Сефтето на новата ми придобивка

Модератори: bobopeli, sapuna

simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Сефтето на новата ми придобивка

Мнение от simo72 »

Само кажи какво , и си готов :drinkers: :drinkers: :drinkers: !!!
Върл Shimano фен!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ето отново пример за ползата от форума и темите/горните няколко поста/ :) . Хем добре прекарано време, хем информация за местата и рибите, хем пример за помощ между колеги, когато един има проблем с нещо другия помага :wink: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

antivik написа:Ето отново пример за ползата от форума и темите/горните няколко поста/ :) . Хем добре прекарано време, хем информация за местата и рибите, хем пример за помощ между колеги, когато един има проблем с нещо другия помага :wink: .
Много точно казано ! Нека колегите вземат пример , и да са толерантни и уважителни един към друг ! От това , печелим всички , и най- вече любимия ни форум !!!
Върл Shimano фен!
Аватар
joro_ko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro_ko »

simo72 написа:
antivik написа:Ето отново пример за ползата от форума и темите/горните няколко поста/ :) . Хем добре прекарано време, хем информация за местата и рибите, хем пример за помощ между колеги, когато един има проблем с нещо другия помага :wink: .
Много точно казано ! Нека колегите вземат пример , и да са толерантни и уважителни един към друг ! От това , печелим всички , и най- вече любимия ни форум !!!
Напълно съм съгласен с вас колеги , аз вече се убедих че колегите от форумите са доста добри и възпитани риболовци.Тук човек може да намери наистина добри приятели и от всеки да научи по нещо ново.

П.П Баче Симо лек път ти пожелавам и пълни джобове на връщане :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”