небеха пъстърви,морунажи,кефали след малко и акули ще ловим на текето
Колега, на плувка или на дъно?bg42 написа: наистина на Текето рибата тръгна-вчера 5 таранки 250-300 грама и едно шаранче педя което беше пуснато
Above us only sky
на фидерlfc_boy написа:Колега, на плувка или на дъно?bg42 написа: наистина на Текето рибата тръгна-вчера 5 таранки 250-300 грама и едно шаранче педя което беше пуснато
Това в плитчините ли?bg42 написа:на фидерlfc_boy написа:Колега, на плувка или на дъно?bg42 написа: наистина на Текето рибата тръгна-вчера 5 таранки 250-300 грама и едно шаранче педя което беше пуснато
риболов - нещо истинско сред всичкия фалш
бях отсреща в гората
Снимкиbg42 написа: наистина на Текето рибата тръгна-вчера 5 таранки 250-300 грама и едно шаранче педя което беше пуснато

защо тогава ме разпитваш-иди и пробваиribarq92 написа:Снимкиbg42 написа: наистина на Текето рибата тръгна-вчера 5 таранки 250-300 грама и едно шаранче педя което беше пуснатоИ в гората навътре или в началото ? Малко невъзможно ми се струва водата е доста студена все още