Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

забранен е риболова на пристанището в несебър
Модератори: emo vasilev, alekst
- krasii
- научил се да хвърля
забранен е риболова на пристанището в несебър
неприятно ме изненадаха днес след обед с една голяма табела сложена на портала
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Аз също мразя забраните , но както е тръгнало и във Варна ще забранят забранят риболова във пристанището. Тук във форума изглежда пишат хора с чувство за отговорност към природата и околната среда , но в действителност масовия риболовец нехае за чистотата. Тези които са от Варна знаят какво преставлява т.нар. плоча в пристанището -найлонови торбички със стръв , фасове , всевъзможни хартии оставени след риболова. Ако някой си държи яхтата там естествено ще направи всичко възможно да се забрани риболова. Аз съм виждал хвърлени фасове по палубите на лодките.
Лошото е че между сухото гори и суровото.
Лошото е че между сухото гори и суровото.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ако се тръгне на протест трябва да се мине през доста бумащина,че да не ядем бой с палки като при мирният протест в София преди време.Дайте най добре да пишем до медиите.Те поне са гладни за новини и все някой ще ни обърне внимание.При тези забрани ако се зачетете в Конституцията на Република България ще разберете че се нарушават доста наши права.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Доколкото разбирам от правните бумащини излиза че трябва първо да имаш някаква организация,партия,сдружение или друго от рода.След това тряябва да се вземе разрешение от общината.От там да ти дадат час,и място за протеста-полицията май и те трябва да са съгласни защото без тях не минава.
За организацията хубаво,ама за разрешението е друг въпрос.Доста пари играят там и едва ли ще получим нещо освен по една майна.
А за Несебър,сигурно някой ще построи хотел на кея и този някой едва ли ще ни позволи да протестираме или каквото и да е било друго
За организацията хубаво,ама за разрешението е друг въпрос.Доста пари играят там и едва ли ще получим нещо освен по една майна.
А за Несебър,сигурно някой ще построи хотел на кея и този някой едва ли ще ни позволи да протестираме или каквото и да е било друго