Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Малко инфо ако може за Кастел
Модератор: sapuna
Малко инфо ако може за Кастел
Значи предстои ми ходене на този водоем в края на този месец и началото на другия! Тъй като вече се водим пролет поне астрономически- все се надявам шаровците да са посъбудени, но тук идва следния въпрос- То е ясно, че трябва да се храни рядко и оскъдно, НО с какъв аромат? Това ме притеснява най- много... наближава ходенето, а нямам и топченце под ръка с което да го мамя!
Моля запознатите да споделят с какви аромати трябва да гоня рибата там по това време! Каква захранка да бъде слагана и каква стръв? Благодаря!
Моля запознатите да споделят с какви аромати трябва да гоня рибата там по това време! Каква захранка да бъде слагана и каква стръв? Благодаря!
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Re: Малко инфо ако може за Кастел
По принцип най-вървежните топчета там са скопекс , но те не са най-удачни по това време на годината. Аз съм ходил няколко пъти през Април там и най-сполучливата стръв ми е била царевица на косъм + торен червей. Просто топчетата не са предпочитани от рибата през ранна пролет. За захранка използвам някоя по-простичка и естесвена , като залагам основно на по-силни ароматизатори в нея , примерно анасон или ванилия. Но не прекалявай с количеството , Успех