Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Някой ако ходи някъде около Ямбол да драска едно лично ! Говоря за СПИНИНГИСТИ ! Се радвам да се запознаем и да направим едно съвместно
!

Туй риболова не е за мен 

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
одавна не ходя аз в ямбол на спининг нямам никакви успехи най често дремя на вировете в тенево преди съоражението там почти винаги имам успех и на съоражението в ханово както и на бързея посока пресевната дето са бетонените блокове говоря за тенево там редовно излизат кефали на бабалюга.
АМи колега ,MAGARETOOO написа:одавна не ходя аз в ямбол на спининг нямам никакви успехи най често дремя на вировете в тенево преди съоражението там почти винаги имам успех и на съоражението в ханово както и на бързея посока пресевната дето са бетонените блокове говоря за тенево там редовно излизат кефали на бабалюга.

Туй риболова не е за мен 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тачев, не попадам май в твоята категория на спинингисти, че този тип риболов не ме дърпа (и не го умея), иначе с кеф бих се запознал с още сериозни ямболски риболовци
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
аз съм готов по всяко 1 време за спининг и друг риболов но мн ме спира работата занимавам се с земеделие и почти нямам време да ходя иначе свободен ли съм всеки ден съм за риба.колега tachev някой път може да се организираме да отидем да мятаме незнам само с превоза как си щото аз нямам джип.
Между другото някой знае ли как стоят нещата с кукоревските дупки и останало ли е нещо там преди съм вадел много костур на рибка на едната дупка сега как е незнам.
Между другото някой знае ли как стоят нещата с кукоревските дупки и останало ли е нещо там преди съм вадел много костур на рибка на едната дупка сега как е незнам.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Костур има колкото си искаш, само да го търсиш. Особено на вътрешните гьолове. Виж друго ако търсиш, по-трудна работа. На първата и щуката добре се чувстваMAGARETOOO написа:Между другото някой знае ли как стоят нещата с кукоревските дупки и останало ли е нещо там преди съм вадел много костур на рибка на едната дупка сега как е незнам.
Те тия дупки толкоз изтърбушени , 4е си ебало мамата ! СКоро бях там на първата имаше каракуда си плуваше от горе ! Не знам аз за 1 път бях там ! По - скоро бях тръгнал на разходка , ама повъртях на воблер на всяка дупка по 5 мин ! Ама нещо не ме кефят тия места ! Реката до тях по готина
!

Туй риболова не е за мен 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Изтърбушени е много хубава дума и много подходяща в случая
Не са изключение от общата картинка в района ни де, но поне за първия гьол хубавото е, че при висока вода реката влиза в гьола и вкарва рибичка вътре, която през годината мрежари, токаджии и други подобни екзепмляри търбушат постоянно. Все пак се хваща по някоя класна риба и там 

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
В тенево по пътя за пресевната в ляво има 1 гьолче дето прелива тунджата и се пълни лятото там имам изкарани 50 щутки по кило кило и половина и сигорно още толкова върнати по 400 500 грама но бракониерите му таковаха мамата с ток сетки и тем подбни само за 1-2 седмици папер не остана вътре сега незнам как е работата но там вреше от щука нямало е излет да се върна с по малко от 5 риби.Скоро мога да отскоча и без това е ми е билзо тенево от моито село и ще как е таботата ако е останала някоя риба вече трябва да са над кило и нещо малките.
-
- научил се да хвърля
Kолеги някой спинингувал ли е на Мучурица и ако да какво е хващал?
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Ако някой иска инфо за Инзово било то за реката или езерото аз съм човека знам всички места в целия район в момента водата е доста висока и бистра и риболова тая седмица е спрял иначе преди седмица направих убииство на едра червенопера към 5-6 кила.Интересното е че тая година се навъдни страшно много щука и се хващаха и на червей дядките се прибираха с по 10 щуклета по 300 400 грама.На блесна декември месец излзиаха много риби но предимно маломерни извадих само 1 около 3 кила каракудата тогава беше изчезнала.В момента на тапа отново се лъже някоя друга но само на тапа на блесна на воблер не бара.Местата за риболов в момента за всякаква риба са от моста до мандрата до ракиения казан и малко по надоло но ако реши някой да ходи там да има предвид че водата тея дни се качи доста с около метар и е бистра риболова е слаб.
Момчета , наздраве , да оставим за малко настрана рибата , сипете си по една ракия и бой
! Наздраве от мен
! 

Туй риболова не е за мен 

- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Наздраве колега ,прав си , трябва да распуснем след тегав ден . За мен с чаша добро уискенце.tachev написа:Момчета , наздраве , да оставим за малко настрана рибата , сипете си по една ракия и бой! Наздраве от мен
!

Успех рибари и риболовци?!
На Кукоревските дупки е малко скучен риболов (но природата е уникална там и си е ацки спокойно идеално за почивка) миналото лято си правех доста разходки до там направих един път голяма грешка да отида то последните дупки с колата пътя е обрасъл ацки много и имаше една дупка по пътя кадето едва ли не затънах и до 5 и 6 не невъзможно да се отиде с кола и от тогава съм си правил 4 5 разходки пеша до последните и съм ловил по 2 3 костура на воблер рекорда ми е бил около 30 см.най-големия не знам като грамажи колко излиза.Гледам други колеги са пробвали за мирни риби но не знам дали некой е вадил нещо а за стрижока мисля че имах некоя снимка в галерия.А за 1 2 и 3 с сигорност са ги тарашили на есен и реката не се дигала скоро поне в 1вата да се набие малко риба там е само трагедия манинкички каракудни и червеноперчици.Ако направя некоя разходка към 4 5 и 6 дупка ше пиша какво е положението
Наслука дано да тръгне рибата скоро
Наслука дано да тръгне рибата скоро
Фен клуб СЛЪНЧЕВКА
- malkapluvka
- фен клуб-скобар
На Каргонския мост е баси и навалицата, едни колеги "риболовци" с по 4-5 пръчки, за две седмици са хванали я 2-3 шарана по около 2-3 кг, и е лудница. Излизат малки каракудки и червеноперки на торен, с две думи, няма смисъл сега да се ходи там. На другия ръкав си има в момента няколко места, къде е активна рибата - уклей, червенопера, стрижочета, малки и не-дотам малки гърбавици, кабакулачета, но маломерни, но може и "началник" да се обади, но е много труден риболова по тези места, защото взема само в течение, не в спокойна вода, и основно на стръв паяк, не отказват и белички, но паяка сега си е паяк. Покрай реката в сухата трева паячета бол.
Другото място е на на ръкавчето до 'ШЕЛ', под което минава тръбата за газта, всеки ямболия го знае, каракуди много, вижте ми в галерията, ше се сетите къде се намира. Но и там е панаир, а и сега няма вода, и рибата е завряна в дън земя.
Дано съм ви бил полезен.
Другото място е на на ръкавчето до 'ШЕЛ', под което минава тръбата за газта, всеки ямболия го знае, каракуди много, вижте ми в галерията, ше се сетите къде се намира. Но и там е панаир, а и сега няма вода, и рибата е завряна в дън земя.

Дано съм ви бил полезен.
ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ