Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от chestarfield »

Код за потвърждение: Избери целия код

другата седмица сряда или четвъртък ще намина към 40-те, да видя какво правят чаушаните и червеноперките.
Ох, дали до тогава ще е останало нещо от тях :wink: По добре по ранко да го пробваш :)
Че златната китка както се е развихрила тамка като картечница ги сваля в живарника. :rolleyes:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

Хех, няма как, Асенчо, работя постоянно :D . Почивам един ден и то през седмицата, едвам ми остава време за риба.
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
sabi78
новобранец
новобранец

Мнение от sabi78 »

колеги имам инфо че на платеният над Искра излиза доста чаушан такса 5лв.Излизали доста сериозни шарани и сомове но се плащали много дебело с цел да не се взимат а да растат пo-големи.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

И на мен ми казаха същото,били доста прилични.Те от едно време си са едри там,изглежда нещо им удисва мястото,та качват тегло :D ,но пътя кой ще каже как е.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Цяла зима си даваше там уклея и перката, до под стената пътя е добре но отсечката до стената нямам идея как е.
Абе то да шие за чаушан и перка алтернативата 40-извора е много по-добра.
Няма такса иска се билет, асфалтов път,3-4 километра от града, 4-5 кила риба, е някой и по 10 праваят,уклей мутант и арна червеноперка кво му трябва на човека.
След седица две и каракуда ще се обади и шаранчи.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
sabi78
новобранец
новобранец

Мнение от sabi78 »

колеги на Труд щуката е започнала да излизи утре отивам и ще ви кажа повече.
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

sabi78 написа:колеги на Труд щуката е започнала да излизи утре отивам и ще ви кажа повече.
Само дето е пълна с хайвер :evil:
Вуйчо-Ваньо написа:
Вуйчо-Ваньо написа:Току що се връщам от Труд.Бяхме всичко на всичко 3-ма рибари.Единия колега хвърляше за мирни риби и май нищо не хвана.Втория-спинингист.Доколкото разбрах имал 3 рибета ама все бебенца.На мен удари една на жива рибка-около 1,200 кг.
Колеги,вчера пуснах поста наистина веднага след риболова.Но като изчистих рибата какво да видя-така беше натъпкана с хайвер,че направо ми дожаля. :oops: Та си мисля,че затова едрата риба на Труд се скатава.Просто още не си е хвърлила хайвера.А аз си мислех,че вече е на привършване с тази си дейност.Май ще трябва да се почака още известно време,ама и аз се чудя колко точно да се изчака :?:
По-добре да се изчака,отколкото да се унищожава и малкото което ни остава! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nonkos
новобранец
новобранец

Мнение от nonkos »

Здравейте колеги тази седмица ще имам път до Чепеларе кажете имам ли някакви шансове по Чая, каква риба да търся къде да я търся ? Не познавам района затова моля за помоща Ви.

Благодаря предварително!!!
koce sm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koce sm »

nonkos написа:Здравейте колеги тази седмица ще имам път до Чепеларе кажете имам ли някакви шансове по Чая, каква риба да търся къде да я търся ? Не познавам района затова моля за помоща Ви.

Благодаря предварително!!!
Здрасти колега,
Какво да ти кажа. Положението е трагично. До момента не съм чул някой да е хващал риба в района на Чепеларе. Когато пътувам до Пловдив и Асеновград не съм виждал и рибари около Чепеларе. Може да се пробваш около Нареченски бани и по - надолу посока Асеновград. Там има вероятност да хванеш някой кефал. За мряна е доста студено и не вярвам да се активизирала още. Преди Чепеларе когато идваш от Хвойна на разклона за с. Забърдо има рибарници за пъстърва. Може да пробваш в района, ако е успяла някоя да излезне от рибарника. Не съм много сигурен обаче дали има някаква забрана за този район. Трябва да провериш новата заповед за забрана през 2011год. за пъстървата. Нямам време в момента да ти давам линкове, но най вероятно трябва да я има качена в сайта на ИАРА.
Дано съм ти бил полезен. Поздрави.
nonkos
новобранец
новобранец

Мнение от nonkos »

Благодаря ти колега за изчерпателния отговор мисля да пробвам около Нареченси бани ,че когато съм пътувал много хора ама кво ловят никога не съм спирал да проверя.

Благодаря и поздрави!!!
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

nonkos написа:Благодаря ти колега за изчерпателния отговор мисля да пробвам около Нареченси бани ,че когато съм пътувал много хора ама кво ловят никога не съм спирал да проверя.

Благодаря и поздрави!!!

Колега, лови се основно мряна (лятото). Има и пъстърва, ама се подготви за 99%-тово капо. Рибата е много наплашена от ордите Асеновградски и Пловдивски рибари които я тормозят постоянно. Пъстърва има до около рибарника на разклона за село Забърдо. Оттам нагоре има само вода и усмивки :D . Ако имаш приятели рибари по Чепеларе, те ще те заведат на правилната дестинация за риба. Това е от мен дано да е поне малко полезно :D

П.С. Днес бях на 40-те. Червеноперката здраво дава. Така ги разклецах, че чак не ми се пише от кеф. Стръв : шарен, монтаж: 1 гр. плувка, повод 0.10, кука 16.
О.П.С. Бахти и животните дето кълвяха днес. Не съм снимал, знаете как изглежда язовира.
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
sabi78
новобранец
новобранец

Мнение от sabi78 »

здравейте колеги малкопо късно но поне актоално.На Труд излиза доволно 8 броя щуки 2- те окол 7-800 гр.другите 6 бяха около 900гр.Само в две от щуките имаше хайвер другите вяха празни.Едро не излезе никой от 7те рибари които бяхме на язовира не хвана едро.
Аватар
sme6ko83
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sme6ko83 »

А какъв билет трябва за 40-те извора?Преди беше към ловното,още ли е така или има промяна?
sabi78
новобранец
новобранец

Мнение от sabi78 »

нормален билет нищо допълнително засега днес питах за това.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Дам доволно дава риба 40-извора миналата седмица съсредоточих само на риболов на чаушан, 4 души по-три четири кила на калпак кила направихме.
Но ми намерисва както и червеноперката, не съм претенциозен по-принцип но този път ми меришеше рибата. :oops:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”