дразни ли ви отношението на модовете

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

дразни ли ви отношението на модераторите към потребителите

Анкетата свършва на Чет Мар 31, 2011 12:16 am

да-дразнят ме
35
25%
не-не ме дразнят
91
65%
не мога да преценя
15
11%

Общо гласове: 141

Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

дразни ли ви отношението на модовете

Мнение от ribolovcho »

колеги правя една анкета понеже напоследък забелязвам тенденция ,някои от модераторите се държат направо безобразно,просто ме дразни тона с който се отнасят към потребителите.вие на какво мнение сте

вижте коментарите ..........
Последно промяна от ribolovcho на Пон Мар 21, 2011 9:26 am, променено общо 1 път.
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: дразни ли ви отношението на модовете

Мнение от sandista »

Тц, ич ни мъ дразняв,ва !
Колко години съм в тоА форум , проблем с модератор не съм имал ;)
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

Този форум е първият, от тези които съм посещавал, в който забелязвам, че модераторите се отнасят изключително колегиално с потребителите. Когато някой незнаещ наруши някое от правилата на форума му се казва най-доброжелателно и с разбиране, къде е сгрешил и как да не го прави отново. Разбира се не говорим за целенасочения СПАМ, за спамерите :axe: Успех на всички :)
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Лично аз не съм забелязал нещо в тона на модераторите към коректните потребители на сайта. Аз съм от два месеца регистриран потребител и до този момент лично към мен не съм забелязал негативизъм. Точно обратното - още в началото получих доста помощ от тях,а също и от редица потребители във форума по редица проблеми, които срещнах - моите благодарности към всички. Да, във форума срещам редица мнения, които могат да се изкажат и по друг начин, но е добре да се проследят и предходните постове над тях (дали и ние потребителите сме коректни към всички онези, които поддържат сайта, а и между самите нас?) Често пъти ми прави впечатление, че редица теми се изкривяват още в самото начало и тръгват в съвсем различна посока. Само за тази вечер - поне от 10 броя теми, които прегледах, в последните постове видях или писано по "рибешки" - така наричам аз немия и неразбираем поне за мен съвременен компютърен език на "6то"-то, "6a li ima niakoi da ma svietni pa vaprousa...?"-то, или безкрайно изкривен български (щях да напиша диалект, но то и диалект не може да се нарече) от типа на "К'во", "Ей таа ..унаа..., щоу бей..." :? :? :? :?
Е, написали го така, написали го. Но нали се сещате колко щракания правят потребителите само за да прочетат нечий нечленоразделен звук? А модераторите, администраторите и всички, които поддържат сайта? В същото време една от темите във форума "Какво става с този сайт" е пълна с упреци, че много повече трябвало да се щрака, за да се стигне до някоя тема или някъде си....????? А никой не брои щраканията - тези които правим за да прочетем горните "К'во", "Ей таа ..унаа..., щоу бей..."........ :idea: :idea:
И ако някой от модераторите или администраторите на сайта са били малко "по-меки" към някого, то дали пък този някой не го е предизвикал това отношение?
Форумът си има правила и след като сме се запознали с тях и сме се регистрирали, значи сме приели тези правила и те трябва просто да се спазват по една проста причина: Уважение към всеки един колега от форума и неговото мнение. Не е задължително да сме съгласни с дадено мнение, но нека да се уважаваме всички.
Моето мнение: Не, не ме дразни.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Освен ,че не ме дразни отношението на модераторите,винаги съм се чудел нещо.Как успяват да намират време и нерви да преправят,помагат,напомнят и търпят глупостите на някои от нас?Отношението на модераторите към нас и форума е перфектно :smt038.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Много го издразни колегата заключването на тази тема.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=127&t=45132

Дали ще съм модератор или не, човек който използва бракониерски методи си е бракониер, поне за мен.За хуманно отношение към рибите няма да говорим, с такива монтажи сме далеч от това.Най важното е, че във форума не се толерират бракониерски монтажи, теми и др. от сорта.По-въпроса за изказването ми, нямаше да бъде такова ако след забележката която му направи колегата той просто беше казал- Да, прав си колега, бракониерски е монтажа.А не да тръгнеш да обясняваш, че този монтаж не е по бракониерски от мрежи и др.Та колега така мисля аз, колкото и да ми намаляш репутацията, колкото и да те дразня, това няма да промени начина ти на мислене и отношението ти към рибите.Жив и здрав да си.
Ето ли личното което написах на колегата и това което получих.
ribolovcho написа:
snegk написа:Брат, във форума не се допускат бракониерски методи, монтажи и тактики.На водоема си лови както знаеш, отговорността е твоя.Иначе лично от мен, не ги харесвам тези работи. :wink:
брат скоро от такива заключвания на темите май няма какво да триеш скоро,форума се е превърнал във една боза само от мнения за еди каква си макара ,еди какво да си купя и някакви безмислени въпроси..но ти си знаеш,все пак ти си шефа.....мноо ме дразни тона с който говорите на хората вие модераторите..може и малко по спокойно да обясните,все пак не сме животи,а и вие не сте измислили топлата вода,уважавайте потребителите да ви уважават
и те,извинявай за тона но много ме издразни..
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mimi750830 »

Жистока тема,едно време мене ма забърсаа за подобни нещо. :roll:
Едно време,тях ги дразнеше моето мнение,сега гледам тези дето ги дразне,поне повечето не са модове.Тези дето останаха от старите ,кандисаха,новите ,пак се дразнят.
Не моа ги разбера.
Не одят за риба,ами се дракат тука у форумо ,да пишат и да бришат. :lol:
На къса плувка,в репея...
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Цъ!
И мен не ме дразнят...по-скоро аз ги дразня понякога. :mrgreen: :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
ivanov70
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivanov70 »

Не, не ме дразни!
Подкрепям ги и се старая да им създавам по-малко проблеми, но не винаги ми се получава, за което се извинявам!
Форумът си има правила и след като сме се запознали с тях и сме се регистрирали, значи сме приели тези правила и те трябва просто да се спазват(но пък в тази държава кои ли правила се спазват, но това е друга тема). Не е задължително да сме съгласни с дадено мнение, но има теми които са в силно противоречие със Закона за рибарството и аквакултурите, а тази наглост определено ме дразни. Съгласен съм, че всеки прави нарушения но защо трябва да се хвали с тях във форума ? Примери няма да посочвам.

Поздравления за работата и търпението на модераторите !

П.С. Ако имам малко власт, теми и постове които с в противоречие със ЗРА или са написани с много правописни грешки или латиница бих ги изтривал без никакви обяснения. :axe:
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

за да я направя тази анкета нямам предвид конкретен модератор,но положението напоследък стана нетърпимо поне за мен,все някой ще се намери да не му хареса нещо..те са няколко модове, които се мислят за нещо повече от другите,страшни тарикати сте,помислете само колко от пишештите във форума спряха..подобни изказвания от рода на- че не пишат ,защото няма какво да се пише е несериозно,издразни ме това че можеше и по нормално да ми каже че монтажа е бракониерски,за което мога малко да поспоря /ако е със 2 куки/както и да е,но търпението си има граници..крайно време е барута да направи
пролетно почистване на така наречената модераторска група...
колко теми пуснах все на някои мод нещо не му харесва,не на последно място ми писна всеки ден да чета мнения от рода на ...коя макара да избера или кои гиол да посетя,схвана ме тъшака и тем подобни ,а има и спам теми които седят със днии никой не ги трие и заключвамв момента в който някои се опита да напише нещо смислено--аиде у трапа..
затова аз от тука нататък съм пас..приятно триене на теми господа модератори,не ме е страх може да ме баннете..и без това друго вие тук не правите с изключение на няколко от вас като симо,никола,кърцата и т.н. които си личи че вършат работа за разлика от вас ......
предполагам но това не е само мое мнение..

да направи барута анкета кой модератор искаме да си отиде ,и които вземе най много гласове да си ходи

но ти господин снег си единия който ще си иде..нищо лично но аз този форум ми е по скъп от теб..

лека работа
Изображение
Най добрите са тук
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

От опит знам ,че не си прав :D ,приятелски ти го казвам.
Барута по скоро ще махне теб ,отколкото някой модератор.
По добре не се занимавай.
Не се впрягай толкова.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

saksi написа:От опит знам ,че не си прав :D ,приятелски ти го казвам.
Барута по скоро ще махне теб ,отколкото някой модератор.
По добре не се занимавай.
Не се впрягай толкова.
оценявам това което искаш да ми кажеш приятелю,но не е ли крайно време да спрем да си
казваме ""По добре не се занимавай." по татово време все си мълчахме ,стига толкова..за мен съм си прав,има нещо което куца във форума-едно от които е отношението на някои от модераторте..то вярно че понякога и ние прекаляваме но напоследък положението стана нетърпимо,знам че барута ще защити модовете,ама аз съм пряк човек и обичам да казвам истината в очите,/от което си патя често/вече няма да се впрягам за нищо..

п.п колега иванов70 как да те дразнят модовете като ти си най активен във
Най-активен във форум: Къде и какво кълве в момента.

тоест..когато само търсиш инфо няма и да имаш ядове..докато толерираме подобно отношение ,значи сами сме си виновни
Последно промяна от ribolovcho на Пон Мар 21, 2011 9:28 am, променено общо 1 път.
Изображение
Най добрите са тук
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

Гласувах -"не,не ме дразнят" , но не бях прочел написаното от модератора.Безмислено заключване на темата според мен с последвали обвинения(изглежда,като че ли ти има зъб) Нищо бракониерско не видях в монтажа.Според мен е даже похвално,че си решил да покажеш каквото знаеш,но последвалото мнение на колегата си е направо заяждане....така,че аз те разбирам защо си пуснал анкетата(нищо,че не става въпрос за конкретен модератор)
c.a.r.p
новобранец
новобранец

Мнение от c.a.r.p »

Така като гледам анкетата доста хора не са доволни от тях...Колегата е напълно прав...И ГО ПОДКРЕПЯМ :!: :!:
ivann
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivann »

да направи барута анкета кой модератор искаме да си отиде ,и които вземе най много гласове да си ходи

но ти господин снег си единия който ще си иде..нищо лично но аз този форум ми е по скъп от теб..

лека работа[/quote]
Точно от този (снег)може да се научат само полезни неща за риболова според мен!
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”