дразни ли ви отношението на модовете

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

дразни ли ви отношението на модераторите към потребителите

Анкетата свършва на Чет Мар 31, 2011 12:16 am

да-дразнят ме
35
25%
не-не ме дразнят
91
65%
не мога да преценя
15
11%

Общо гласове: 141

Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: дразни ли ви отношението на модовете

Мнение от Венцислав Чанков »

Имам предложение-да "премахнем"намесата на модераторите в нашите теми,мнения,постове и обяви :D.За целта:
1.Пускане на теми само и единствено в правилния раздел(без да дублираме темите)
2.Никакви обиди,заяждания и провокативни мнения в темите и на ЛС.
3.Пускане на обяви съобразно правилата.
Абе с две думи спазване на 100%правилата на форума.Хайде да пробваме и после да видим дали ще има недоволни,аз мисля че не :D.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Ако повода на анкетата е темата за която говори Илия, и визират него, ще кажа едно. Човека си върши работата и с нищо не обижда в постовете си. Това, че е написал за монтажа БРАКОНИЕРСКИ е верно понеже куките са 4. Престанете да тълкувате закона на кой как му е угодно или поне не го правете в този форум. Лошото е, че когато модератор или администратор направи забележка веднага влиза в графата лош или враг. Колкото до това дали е време за пролетно почистване или анкета за модератори си е изцяло мой проблем и с нищо не касае потребителите. И идея си нямате колко труд хвърлят тези хора да чистят и подреждат, докато вие спокойно си сърфирате из форума. Така, че вместо да ги съдите поне малко ги уважавайте!!!
ivanov70
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivanov70 »

Абе с две думи спазване на 100%правилата на форума(държавата)
Ето това нещо в България не може да се случи, поне в близко бъдеще. Самата ни народопсихология не го позволява. Докато се шири безнаказаност, корупция и шуробаджанащина на всички нива това пожелание е далечен мираж.

Поздрави на всички съвестни колеги и много жалко че същата активност не се прояви и тук : http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=44602 , може би щеше да е много по-ползотворно и полезно, според мен !
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

ivanov70 написа:..... и много жалко че същата активност не се прояви и тук : http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=44602 , може би щеше да е много по-ползотворно и полезно, според мен !
:smt023 :smt023 :smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

barutchiata © написа:Ако повода на анкетата е темата за която говори Илия, и визират него, ще кажа едно. Човека си върши работата и с нищо не обижда в постовете си. Това, че е написал за монтажа БРАКОНИЕРСКИ е верно понеже куките са 4. Престанете да тълкувате закона на кой как му е угодно или поне не го правете в този форум. Лошото е, че когато модератор или администратор направи забележка веднага влиза в графата лош или враг. Колкото до това дали е време за пролетно почистване или анкета за модератори си е изцяло мой проблем и с нищо не касае потребителите. И идея си нямате колко труд хвърлят тези хора да чистят и подреждат, докато вие спокойно си сърфирате из форума. Така, че вместо да ги съдите поне малко ги уважавайте!!!

никой не умаловажава работата на модовете,но някои от тях малко ,не малко а доста много
използват един малко по особен начин на общуване,надменен,за това говоря,всеки в тая държава работи нещо но не се прави на тарикат,ето например чируса от 2 години все използва всяка възможност да се направи на велик,постоянно изказва някакви мнения.по мой адрес,не стига че ме банна без нищо преди 2 год. а продължава със заяждането,,аз се правя че съм бавноразвиващ се ,но всичко си има граници...за това говоря,малко да слезнат на земята някои хора..да станат по човечни със потребителите..защото един магазинер/примерно/ако не дава на клиентите си това което искат те рано или късно отиват във друг магазин..аиде малко да спрем да се правим на тарикати..винаги има по голям тарикат от друг тарикат,и всичко ще си дойде на мястото..все пак това е форум във който всеки влиза да обмени инфо и да сподели нещо..нека да бъдем малко по мъжки момчета ,и да проявяваме малко повече толеранс,а не веднага със заключване и банове

аз съм до тук...поздрави
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Не съм чел за монтажа на Риболовчо.
Само ви копирам част от закона за рибарство и аквакултури.
Коментарите ви ги оставям на вас.

Чл. 24. (1) Лицата, упражняващи любителски риболов, са длъжни:
1. да използват не повече от 3 броя въдици (пръчки) за риболов с монтирани на тях до две куки (единични, двойни или тройни) в изкуствените водни обекти, в Черно море и река Дунав; във водите на Черно море може да се постави чепаре на една от въдиците;
2. да използват една въдица (пръчка) с монтирани до 2 броя куки (единични, двойни или тройни) при риболов в реките, старите речни корита, крайморските, крайдунавските и вътрешните езера и блата;
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

ribolovcho написа:

никой не умаловажава работата на модовете,но някои от тях малко ,не малко а доста много
използват един малко по особен начин на общуване,надменен,за това говоря,всеки в тая държава работи нещо но не се прави на тарикат,ето например чируса от 2 години все използва всяка възможност да се направи на велик,постоянно изказва някакви мнения.по мой адрес,не стига че ме банна без нищо преди 2 год. а продължава със заяждането,,аз се правя че съм бавноразвиващ се ,но всичко си има граници...за това говоря,малко да слезнат на земята някои хора..да станат по човечни със потребителите..защото един магазинер/примерно/ако не дава на клиентите си това което искат те рано или късно отиват във друг магазин..аиде малко да спрем да се правим на тарикати..винаги има по голям тарикат от друг тарикат,и всичко ще си дойде на мястото..все пак това е форум във който всеки влиза да обмени инфо и да сподели нещо..нека да бъдем малко по мъжки момчета ,и да проявяваме малко повече толеранс,а не веднага със заключване и банове

аз съм до тук...поздрави
Бате ако някога си имал бан, не е бил без причина. Второ не разбирам за какъв надменен тон говориш или искаш някакво специално отношение за теб. Трето това, че все едни и същи хора имат проблеми означава, че грешката е в тези хора, а не в модовете. Четвърто всеки има право да посещава който си иска сайт, и ако тука се чустваш недобре си е твое право да смениш магазина.
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

Гласувах с "не-не ме дразнят", защото е вярно! Но на видях и доводи от страна на подразнените. Ако се позволи да се показват монтажи с повече от две куки, защо да е забранено да се показват и монтажи на мааалки мрежички, ами те не нанасят толкова вреди, а и някое и друго чалъмче с хакумулаторче що да не понаучим........ и хоп вече сме бракониерски форум. Правилата са измислени за да се спазват, колкото и да не ни харесват.
пп. Всъщност леко ме дразни мекото отношение на модераторите, особенно в "копува и прудава" за което бях пуснал и тема, ама те си знаят.
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

В миналото съм имал такива дразги с някой от модераторите.Но с течение на времето сме ги изгладили или забравили.Разликата между тях и нас би трябвало да бъде в това ,че те имат право да изразяват собствено мнение и да следят и санкционират при нарушаване на правилата на форума,а ние само да изразяваме собственото си мнение по дадените теми и да не нарушаваме правилата на форума.Грубия език от тяхна страна е недопустим дори и при нарушение на правилата от страна на потребителите.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

mimi750830 написа:Жистока тема,едно време мене ма забърсаа за подобни нещо. :roll:
Едно време,тях ги дразнеше моето мнение,сега гледам тези дето ги дразне,поне повечето не са модове.Тези дето останаха от старите ,кандисаха,новите ,пак се дразнят.
Не моа ги разбера.
Не одят за риба,ами се дракат тука у форумо ,да пишат и да бришат. :lol:
За теб всички знаеме!Не пропускаш възможност да МИ го подчертаеш мила! :lol:

chlen написа:Проблемите идват от хора,като теб - които загърбват ползата от това да научим нещо ново...
Това "ново нещо" го подарих на 3-та НС,но не помня вече на кого!Ако си беше направил труда да почетеш из форума щеше да го видиш и знаеш! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Отношението на модераторите......такааа.Доста общо казано.Отношението им към самия мен ли,към другите във форума ли ?Пристрастието и симпатизирането на някои от модераторите към определена група ли,на която естествено са членове и самите те ли,избирателното триене на постове на "врага" ли?Кое по точно да ме дразни?Нищо не ме дразни.Повечето са готини пичове.
georg

Мнение от georg »

То и аз съм в кюпа,ама добре,че не съм модератор! :D
Само рейтинга ми свалят! :wink:

Риболофчоооо,риболофчо.........колко души трябва да ти кажат,че това е бракониерски монтаж,за да го проумееш?!?
Че и пета дупка има на лъжицата! :D
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Georgеееее - Колкото повече, толкова повече :lol: :lol: :lol: :lol:
Сега Барута каза - който не му харесва магазина да го сменя :wink: и е прав.
Това е частен Форум и както всеки частник собственика, респективно админа определят правила които сме длъжни да спазваме.
Затова не се пънете :D ми ходете повече за риба и приемайте позитивните критики, не всички сме най-можещите, най-разбиращите и по-по от другите.
Света не се върти около нас, а ние се въртим кат гламави в него :)
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

strijok написа:Georgеееее - Колкото повече, толкова повече :lol: :lol: :lol: :lol:
Сега Барута каза - който не му харесва магазина да го сменя :wink: и е прав.
Това е частен Форум и както всеки частник собственика, респективно админа определят правила които сме длъжни да спазваме.
Затова не се пънете :D ми ходете повече за риба и приемайте позитивните критики, не всички сме най-можещите, най-разбиращите и по-по от другите.
Света не се върти около нас, а ние се въртим кат гламави в него :)
:smt023
НИКОГА КАПО,,,,
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Милими Риболовчо , с риск да мъ намразиш , ама многу , ще си излея мнението си относно твоята персона и след това ще намаля най-свидното ти , репутацията , която по всички възможни начини се стремиш да изпратиш до небето :D Значи тъй , след като колкото и да се стремеше към заветното модераторско кресло с цел да съ праиш на коджабашия и освен това да взимаш по 18.54 евра ( необлагаеми ) + пълни осигуровки на час във форума и не успя , реши да обърнеш другият край :lol: Как беше "Партизан за бой се стягааааааа , мята пушка на рамооо ..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Пич един съвет - забелязал съм че имаш възможност даже да се държиш като нормален човек , практикувай я по-често де :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”