Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Дяково
Модератор: sapuna
- MITKO70
- кандидат преподавател
яз.Дяково
Здравейте колеги.Вчера се прибрах от с.Дяково и разбах от човек в селото,че язовира е разрешен цялият/след забраната разбирасе/.Последно беше разрешен само Кременишкия ръкав.Ако някой има информация, нека сподели. P.S.И аз съм нов в саита.Ако греша някъде ,моля да ме извините.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Добре дошъл във форума колега.
Дано информацията се окаже вярна, а какво казват местните за количеството риба останало в язовира?
Дано информацията се окаже вярна, а какво казват местните за количеството риба останало в язовира?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- вече хвърля и на тежко
Относно Дяково...
Не знам дали ще е отворен целия, обаче полицайчетата и тея от стената е..аха мамата на рибата там!
Мрежосваха си най-спокойно посред бял ден...
а, аз само като слязах до водата и веднага бях предупреден, че било вододайна зона!!!
Иначе е прекрасно място!

Мрежосваха си най-спокойно посред бял ден...
а, аз само като слязах до водата и веднага бях предупреден, че било вододайна зона!!!
Иначе е прекрасно място!

Love & Ribolov
Re: яз.Дяково
iskam da popitam dali nqkoi znae koq e firmata koqto ohranqva qzovira
Колега, прочети правилата на форума.
Вероятно после ще пропишеш на кирилица
chirusa
Колега, прочети правилата на форума.
Вероятно после ще пропишеш на кирилица

chirusa