Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Нагоре по канала, до Тръстиково, беше лудница. Не съм броил колите, но бяха поне 50 от двете страни. От към десантчици беше добре - видях само един, но той си хвърли парашутчето 2-3 пъти след и това лови като бял човек. От към риба беше слабо, като повече хващаха колегите в тръстиките. Излизаше предимно каракуда.glarusa написа:На гробищата до Новоселци -десантчици с парашути и хубави каракуди,нагоре по канала не ходих да гледам.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
-
- вече хвърля и на тежко
здравейте колеги
вчера ходих за риба на платеня в карнобат.....шаран излиза трудно и то само в близост до бесетката или върбите....а щуката се е побъркала....кълве като луда намира се в ръкава и до върбите...основните щуки са 0,8-1,2 кг но има и по големи но за тях трябва и по голяма рибка....рибки има на пазра до светофара в карнобат на рибарското магазинче при бат живко....не е разрешено да се хвашта на блесна...много е активна в момента защото още не си е хвърлила хайвера двете щуки които взех бяха пълни с хайвер който се оказа доста вкусен....и един съвет от мен като отидете за риба си проверявайте живарниците обстойно за претърквания или дупки да не стане като мен- хвашташ пускаш- направо хоби тв докато разбера какво става три щуки си хванаха къра и то заради проклетите мишки дето са си похапнали от живарника ми...а на торен червей на грозд излизат малки шукички но не ги хабете нека пораснат пък на по голяма рибка може да забиете някой доста едър сом..това е от мен наслука на всички колеги....
вчера ходих за риба на платеня в карнобат.....шаран излиза трудно и то само в близост до бесетката или върбите....а щуката се е побъркала....кълве като луда намира се в ръкава и до върбите...основните щуки са 0,8-1,2 кг но има и по големи но за тях трябва и по голяма рибка....рибки има на пазра до светофара в карнобат на рибарското магазинче при бат живко....не е разрешено да се хвашта на блесна...много е активна в момента защото още не си е хвърлила хайвера двете щуки които взех бяха пълни с хайвер който се оказа доста вкусен....и един съвет от мен като отидете за риба си проверявайте живарниците обстойно за претърквания или дупки да не стане като мен- хвашташ пускаш- направо хоби тв докато разбера какво става три щуки си хванаха къра и то заради проклетите мишки дето са си похапнали от живарника ми...а на торен червей на грозд излизат малки шукички но не ги хабете нека пораснат пък на по голяма рибка може да забиете някой доста едър сом..това е от мен наслука на всички колеги....

Хора има много,ама Човеци вече няма............
- YordanDanev
- сериозен играч
Вчера както си ловях на канала, най-спокойно двама мангала си минаха със калдармите. Искаше ми се да им играя по един кол във гарбините, но снимаха филм наблизо и се сдържах, че да не се излагам пред хората

Само бой и е..н ги респектира мургавите господа !!!
- ivalpetkov
- разбира нещата
Колеги някой да е посещавал платеното на Лъка?Цари странна тишина от този сектор около Бургас 

- ivalpetkov
- разбира нещата
здравейте
любител съм на спининга
досега съм ходил на карнобат само но колегата по горе ме поля със студен душ с новината че са забранили изкусвените примамки
Освен там и бардака в тънково не се сещам за водоемче в което да като мятам да си вярвам че на следващато хвърляне и ще имам удар
в тоя ред на мисли бихте ли предложили някое местенце за спининг около бургас с хищник щука бяла или кустур
любител съм на спининга
досега съм ходил на карнобат само но колегата по горе ме поля със студен душ с новината че са забранили изкусвените примамки
Освен там и бардака в тънково не се сещам за водоемче в което да като мятам да си вярвам че на следващато хвърляне и ще имам удар
в тоя ред на мисли бихте ли предложили някое местенце за спининг около бургас с хищник щука бяла или кустур
- каридата
- учете се от него
Ми то тва си е скука,що не идеш на някой свободен водоем с митични хищници.Инъче вярата крепи човека.водоемче в което да като мятам да си вярвам че на следващато хвърляне и ще имам удар

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

- ivalpetkov
- разбира нещата
danisius написа:.................човека пита:
.....в тоя ред на мисли бихте ли предложили някое местенце за спининг около бургас с хищник щука бяла или кустур[/quote]...........
....Иначе наистина ,че вярата крепи човека....особено да му отговорят конкретно в тази тема 
.....в тоя ред на мисли бихте ли предложили някое местенце за спининг около бургас с хищник щука бяла или кустур[/quote]...........

Може би поради съвкупноста от следните няколко неща:каридата написа: Ми то тва си е скука,що не идеш на някой свободен водоем с митични хищници.
1 . Не съм от бургас и не познавам водоемите, стъпвал съм само на брега Мандрата за въоръжен туризъм - (да похвърлям ей така колкото за кефа така и се получи нито един удар)
2. Разполагам с ограничено време само неделята ми е свободна и то не съвсем защото трябва да отделя време и на семействето
3. Информацията която имам е само от форума а тук се набляга на парашутистите....
- каридата
- учете се от него
Ми отговори му,кво само нареждаш и мрънкаш,или и ти не знаеш каде какво.особено да му отговорят конкретно в тази тема
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

Коце не така с лошото бате кажете му на човека може и той някога да кажекаридата написа:Ми отговори му,кво само нареждаш и мрънкаш,или и ти не знаеш каде какво.особено да му отговорят конкретно в тази тема

- ivalpetkov
- разбира нещата
Излагате се.Нито нареждам нито мрънкам.Не се и заяждам за разлика от вас.Нито пък имам намерение да се заяждам.Момчето просто попита за място за риболов - какво не разбрахте какво пише ли?Разбирам ,че не бива да нарушавате обета си за мълчание и затова никой не му отговаря.Да -аз не знам а не ме интересуват местата , които вие знаете.Така ,че бъди спокоен.Краси...продължаваш с дразгите си....Вълкът цвета си мени ,но нрава никога.Тук слагам точка по този въпрос.
Краси ...аз от 2 месеца не съм ходил никъде.Когато отида ,ще напиша веднага тема...бъдете сигурни в това.Ще разтръбя всичко подробно и то с кеф.
Краси ...аз от 2 месеца не съм ходил никъде.Когато отида ,ще напиша веднага тема...бъдете сигурни в това.Ще разтръбя всичко подробно и то с кеф.
Последно промяна от ivalpetkov на Нед Мар 20, 2011 9:11 pm, променено общо 1 път.
- каридата
- учете се от него
Не бе,гледам нацепваш че никой нищо не пише и не дава инфо,а като гледам си един от тея дето не дават.Нали знаеш лафа ''За да получиш трябва да дадеш''.И немога да разбера кво ти пречи тоя цвят,нрав и т.н..Ходи си за рибки,пускай си репортажи,наслаждавай се на природата и всичко ще си дойде на мястото.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm: