Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Хей! Някой от Варна да удари едно рамо?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Хей! Някой от Варна да удари едно рамо?
Здрасти!
Казвам се Мартин. За първи път пиша тук. Нямам понятие от риболов, но много ми се ще да навляза в занаята.
За съжаление не познавам ни един човек наоколо, който да споделя този интерес.
Дали ще се намери някой от Варна, който да е тъй мил да ме вземе с него на едно ходене?
Казвам се Мартин. За първи път пиша тук. Нямам понятие от риболов, но много ми се ще да навляза в занаята.
За съжаление не познавам ни един човек наоколо, който да споделя този интерес.
Дали ще се намери някой от Варна, който да е тъй мил да ме вземе с него на едно ходене?

Re: Хей! Някой от Варна да удари едно рамо?
На какъв риболов ти се ходи
много общо си го написал 

-
- ще става разбирач
Здравей и добре дошъл във форума има много колеги от Варна и съм сигурен , че ще има хора които ще ти помогнат и ще те научат.От тебе се иска постоянство а пък и има много изписано за всякакъв вид риболов така, че от теб зависи 

- borislav58
- сериозен играч
stefan_ginev написа:Здравей и добре дошъл във форума има много колеги от Варна и съм сигурен , че ще има хора които ще ти помогнат и ще те научат.От тебе се иска постоянство а пък и има много изписано за всякакъв вид риболов така, че от теб зависи

Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- новобранец

Чудесно.
Да, разбира се постоянство и събиране на информация, но преди това на човек му трябва един добър, истински, практически встъпителен урок.
c.a.r.p - не е толкова важно за мен какъв вид точно. Все пак е по-добре да е на морето.
По принцип идеята ми е да си взема лодка и да влизам в морето на лов.