Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

дразни ли ви отношението на модовете
Модератор: sapuna
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: дразни ли ви отношението на модовете
Колегата си има причини да пусне темета. Все пак вече веднъж е гонен от форума за брокониерство.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Точно от този (снег)може да се научат само полезни неща за риболова според мен![/quote]ivann написа:да направи барута анкета кой модератор искаме да си отиде ,и които вземе най много гласове да си ходи
но ти господин снег си единия който ще си иде..нищо лично но аз този форум ми е по скъп от теб..
лека работа
АААА ribolovcho също може да бъде полезен и да научим доста , очакваме скоро да разберем как можем да си направим в домашни условия и ЕЛ. ВЪДИЦА (която не е бракониерски метод)!!!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
chirusa_bg написа:Колегата си има причини да пусне темета. Все пак вече веднъж е гонен от форума за брокониерство.
за какво съм гонен......я цитирай..виж ка се издават сами тези които не ги сърби,и ти си един от тези чието отношение коментирам,сам се издаваш..не знам гарван да вади око на гарван
..точно ти ме банна без никакво основание..бил съм те дразнил за амура,който хванах на воблер...кое му е бракониерското..обясни
от снег може да се научат много работи ,тва отделен въпрос ...но как..темата е за друго,не от кой какво може да се научи
п.п. знам че нарочно ме дразниш за да ме банеш..тактиката ми е ясна..сценария е един и същ..мноо колеги ми пишат на лични и ме подкрепят,и със реит ..но ги е страх да не ги баннат или да ги намразят модовете...но знайте че не сте винаги прави
Последно промяна от ribolovcho на Пон Мар 21, 2011 10:02 am, променено общо 2 пъти.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не,не ме дразни!
Дразни ме очевАдната лична амбиция.
Изключвам добрите му риболовни репортажи.
Колега направи си форум и ще колиш и бесиш наволя!
Дразни ме очевАдната лична амбиция.
Изключвам добрите му риболовни репортажи.
Колега направи си форум и ще колиш и бесиш наволя!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
ribolovcho, а какво ще отговориш на въпроса на колегата нико67 - "А дали този монтаж винаги пада така, че лъжицата да лежи от долната страна.Може би самата и тежест или съпротивлението и във водата я поставя в правилното положение, защото в противен случай доста ще чакаме рибата да си я обърне сама?"...щот и аз се чудя дЪл всеки път лъжицата пада със захранката отгоре?
....и ако се шкурне и другата страна, няма ли да е по-добре?

Последно промяна от GODzillata на Пон Мар 21, 2011 10:07 am, променено общо 1 път.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

съгласен съм напълноkesh написа:Този форум е първият, от тези които съм посещавал, в който забелязвам, че модераторите се отнасят изключително колегиално с потребителите. Когато някой незнаещ наруши някое от правилата на форума му се казва най-доброжелателно и с разбиране, къде е сгрешил и как да не го прави отново. Разбира се не говорим за целенасочения СПАМ, за спамеритеУспех на всички
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
GODzillata написа:ribolovcho, а какво ще отговориш на въпроса на колегата нико67 - "А дали този монтаж винаги пада така, че лъжицата да лежи от долната страна.Може би самата и тежест или съпротивлението и във водата я поставя в правилното положение, защото в противен случай доста ще чакаме рибата да си я обърне сама?"...щот и аз се чудя дЪл всеки път лъжицата пада със захранката отгоре?....и ако се шкурне и другата страна, няма ли да е по-добре?

на коя страна пада..винаги захранката остава отгоре..:този метод го научих точно във видинския край,и пак казвам ако е със 2 куки кое му е бракониерското ....

-
- научил се да хвърля
Добре колеги от доста време чета форума и пиша доста рядко точно поради причина, че всеки път нещо съм в грешка..На отговора гласувах, че модераторите не ме дразнят защото нямам кой знае какви наблюдения и в случаите които ми е била правена забележка те са били в правото си.Но ми се струва, че стана от мухата слон. На фона на случващото се в наща мила България това да се заяждаме за 2-3 или 5 куки е смешно като се има в предвид, че става въпрос за монтаж на дъно (не става въпрос за комбайн мисля че се казваше метода в който се закачат много куки на едно място и се коси рибата) при това с захранка и тн. Малко цялата ни система е на принципа "за кокошка няма прошка, за милиони няма закони"...
Друг е въпроса за напълно безмислените мнения на новорегистрираните в форума, които не са прочели нито един ред преди да пуснат тема.При такива ситуации напълно подкрепяма модераторите да трият закючват но не и да банват потребителите веднага все шак всички шравим грешки.
Поздрави и успех!
Друг е въпроса за напълно безмислените мнения на новорегистрираните в форума, които не са прочели нито един ред преди да пуснат тема.При такива ситуации напълно подкрепяма модераторите да трият закючват но не и да банват потребителите веднага все шак всички шравим грешки.
Поздрави и успех!
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
И с 2 и с 3 и с 4 куки не е бракониерски метод.Всички много добре знаете кои методи са бракониерски.И защо се мъчим всячески да омаловажим направеното от колегата?? Разбира се,че ще пада с лъжицата към дъното(поне 90%) и защо трябва да се шкурне и от зад-това не го разбрах.Не познавам колегата,но нападките срещу него са смешни-ако наистина този модератор,който го обвинява в бракониерство, го е баннал само за това,че е хванал амур на воблер,то тогава самия модератор е за баннване.Значи наистина е нужна такава анкета...
Казвай от кой мод не си доволен и каква е причината,за да му спретнем една революцийка и да го свалим!!
Иначе така поставения от теб въпрос дразни ли ви отношението на модовете е много общ,слага всички под един знаменател,което по моему е неправилно!А,ако искаме темата да я превърнем в сериозна дискусия,а не в лични нападки и обиди,трябва да бъдем точно аргументирани-от кой и за какво е изразеното недоволство!? Нека всеки изкаже свободно вижданията си,без да се срахува,че ще бъде баннат.Това-тоя ме подкрепил на лични,оня се обади по телефона-не върши работа.Иска се честна,ясна и достойна позиция!Ако въпросът опира само до въпросния монтаж,то няма никакъв смисъл от въпросната анкета!

Иначе така поставения от теб въпрос дразни ли ви отношението на модовете е много общ,слага всички под един знаменател,което по моему е неправилно!А,ако искаме темата да я превърнем в сериозна дискусия,а не в лични нападки и обиди,трябва да бъдем точно аргументирани-от кой и за какво е изразеното недоволство!? Нека всеки изкаже свободно вижданията си,без да се срахува,че ще бъде баннат.Това-тоя ме подкрепил на лични,оня се обади по телефона-не върши работа.Иска се честна,ясна и достойна позиция!Ако въпросът опира само до въпросния монтаж,то няма никакъв смисъл от въпросната анкета!
Последно промяна от Ачо ♣ на Пон Мар 21, 2011 11:53 am, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
гласувах ,че не ме дразнят..с една забележка-тона на моменти е малко милиционерски,което е вредно за всички и е нелепо....просто ТОНА,нищо повече
със сигурност това не важи за поне половината с което ги поздравявам!!
а относно темата мисля ,че се преекспонира проблема..едното постване на закона щеше да е достатъчно за да се сетим ,че отсраняването на 2 от куките би решило проблема! пък и колегата е написал че не e голям привърженик...но направил си е труда да ни покаже нещо ново,но дори !евентуално! да е в грешка,може да му се каже внимателно...очевидно не го e направил с кървясъл бракониерски поглед..
живи и здрави

а относно темата мисля ,че се преекспонира проблема..едното постване на закона щеше да е достатъчно за да се сетим ,че отсраняването на 2 от куките би решило проблема! пък и колегата е написал че не e голям привърженик...но направил си е труда да ни покаже нещо ново,но дори !евентуално! да е в грешка,може да му се каже внимателно...очевидно не го e направил с кървясъл бракониерски поглед..

живи и здрави
фен клуб-скобар
-
- ще става разбирач
За това, че не си видял нищо бракониерско проблема е в теб то някои не виждат бракониерско и в мрежите и в комбайните с по 400 куки и т.н.Нека така да го кажем просто колегата трябваше да презентира монтажа с две куки и толкоз.chlen написа:Гласувах -"не,не ме дразнят" , но не бях прочел написаното от модератора.Безмислено заключване на темата според мен с последвали обвинения(изглежда,като че ли ти има зъб) Нищо бракониерско не видях в монтажа.Според мен е даже похвално,че си решил да покажеш каквото знаеш,но последвалото мнение на колегата си е направо заяждане....така,че аз те разбирам защо си пуснал анкетата(нищо,че не става въпрос за конкретен модератор)
А пък аз искам да попитам колко от модераторите познавате на живо за да ги квалифицирате по този начин,защото аз познавам повечето от тях и не мога да кажа лоша дума за тях макар, че и на мене са ми заключвали теми.Поздрави .
Форума си има правила(всеки се е съгласил с тях при регистрирането) и когато не се спазват има забележка>твърд тон> бан. НЕ знам какво не е ясно
Ако ги няма модераторите и още повече ако не си изпълняват задълженията "милиционерската" ще настъпи не демокрация а анархия(както е в самата държава България).
Явно доста от вас са свикнали да живеят в анархия и безредици, и не могат да издържат когато някъде има ред и що горе някакъв контрол.
А по въпросната тема - метода си е бракониерски. Щом не отговаря на разрешените методи описани в закона си е бракониерство. А според мен бракониерството трябва да се разглежда като престъпление, а не както е при нас като нарушение!

Ако ги няма модераторите и още повече ако не си изпълняват задълженията "милиционерската" ще настъпи не демокрация а анархия(както е в самата държава България).
Явно доста от вас са свикнали да живеят в анархия и безредици, и не могат да издържат когато някъде има ред и що горе някакъв контрол.
А по въпросната тема - метода си е бракониерски. Щом не отговаря на разрешените методи описани в закона си е бракониерство. А според мен бракониерството трябва да се разглежда като престъпление, а не както е при нас като нарушение!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Хм....интересно....ама за Дунава пък си трябва 200 гр. олово....и все ми се струва, че захранката няма да може да остане на лъжицата....първо при замятането, после при приводняването и накрая на дъното при силно течение....освен това не е нещо по-различно от комбайна...ribolovcho написа:GODzillata написа:ribolovcho, а какво ще отговориш на въпроса на колегата нико67 - "А дали този монтаж винаги пада така, че лъжицата да лежи от долната страна.Може би самата и тежест или съпротивлението и във водата я поставя в правилното положение, защото в противен случай доста ще чакаме рибата да си я обърне сама?"...щот и аз се чудя дЪл всеки път лъжицата пада със захранката отгоре?....и ако се шкурне и другата страна, няма ли да е по-добре?
ти си от видин,по добре трябва да знаеш отговора..прбвай във ваната у вас и ще видиш
на коя страна пада..винаги захранката остава отгоре..:този метод го научих точно във видинския край,и пак казвам ако е със 2 куки кое му е бракониерското ....

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

За това, че не си видял нищо бракониерско проблема е в тебstefan_ginev написа:chlen написа:Гласувах -"не,не ме дразнят" , но не бях прочел написаното от модератора.Безмислено заключване на темата според мен с последвали обвинения(изглежда,като че ли ти има зъб) Нищо бракониерско не видях в монтажа.Според мен е даже похвално,че си решил да покажеш каквото знаеш,но последвалото мнение на колегата си е направо заяждане....така,че аз те разбирам защо си пуснал анкетата(нищо,че не става въпрос за конкретен модератор)
Не виждам проблем нито в мен,нито в монтажа(вече всички са наясно как той може да премине от "толкова тежкото си бракониерско състояние" в съвсем обикновен монтаж )Проблемите идват от хора,като теб -които загърбват ползата от това да научим нещо ново, за сметка на това да се изтъкнат колко много са наясно с законите или колко добре познават модераторите....