Николаевка:)

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
Аватар
yanev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от yanev »

ехеее,браво пичове!!!снимките са супер :smt023
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Най-напреде искам да ви поздравя за успешния изГлед :lol: .Искрено се радвам че не сте капо,защото на мене вече почнаха да ми викат Дани капото,за разлика от предишните прякори - шарана, калкана и т.н. :lol: :lol: :lol: .

Извинете ме за любопитството но на заглавието пише Николаевка,а на клипа които е дал камен рибата и обстановката е същата само че пише мировци като заглавие, и въпреки че съм ходил и на двата водоема немога да позная никой та затова е любопитството ми :oops: .

Наслука ви желая и за напреде и дано да се за сечеме по водоемите живот и здраве :wink: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Едно голяяямо БРАВО-за улова и за пускането!!! :smt041 :smt041 :smt041 :!:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Калканчо, ей ти още 2 "жокера" да се ориентираш в обстановката
Изображение Изображение
Стават такива работи с наименованията..моето фото например, всички снимки от излета си ги кръстило "Засмяново 001 , 002" и т.н :shock: :wink:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Те от това по голем жокер няма :lol: .

Бях забравил колко е красив този язовир :wink: .
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

По - добре късно отколкото никога! Респект и от мен БАНДАТААААА :lol: Дано тази седмица сте продължили традицията за добро представяне!
Който може хваща!
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Никой ли не е ходил тази седмица? Всички които бяхме възпрепятствани да се по-облажим, чакаме ВАС с вашите преживявание от изтеклия уикенд...не спестявайте :D
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

:prayer: :prayer: :prayer: Браво момчета и момичета избили сте рибата страхотни снимки стархотно изживяване .Поздравления за пуснатия красавец.Нека всеки му по едно такова премеждие.Баси кефа и аз искам :cry:
Аватар
farfuec
новобранец
новобранец

за митака

Мнение от farfuec »

браво Митак на туй му се вика 6-тонка
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Николаевка 16.06.2007
След джъткането тук там из България ,за успокояване на нервите от последните валати на култовия ни гьол,отново сме на линия.Петък вечерта кацнахме и се оказа че ще се лови на непознато място.Един час мерене-ширене с маркерите,кратко консултиране и се реши поради неизвестността да се направят две хран.петна.Вечерта не сме я снимали защото тоя път не разполагахме с необходимата техника ,но вие сте виждали и друг път :lol: така че да продължаваме по нататък .Сутринта минаха и ни успокоиха че стоим в един куц сектор,но нали сме си гламчовци :lol: там и си останохме .С развидляването разпънах фидера ,че като стани Ради да е готов.Реших да пометкам ей тъй от скука,то пък като се почна просто не беше истина ,направо ме взимаше от ръка,но такава хамалогия не е за мене.До обяд Ради наскуба към 3-4кг.Ай стига за тая таранка.По едно време единия сигнализатор се размечи на умряло.Беше ударил на Митака.Ей го на в действие :lol:
Изображение
След успорвания двубой и сефтосване на новия кеп ,се появи ей този амур
Изображение
Последва товааааа
Изображение
Изображение
До края на излета имаше още два удара,на Митака му направи бош до брега,но не се закачи,а при мен направо ми откачи суингира и поведох рибата ,но един умник от близкия борун си беше харесал нашта посока и ме закачил и така се получи един мармалад,че рибока си замина по живо поздраво преди фотосесията.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

камен написа:...а при мен направо ми откачи суингира и поведох рибата ,но един умник от близкия борун си беше харесал нашта посока и ме закачил и така се получи един мармалад,че рибока си замина по живо поздраво преди фотосесията.

За това наистина много ме яд...рибата беше хубава! :cry: :cry: :cry:
Понякога храниш здраво, дремеш с дни и чакаш една две свестни риби...и да ги губиш по тоя нелеп начин е повече от изнервящо! :evil:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Браво на Вас !!!

Отново много добра сте я свършили. :wink:

Няма ли да разкриете малко монтажи...та да видим и ние :oops: .

Също имам един много голям въпрос.През колко време презареждате денем и нощем :roll: ?
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

kalkan4o написа:Браво на Вас !!!

Отново много добра сте я свършили. :wink:

Няма ли да разкриете малко монтажи...та да видим и ние :oops: .

Също имам един много голям въпрос.През колко време презареждате денем и нощем :roll: ?
Благодаря.Монтажите можеш да ги видиш в темата за Кастел,нищо особенно-по някое сейфти тук таме хеликоптер,абе квот има в торбата :lol: Абе Митак,кво ги праим тез раци?
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

камен написа: Абе Митак,кво ги праим тез раци?

Ами как какво, захранваме с най миризливта царевица хубаво ферментирала и накисната от мин. 3 дни като за Бели Лом(нали се сещате , че за там се подготвяхме през седмицата :wink: ) и после...пей сърце! Рак почти не ни барна на дъно!!! :shock: :shock: :shock:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Браво момчета за хубавия излет,завидях ви :smt041 ,та който сее той ще жъне,само не разбрах на кой водоем сте били?Продължанайте в същия дух и много много НАСЛУКААААААААА
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”