Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

дразни ли ви отношението на модовете
Модератор: sapuna
Re: дразни ли ви отношението на модовете
Напълно съгласенПавел Иванов написа:Милими Риболовчо , с риск да мъ намразиш , ама многу , ще си излея мнението си относно твоята персона и след това ще намаля най-свидното ти , репутацията , която по всички възможни начини се стремиш да изпратиш до небетоЗначи тъй , след като колкото и да се стремеше към заветното модераторско кресло с цел да съ праиш на коджабашия и освен това да взимаш по 18.54 евра ( необлагаеми ) + пълни осигуровки на час във форума и не успя , реши да обърнеш другият край
Как беше "Партизан за бой се стягааааааа , мята пушка на рамооо ..."
![]()
![]()
Пич един съвет - забелязал съм че имаш възможност даже да се държиш като нормален човек , практикувай я по-често де

- Румбата
- разбира нещата
Аз гласувах с " Не ме дразнят " , но на моменти си ме дразнят с прекалено демократичното си отношение ! Даже според мен ,ненужно демократично ! Да , аз съм привърженик на твърдото управление и за стриктното спазване на правилата и законите . Сигурно и други мислят като мен . Аман съм от безпорядък и безнаказаност в обществото , доставя ми удоволствие вечер да изкарам няколко часа в ред и дисциплина !
П.П. Имаше една поговорка " Кой ,каквото и да ти говори ,знай ,че става дума за пари ! " - ...да взимаш по 18.54 евра ( необлагаеми ) + пълни осигуровки на час във форума и не успя . Е , за пореден път си казвам верно е !!!
П.П. Имаше една поговорка " Кой ,каквото и да ти говори ,знай ,че става дума за пари ! " - ...да взимаш по 18.54 евра ( необлагаеми ) + пълни осигуровки на час във форума и не успя . Е , за пореден път си казвам верно е !!!

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Румба, той Павлето се шегувка бре, никой ник'ви кинти не намазва...rumbata написа:...Имаше една поговорка " Кой ,каквото и да ти говори ,знай ,че става дума за пари ! " - ...да взимаш по 18.54 евра ( необлагаеми ) + пълни осигуровки на час във форума и не успя . Е , за пореден път си казвам верно е !!!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
GODzillata да знаеш, че грешиш...GODzillata написа:Румба, той Павлето се шегувка бре, никой ник'ви кинти не намазва...rumbata написа:...Имаше една поговорка " Кой ,каквото и да ти говори ,знай ,че става дума за пари ! " - ...да взимаш по 18.54 евра ( необлагаеми ) + пълни осигуровки на час във форума и не успя . Е , за пореден път си казвам верно е !!!...то ако беше така, е-хеее, досЯ да съм се цанил и аз.
![]()

Втори случай - налагало се е да навеждам главица за да ми отключи тема, която е в негов раздел и съм приемал условия за спазване на дисциплина ( това също е вид заплащане - да не може да кажеш каквото мислиш и ти е на езика ).
п.п моя някой да ми каже числата от вота щото няма да гласувам и не мога да ги вида.

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- GODzillata
E, да, ама моЕш да си спамиш на воля в твоя раздел.AL KAPONE написа:...налагало се е да навеждам главица за да ми отключи тема, която е в негов раздел и съм приемал условия за спазване на дисциплина ( това също е вид заплащане - да не може да кажеш каквото мислиш и ти е на езика ).
п.п моя някой да ми каже числата от вота щото няма да гласувам и не мога да ги вида.

да-дразнят ме 26%
не-не ме дразнят 64%
не мога да преценя 10%
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- ще става разбирач
quote="chlen"]
Не виждам проблем нито в мен,нито в монтажа(вече всички са наясно как той може да премине от "толкова тежкото си бракониерско състояние" в съвсем обикновен монтаж )Проблемите идват от хора,като теб -които загърбват ползата от това да научим нещо ново, за сметка на това да се изтъкнат колко много са наясно с законите или колко добре познават модераторите....[/quote]
Колега не се нерви толкова много първо се научи да правиш цитатите като хората за да не се оплакваш и ти някой ден, че ти трият нещата,второ аз си казах мнението как риболовчо е трябвало да презентира монтажа за да не се подразни никой, но ти не показваш това мое мнение защото не знаеш как да правиш цитатите и трето какво ще кажеш за първото и второто?
Относно това дали познавам законите или не мога да ти кажа, че обичам да чета и да ги спазвам те за това се наричат закони.
Относно това колко и кои модератори познавам не го правя с цел да се изтъквам защото никой от тях няма да ми отвори биричка ако стъпя и аз накриво във форума.А ги познавам благодарение на това защото ходя редовно на срещите ,които се организират от този форум и за това не можеш да ги квалифицираш след като не ги познаваш.Нещо което не съм сигурен дали ти правиш(пак казвам не съм сигурен може и да бъркам,но ти ме опровергай за срещите имам предвид).Все пак аз съм в този форум много след теб
Относно това , че искаш да научиш нещо ново в монтажите в, които е включена цялата кухненска посуда е похвално за теб, но не и за мен защото аз искам да уча много по-модерни начини за риболов, които използват най-големите по целия свят.Това е мое мнение все пак а пък ти следващия път ако искаш използвай монтаж: удар с тефлонов
тиган по главата на рибата ама да е тефлонов та да не и залепне мозъка по тигана.
П.П.А тоя Чируса е много гадно парче
.Влади сори брат ама не можах да се сдържа,а от snegk има какво да научиш стига да поискаш.Мога да ти пиша цяла вечер ама ти така и няма да ме разбереш
За това, че не си видял нищо бракониерско проблема е в тебstefan_ginev написа:chlen написа:Гласувах -"не,не ме дразнят" , но не бях прочел написаното от модератора.Безмислено заключване на темата според мен с последвали обвинения(изглежда,като че ли ти има зъб) Нищо бракониерско не видях в монтажа.Според мен е даже похвално,че си решил да покажеш каквото знаеш,но последвалото мнение на колегата си е направо заяждане....така,че аз те разбирам защо си пуснал анкетата(нищо,че не става въпрос за конкретен модератор)
Не виждам проблем нито в мен,нито в монтажа(вече всички са наясно как той може да премине от "толкова тежкото си бракониерско състояние" в съвсем обикновен монтаж )Проблемите идват от хора,като теб -които загърбват ползата от това да научим нещо ново, за сметка на това да се изтъкнат колко много са наясно с законите или колко добре познават модераторите....[/quote]
Колега не се нерви толкова много първо се научи да правиш цитатите като хората за да не се оплакваш и ти някой ден, че ти трият нещата,второ аз си казах мнението как риболовчо е трябвало да презентира монтажа за да не се подразни никой, но ти не показваш това мое мнение защото не знаеш как да правиш цитатите и трето какво ще кажеш за първото и второто?
Относно това дали познавам законите или не мога да ти кажа, че обичам да чета и да ги спазвам те за това се наричат закони.
Относно това колко и кои модератори познавам не го правя с цел да се изтъквам защото никой от тях няма да ми отвори биричка ако стъпя и аз накриво във форума.А ги познавам благодарение на това защото ходя редовно на срещите ,които се организират от този форум и за това не можеш да ги квалифицираш след като не ги познаваш.Нещо което не съм сигурен дали ти правиш(пак казвам не съм сигурен може и да бъркам,но ти ме опровергай за срещите имам предвид).Все пак аз съм в този форум много след теб

Относно това , че искаш да научиш нещо ново в монтажите в, които е включена цялата кухненска посуда е похвално за теб, но не и за мен защото аз искам да уча много по-модерни начини за риболов, които използват най-големите по целия свят.Това е мое мнение все пак а пък ти следващия път ако искаш използвай монтаж: удар с тефлонов
тиган по главата на рибата ама да е тефлонов та да не и залепне мозъка по тигана.
П.П.А тоя Чируса е много гадно парче

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
и аз не мога да преценя дали ме дразнятGODzillata написа: не мога да преценя 10%

Харесва ми тема

Илия също ме дразни, щото много свестен и му се качват на главата...
Друг път сам на себе си се дразня...
Да не забравя да спомена и Барута ме е дразнил...
Абе не им е лесно и на Бойко и на Барута всички ги стрелят...

уфффф май съм за лекар специалист!
п.п темата е сериозна, автора да ме извини за спама....
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
-
- кандидат преподавател
Ако нещо ме дразни,си го показвам,а в анкети не гласувам-принципна позиция.Модовете за това са модове,за да не се харесват действията им на всичкото Асан,дето сме във форума.Вече съм писал - в този форум доброволното присъствие на всеки не е за "мерене на ония работи"-естествено е всеки да си представя себе си като по-успял ,по-значим,по-възпитан,по-интелигентен и да има огромна жажда за власт и признание,ама не тук е мястото за отстояване на такива позиции.
- chapara
- ще става разбирач
Мен пък винаги са ме дразнели,но не гласувах,инак приятелчета да ги ........ 

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- Павел Иванов
Ангелчо , муцко , обичкам те
Инак 18.54 еврака на час не биха могли да покрият занимавания с образи от типа на риболовчо и разни други . Тва как при кръводаряването - даваш от собствената си кръв , боли тъ , сълзица ти се стича от уевото оче , тънка струйка пот съ плъзва по гръбнака поела славният си път към ануса , стискаш зъби пребледнел , ама го правиш безвъзмездно , един вид ларж си , даряваш

Инак 18.54 еврака на час не биха могли да покрият занимавания с образи от типа на риболовчо и разни други . Тва как при кръводаряването - даваш от собствената си кръв , боли тъ , сълзица ти се стича от уевото оче , тънка струйка пот съ плъзва по гръбнака поела славният си път към ануса , стискаш зъби пребледнел , ама го правиш безвъзмездно , един вид ларж си , даряваш

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
тва ми заприлича на поема от кънчо путкодеров..ти за 18 евро ли си го слагаш,щот аз за без пари...Павел Иванов написа:Ангелчо , муцко , обичкам те![]()

с риск да те обидя ще ти кажа че ако се лигавиш по малко,мое и да заприличаш на мъж..не мисля че подобни изказвания приличат на един модератор,макар бил тои и за пример..пази боже да съм зависим от такъв човек..а колото до реита..както ти казваш че ми е бил скъп..
да така е..но съм си го заработил без пари

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Смешно и тъжно...
Неам думи просто...
Пускай си теми с излети и не се занимавай с глупости.
Нема нема и се вкараш в некой филм...
...мазохист ли си,кво ли?
Май и ти не ходиш достатъчно за риба.
Неам думи просто...
Пускай си теми с излети и не се занимавай с глупости.
Нема нема и се вкараш в некой филм...
...мазохист ли си,кво ли?
Май и ти не ходиш достатъчно за риба.
Последно промяна от stich на Вто Мар 22, 2011 6:22 am, променено общо 4 пъти.

... как да имаш думи, аз по-голям СЕЛЯНДУР ОТ ТОЗИ ЦИРКАДЖИЯ , риболовчо не съм виждал или чувал ...
- ninastefanina
- сериозен играч
Аз пък ги обичам 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"