Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
ще те водя като се оправи времето че пътя е лош а нямам джип и ще си промениш мнението но говорим за нощенjasonsmith написа:Аз ходих преди половин година, самият язовир е много готин, но това, че пуска шарани всяка седмица, много ме съмняваben_lyusien написа:колега първо шарани се пускат всяка седмица има и амур ,каракуда,кустур и сомчета и се лови доволно лятото.. Според мен е доста обезрибен язовир и не бих отишъл отново.

... и дяволски мисли се запронизваха и загнездваха в съзнанието на грешника, обзет от видения, не чак до там благочестиви, с очи изцъклени, сякаш току що бяха видели как пръчката с все колците и такъмите отплува във водата, понесена от невъобразимата сила на Царя на рибите....

Някой има ли идея какво се случва в момента на Алино? Четох някъде, че бил забранен за риболов? Има ли лед все още и т.н.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
колега смени дилъра нещо не ти понася майm_ad написа:... и дяволски мисли се запронизваха и загнездваха в съзнанието на грешника, обзет от видения, не чак до там благочестиви, с очи изцъклени, сякаш току що бяха видели как пръчката с все колците и такъмите отплува във водата, понесена от невъобразимата сила на Царя на рибите....![]()
На този язовир съм виждал последната част от написаното, колкото и невероятно да звучи
, а и имам доста добри спомени, както по отношение улова на шаран, така и по явяване на язовира с предна броня в багажника, след опит за преминаване на локвата до стопанския двор.
А, между другото виждам, че добре познаваш водоема и, колкото нескромно да звучи, бих се присъеденил в един съвместен риболов. Може и да сме се засичали, без да се познаваме.

А, между другото виждам, че добре познаваш водоема и, колкото нескромно да звучи, бих се присъеденил в един съвместен риболов. Може и да сме се засичали, без да се познаваме.
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
така е колега има страшно голями рибиm_ad написа:На този язовир съм виждал последната част от написаното, колкото и невероятно да звучи, а и имам доста добри спомени, както по отношение улова на шаран, така и по явяване на язовира с предна броня в багажника, след опит за преминаване на локвата до стопанския двор.
извиняваи ако съм те обидил но помислих че се заяждаш, а относно риболова няма проблем но нека се оправи времето че няма влизане с кола сега

-
- вече хвърля и на тежко
Колеги никой ли не знае как е на Безден? Таксата каква е, какво дава в момента?
- yaata
- фен клуб-скобар
Зависи за кой от двата водоема питаш - за горния накрая на селото нямам инфо, но за долния със скарите където са - таксата е 6 лв. на пръчка - а риба - само бабушки-по принцип излизат до към 0.500 и някой останал огромен костур-над 0.5. Казаха, че може би към края на април щели да го дарибяват,но аз много не вярвам-просто му.......мамата на гьола.А бабите излизат на всичко -бял,жито,царевица,хляб-зависи от тяхното настроение, и колкото по-студено е-толкоз са по-активни. Това е от мен - инфото е съвсем прясно. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
-
- вече хвърля и на тежко
По-скоро за горния питам в края на селото, преди имаше много шаран.
- jasonsmith
- разбира нещата
ben_lyusien написа:jasonsmith написа:ще те водя като се оправи времето че пътя е лош а нямам джип и ще си промениш мнението но говорим за нощен
Хората осигуряват трактор за закъсалите, така че няма проблем

Като се затопли, аз ще те водя на свободен на вечерен риболов, че нощния все още е забранен, и ще видим дали след това ще продължиш да ходиш на платени к...и водоеми де...

- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Колега има и толупчета , в късната есен на миналата година , мой приятели докараха добро количество. повечето 2/3кг.yaata написа:Лично никога не съм ходил на Пожарево, но това, което съм чувал е че се лови по някоя пъстърва. Интересно ми е друга риба излиза ли, въпреки че е още рано за шарановите риби.

Успех рибари и риболовци?!
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Колега има и толупчета , в късната есен на миналата година , мой приятели докараха добро количество. повечето 2/3кг.yaata написа:Лично никога не съм ходил на Пожарево, но това, което съм чувал е че се лови по някоя пъстърва. Интересно ми е друга риба излиза ли, въпреки че е още рано за шарановите риби.

Успех рибари и риболовци?!
Колеги,как е Искъра?
Смятам да се разходя в неделя да открия годината.
Ако има желаещи за бира и скара и риболов може да спретнем един излет?
Смятам да се разходя в неделя да открия годината.
Ако има желаещи за бира и скара и риболов може да спретнем един излет?
Колкото повече толкова по-добре!Особено ако са шарани!
и аз съм любопитен , има ли смисъл да се влиза с лодка в яз искър , бялата дали се е размърдала
- yaata
- фен клуб-скобар
Колеги - ако някой има прясно инфо за Богров-платеното- нека да сподели- плийс. Преди две седмици шарковците така се бяха скрили, че с лупа не можеше да ги видиш, а колко народ само ги дебнеше-таково чудо става рядко дори през лятото. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!