дразни ли ви отношението на модовете

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

дразни ли ви отношението на модераторите към потребителите

Анкетата свършва на Чет Мар 31, 2011 12:16 am

да-дразнят ме
35
25%
не-не ме дразнят
91
65%
не мога да преценя
15
11%

Общо гласове: 141

Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: дразни ли ви отношението на модовете

Мнение от Митев »

Павел Иванов написа:Милими Риболовчо , с риск да мъ намразиш , ама многу , ще си излея мнението си относно твоята персона и след това ще намаля най-свидното ти , репутацията , която по всички възможни начини се стремиш да изпратиш до небето :D Значи тъй , след като колкото и да се стремеше към заветното модераторско кресло с цел да съ праиш на коджабашия и освен това да взимаш по 18.54 евра ( необлагаеми ) + пълни осигуровки на час във форума и не успя , реши да обърнеш другият край :lol: Как беше "Партизан за бой се стягааааааа , мята пушка на рамооо ..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Пич един съвет - забелязал съм че имаш възможност даже да се държиш като нормален човек , практикувай я по-често де :idea:
Напълно съгласен :wink:
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

Аз гласувах с " Не ме дразнят " , но на моменти си ме дразнят с прекалено демократичното си отношение ! Даже според мен ,ненужно демократично ! Да , аз съм привърженик на твърдото управление и за стриктното спазване на правилата и законите . Сигурно и други мислят като мен . Аман съм от безпорядък и безнаказаност в обществото , доставя ми удоволствие вечер да изкарам няколко часа в ред и дисциплина !

П.П. Имаше една поговорка " Кой ,каквото и да ти говори ,знай ,че става дума за пари ! " - ...да взимаш по 18.54 евра ( необлагаеми ) + пълни осигуровки на час във форума и не успя . Е , за пореден път си казвам верно е !!! :?
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

rumbata написа:...Имаше една поговорка " Кой ,каквото и да ти говори ,знай ,че става дума за пари ! " - ...да взимаш по 18.54 евра ( необлагаеми ) + пълни осигуровки на час във форума и не успя . Е , за пореден път си казвам верно е !!! :?
Румба, той Павлето се шегувка бре, никой ник'ви кинти не намазва... :)...то ако беше така, е-хеее, досЯ да съм се цанил и аз. :wink: :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

GODzillata написа:
rumbata написа:...Имаше една поговорка " Кой ,каквото и да ти говори ,знай ,че става дума за пари ! " - ...да взимаш по 18.54 евра ( необлагаеми ) + пълни осигуровки на час във форума и не успя . Е , за пореден път си казвам верно е !!! :?
Румба, той Павлето се шегувка бре, никой ник'ви кинти не намазва... :)...то ако беше така, е-хеее, досЯ да съм се цанил и аз. :wink: :lol:
GODzillata да знаеш, че грешиш... :roll: Лично аз съм пострадал с бутилка дърт Бърбън придобит от него по изнудвачески способ... :roll: После ходи ми разправяй че няма кирия... :roll:
Втори случай - налагало се е да навеждам главица за да ми отключи тема, която е в негов раздел и съм приемал условия за спазване на дисциплина ( това също е вид заплащане - да не може да кажеш каквото мислиш и ти е на езика ).

п.п моя някой да ми каже числата от вота щото няма да гласувам и не мога да ги вида. :D
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

AL KAPONE написа:...налагало се е да навеждам главица за да ми отключи тема, която е в негов раздел и съм приемал условия за спазване на дисциплина ( това също е вид заплащане - да не може да кажеш каквото мислиш и ти е на езика ).

п.п моя някой да ми каже числата от вота щото няма да гласувам и не мога да ги вида. :D
E, да, ама моЕш да си спамиш на воля в твоя раздел. :lol: :lol:

да-дразнят ме 26%
не-не ме дразнят 64%
не мога да преценя 10%
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

quote="chlen"]
stefan_ginev написа:
chlen написа:Гласувах -"не,не ме дразнят" , но не бях прочел написаното от модератора.Безмислено заключване на темата според мен с последвали обвинения(изглежда,като че ли ти има зъб) Нищо бракониерско не видях в монтажа.Според мен е даже похвално,че си решил да покажеш каквото знаеш,но последвалото мнение на колегата си е направо заяждане....така,че аз те разбирам защо си пуснал анкетата(нищо,че не става въпрос за конкретен модератор)
За това, че не си видял нищо бракониерско проблема е в теб

Не виждам проблем нито в мен,нито в монтажа(вече всички са наясно как той може да премине от "толкова тежкото си бракониерско състояние" в съвсем обикновен монтаж )Проблемите идват от хора,като теб -които загърбват ползата от това да научим нещо ново, за сметка на това да се изтъкнат колко много са наясно с законите или колко добре познават модераторите....[/quote]

Колега не се нерви толкова много първо се научи да правиш цитатите като хората за да не се оплакваш и ти някой ден, че ти трият нещата,второ аз си казах мнението как риболовчо е трябвало да презентира монтажа за да не се подразни никой, но ти не показваш това мое мнение защото не знаеш как да правиш цитатите и трето какво ще кажеш за първото и второто?

Относно това дали познавам законите или не мога да ти кажа, че обичам да чета и да ги спазвам те за това се наричат закони.

Относно това колко и кои модератори познавам не го правя с цел да се изтъквам защото никой от тях няма да ми отвори биричка ако стъпя и аз накриво във форума.А ги познавам благодарение на това защото ходя редовно на срещите ,които се организират от този форум и за това не можеш да ги квалифицираш след като не ги познаваш.Нещо което не съм сигурен дали ти правиш(пак казвам не съм сигурен може и да бъркам,но ти ме опровергай за срещите имам предвид).Все пак аз съм в този форум много след теб :wink:

Относно това , че искаш да научиш нещо ново в монтажите в, които е включена цялата кухненска посуда е похвално за теб, но не и за мен защото аз искам да уча много по-модерни начини за риболов, които използват най-големите по целия свят.Това е мое мнение все пак а пък ти следващия път ако искаш използвай монтаж: удар с тефлонов
тиган по главата на рибата ама да е тефлонов та да не и залепне мозъка по тигана.

П.П.А тоя Чируса е много гадно парче :lol: .Влади сори брат ама не можах да се сдържа,а от snegk има какво да научиш стига да поискаш.Мога да ти пиша цяла вечер ама ти така и няма да ме разбереш
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

GODzillata написа: не мога да преценя 10%
и аз не мога да преценя дали ме дразнят :D
Харесва ми тема :D щото Павел много пъти ме е дразнил...
Илия също ме дразни, щото много свестен и му се качват на главата...
Друг път сам на себе си се дразня...
Да не забравя да спомена и Барута ме е дразнил...
Абе не им е лесно и на Бойко и на Барута всички ги стрелят... :smt044 :smt044 :smt044 :roll:
уфффф май съм за лекар специалист!

п.п темата е сериозна, автора да ме извини за спама....
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ако нещо ме дразни,си го показвам,а в анкети не гласувам-принципна позиция.Модовете за това са модове,за да не се харесват действията им на всичкото Асан,дето сме във форума.Вече съм писал - в този форум доброволното присъствие на всеки не е за "мерене на ония работи"-естествено е всеки да си представя себе си като по-успял ,по-значим,по-възпитан,по-интелигентен и да има огромна жажда за власт и признание,ама не тук е мястото за отстояване на такива позиции.
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chapara »

Мен пък винаги са ме дразнели,но не гласувах,инак приятелчета да ги ........ :mrgreen:
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ангелчо , муцко , обичкам те :D

Инак 18.54 еврака на час не биха могли да покрият занимавания с образи от типа на риболовчо и разни други . Тва как при кръводаряването - даваш от собствената си кръв , боли тъ , сълзица ти се стича от уевото оче , тънка струйка пот съ плъзва по гръбнака поела славният си път към ануса , стискаш зъби пребледнел , ама го правиш безвъзмездно , един вид ларж си , даряваш :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Павел Иванов написа:Ангелчо , муцко , обичкам те :D

Инак 18.54 еврака на час не биха могли да покрият занимавания с образи от типа на риболовчо и разни други . Тва как при кръводаряването - даваш от собствената си кръв , боли тъ , сълзица ти се стича от уевото оче , тънка струйка пот съ плъзва по гръбнака поела славният си път към ануса , стискаш зъби пребледнел , ама го правиш безвъзмездно , един вид ларж си , даряваш :wink:
тва ми заприлича на поема от кънчо путкодеров..ти за 18 евро ли си го слагаш,щот аз за без пари...:)дай боже дълго да даряваш и то все за пари..е точно това високомерие имах пред вид
с риск да те обидя ще ти кажа че ако се лигавиш по малко,мое и да заприличаш на мъж..не мисля че подобни изказвания приличат на един модератор,макар бил тои и за пример..пази боже да съм зависим от такъв човек..а колото до реита..както ти казваш че ми е бил скъп..
да така е..но съм си го заработил без пари :) а не за евро..пиша теми и монтажи и който ми оценява труда ми вдига по някоя и друга точка...не ти прилича на годините да се лигавиш по тоя детски начин...мислиш се за оригинален но не си..за съжаление си един просак
Изображение
Най добрите са тук
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Смешно и тъжно...
Неам думи просто...
Пускай си теми с излети и не се занимавай с глупости.
Нема нема и се вкараш в некой филм...
...мазохист ли си,кво ли?
Май и ти не ходиш достатъчно за риба.
Последно промяна от stich на Вто Мар 22, 2011 6:22 am, променено общо 4 пъти.
Изображение
Аватар
LBoy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от LBoy »

... как да имаш думи, аз по-голям СЕЛЯНДУР ОТ ТОЗИ ЦИРКАДЖИЯ , риболовчо не съм виждал или чувал ...
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Аз пък ги обичам :wink:
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”