Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Яз Искър
Модератор: Paublo_Eskobar
- SaSho-Sensas
- фен клуб-скобар
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Яз Искър
дребодък,както винаги по това време-на панчарево са по едри-рибките,хора има и на двете места еднакво,водата и на двата е малко.

Риболовци.
- antivik
- кандидат преподавател
Бря, какви са тези снегове при вас, ние тук се чудим дали да не вади вече късите ръкави
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
е тука по рила снега е до юни,сипвам по малко снимки на порции,че с тия мойте деца нема време да чета кво става по форумите,камо ли да качвам инфо от горе а кога отида винаги пълно с народ и никой от тия горе постоянните не казва дума -проверка на място е по добре ,да заредим батериите и аз душичка носим
устието нема вода снимка на закачките и нивото по устието имам навсякъде-полезно е да знаеш като влачиш
това е от устието-последната снимка е 3та последна дига там ги ловят сометата на червей и ги прибират
на сенчесто място е лед
тука е перфектно по къс ръкав си ловиш
айде игра за детето и стига за днес че хакера ми е на главата 

Риболовци.
Здравейте колеги,
в неделя бях на яз. Искър с проучвателна цел. Бах срещу филмовата къща и мъчех на фидер. Нищо не се обади до обяд и се прибрах. Явно още е рано, дано като се позатопли сега и преди забраната тръгне платиката.
в неделя бях на яз. Искър с проучвателна цел. Бах срещу филмовата къща и мъчех на фидер. Нищо не се обади до обяд и се прибрах. Явно още е рано, дано като се позатопли сега и преди забраната тръгне платиката.
колеги нещо за язовира тръгнал ли е вече някакъв риболов?
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 1&start=30bounce написа:колеги нещо за язовира тръгнал ли е вече някакъв риболов?
на шипока вадят по някоя бяла на дъно и силикон,на калния нос се обажда прилична платика и по някоя каракуда
Днес направих добър риболов до обяд-102 уклея,3 червеноперки на фидера и 1 костур.Тръгнах в 5 и 6 без десет пасата наби спирачки на щъркела-бях пръв-снимки
на силикон нема пипане но требваше да си пробвам новата джиг пръчка
след малко пак 

Риболовци.
Изгрев на слънцето нямаше,но се появи червено-оранжево в облаците-което по мой наблюдения е дашно време
лових си уклеи тип-искарски скумрии тук
на фидера с повод 0.10 също кълвяха,и уклеи и червеноперки
и един костур
до обяд супер риболов и тихо време,след това дойде очаквания ураганен вятър бутна ми легена с захранката у водата и обратно към вкъщи с улов в нормата.Така изглеждат рибите за вечеря
рапорт даден 

Риболовци.