Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
Яз Искър
Модератор: Paublo_Eskobar
- SaSho-Sensas
- фен клуб-скобар
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко

- Обратна връзка:
Re: Яз Искър
дребодък,както винаги по това време-на панчарево са по едри-рибките,хора има и на двете места еднакво,водата и на двата е малко.

Риболовци.
- antivik
- кандидат преподавател

Бря, какви са тези снегове при вас, ние тук се чудим дали да не вади вече късите ръкави
.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
е тука по рила снега е до юни,сипвам по малко снимки на порции,че с тия мойте деца нема време да чета кво става по форумите,камо ли да качвам инфо от горе а кога отида винаги пълно с народ и никой от тия горе постоянните не казва дума -проверка на място е по добре ,да заредим батериите и аз душичка носим
устието нема вода снимка на закачките и нивото по устието имам навсякъде-полезно е да знаеш като влачиш
това е от устието-последната снимка е 3та последна дига там ги ловят сометата на червей и ги прибират
на сенчесто място е лед
тука е перфектно по къс ръкав си ловиш
айде игра за детето и стига за днес че хакера ми е на главата 
това е от устието-последната снимка е 3та последна дига там ги ловят сометата на червей и ги прибират
на сенчесто място е лед
тука е перфектно по къс ръкав си ловиш
айде игра за детето и стига за днес че хакера ми е на главата Риболовци.
Здравейте колеги,
в неделя бях на яз. Искър с проучвателна цел. Бах срещу филмовата къща и мъчех на фидер. Нищо не се обади до обяд и се прибрах. Явно още е рано, дано като се позатопли сега и преди забраната тръгне платиката.
в неделя бях на яз. Искър с проучвателна цел. Бах срещу филмовата къща и мъчех на фидер. Нищо не се обади до обяд и се прибрах. Явно още е рано, дано като се позатопли сега и преди забраната тръгне платиката.
колеги нещо за язовира тръгнал ли е вече някакъв риболов?
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 1&start=30bounce написа:колеги нещо за язовира тръгнал ли е вече някакъв риболов?
на шипока вадят по някоя бяла на дъно и силикон,на калния нос се обажда прилична платика и по някоя каракуда
Днес направих добър риболов до обяд-102 уклея,3 червеноперки на фидера и 1 костур.Тръгнах в 5 и 6 без десет пасата наби спирачки на щъркела-бях пръв-снимки
на силикон нема пипане но требваше да си пробвам новата джиг пръчка
след малко пак 
на силикон нема пипане но требваше да си пробвам новата джиг пръчка
след малко пак Риболовци.
Изгрев на слънцето нямаше,но се появи червено-оранжево в облаците-което по мой наблюдения е дашно време
лових си уклеи тип-искарски скумрии тук
на фидера с повод 0.10 също кълвяха,и уклеи и червеноперки
и един костур
до обяд супер риболов и тихо време,след това дойде очаквания ураганен вятър бутна ми легена с захранката у водата и обратно към вкъщи с улов в нормата.Така изглеждат рибите за вечеря
рапорт даден 
лових си уклеи тип-искарски скумрии тук
на фидера с повод 0.10 също кълвяха,и уклеи и червеноперки
и един костур
до обяд супер риболов и тихо време,след това дойде очаквания ураганен вятър бутна ми легена с захранката у водата и обратно към вкъщи с улов в нормата.Така изглеждат рибите за вечеря
рапорт даден Риболовци.