Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Сефтето на новата ми придобивка
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Сефтето на новата ми придобивка
Ето отново пример за ползата от форума и темите/горните няколко поста/
. Хем добре прекарано време, хем информация за местата и рибите, хем пример за помощ между колеги, когато един има проблем с нещо другия помага
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- кандидат преподавател
Много точно казано ! Нека колегите вземат пример , и да са толерантни и уважителни един към друг ! От това , печелим всички , и най- вече любимия ни форум !!!antivik написа:Ето отново пример за ползата от форума и темите/горните няколко поста/. Хем добре прекарано време, хем информация за местата и рибите, хем пример за помощ между колеги, когато един има проблем с нещо другия помага
.
Върл Shimano фен!
- joro_ko
- вече хвърля и на тежко
Напълно съм съгласен с вас колеги , аз вече се убедих че колегите от форумите са доста добри и възпитани риболовци.Тук човек може да намери наистина добри приятели и от всеки да научи по нещо ново.simo72 написа:Много точно казано ! Нека колегите вземат пример , и да са толерантни и уважителни един към друг ! От това , печелим всички , и най- вече любимия ни форум !!!antivik написа:Ето отново пример за ползата от форума и темите/горните няколко поста/. Хем добре прекарано време, хем информация за местата и рибите, хем пример за помощ между колеги, когато един има проблем с нещо другия помага
.
П.П Баче Симо лек път ти пожелавам и пълни джобове на връщане