Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

река Бебреш
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: река Бебреш
тия с мрените не са от там ама летото ше ви пусна снимки с мрени от река Бебреш
През изминалия уикенд кметът на китното село Боженица Георги Василев се зарадва на огромна слука. Късметът му бе двоен, защото този път уловът бе документиран от любител-фотограф.
Слухът за 3-килограмовия сом, клъвнал на собствен терен - в река Бебреш, набързо обиколи общината.
"Хващал съм и друг път такива едри екземпляри, но повечето смятаха, че разказвам брадати рибарски истории. Е, сега , вече показах нагледно, че с мен шега не бива", майтапи се боженският кмет.
А за по-нататъшната съдба на щедрия улов, отговорът е: "Вкусна рибена чорба, малко на тиган и филенца във фризера за отбрани гости".
СНИМКАТА Е НЕПОДХОДЯЩА!!
Слухът за 3-килограмовия сом, клъвнал на собствен терен - в река Бебреш, набързо обиколи общината.
"Хващал съм и друг път такива едри екземпляри, но повечето смятаха, че разказвам брадати рибарски истории. Е, сега , вече показах нагледно, че с мен шега не бива", майтапи се боженският кмет.
А за по-нататъшната съдба на щедрия улов, отговорът е: "Вкусна рибена чорба, малко на тиган и филенца във фризера за отбрани гости".
СНИМКАТА Е НЕПОДХОДЯЩА!!
-
- новобранец
Тоя сом е 3 кг с живарника и въдицата
- смешни сте

ако щеш вервай ма го снимаха от новините и от вестника а пък и лично съм бил там
- SaSho-Sensas
- фен клуб-скобар
Колеги как е нивото става ли за риболов.И има ли някакъв риболов.
SENSAS TEAM-the best fishing team
нивото е нормално точно сега рибата не калве много ама излизат и хубави риби
-
- вече хвърля и на тежко
абе,не виждате ли ,че тия многото мрени са от мрежа бе,не ги ли е срам тия боклуци точно тук да качват снимки...ако ви барна по искъра от роман до реселец,дупе да ви е яко,маимуни долни,почвам още утре с инспекциите,и ще водя 3 ма приятелчета с мен...ако ви набарам мрежите,няма да ги горя....ще ви причакам да доидете да си ги вадите,ще ви увия с тях,и тогава ще ги запаля,помияри пропаднали!!!

абе,не виждате ли ,че тия многото мрени са от мрежа бе,не ги ли е срам тия боклуци точно тук да качват снимки...ако ви барна по искъра от роман до реселец,дупе да ви е яко,маимуни долни,почвам още утре с инспекциите,и ще водя 3 ма приятелчета с мен...ако ви набарам мрежите,няма да ги горя....ще ви причакам да доидете да си ги вадите,ще ви увия с тях,и тогава ще ги запаля,помияри пропаднали!!!

А така,с тях оправия няма и това е начина.УСПЕХ КПЛЕГА

А така,с тях оправия няма и това е начина.УСПЕХ КПЛЕГА

И дари ни с много сила
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода

Така трябва с Тия ГАДОВЕ МРЪСНИ!!!

Така трябва с Тия ГАДОВЕ МРЪСНИ!!!
а така браво по малък Искар когато рибата хвърля хайвера тя се качва по река бебреш да го хвърли и там кадето се влива бебреш в искара опъват мрежи и слагат край на пътуването на рибите към река бебреш
ogfk написа:eto go
Vsichko e istina za soma , hvanat e v reka Bebresh ......