Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Потами.....
Модератор: sapuna
Потами.....
Здравейте на всички фенове на Риболовния спорт,надявам се да не бъркам ни аз само ловя,риба рядко ям и практикувам хвани пусни вече 5 или 6 години.Имам едно питане за язовира на който мисля да отидем в петък.Ако някой сподели дали е още рано за там и дали има смисъл да се ходи,ще ви бъда много благодарен на всички.Нов съм в форума първа тема ми е и ако съм объркал нещо се извинявам.
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Потами.....
добре дошъл колега. и кой е язовира на който мислиш да ходиш?
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Здравей колега и добре дошъл.
Ами аз мисля че е рано,ако специално отиваш за шаран е много рано.Аз миналата година ходих август и не кълвеше,после не съм се връщал но нямам инфо да е тръгнал.
Ако ловиш на плувка,има доста риба мисля която можеш да излъжеш по това време.Само се подготви за пълен язовир и много боклуци и дървета вкарвани от реката.Наслука и после пиши какво си направил
Ами аз мисля че е рано,ако специално отиваш за шаран е много рано.Аз миналата година ходих август и не кълвеше,после не съм се връщал но нямам инфо да е тръгнал.
Ако ловиш на плувка,има доста риба мисля която можеш да излъжеш по това време.Само се подготви за пълен язовир и много боклуци и дървета вкарвани от реката.Наслука и после пиши какво си направил
- MITKO70
- кандидат преподавател
Ако не бъркам миналата година не го ли забраниха гърците този язовир или пак е разрешен. 

Всичко може,но не всеки го можe.

- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
MITKO70 написа:Ако не бъркам миналата година не го ли забраниха гърците този язовир или пак е разрешен.

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
информацията е че февруари месец е бил пуснат за риболов.А каква риба може да се очаква там?
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
Каквото ти роди фантазията всичко можеш да очакваш. Без.... делфини сигурноrepko написа:информацията е че февруари месец е бил пуснат за риболов.А каква риба може да се очаква там?

алтернативата ми е и р.Струма и мисля че там май ще имаме по голям шанс.По принцип Потами и Доспат ги дели идин балкан,а на Доспат риболова почва май месец.Не знам мога и да бъркам но мисля да се изстреляме към Струма малко след вливането на Ангиста.Ко ще кажете колеги?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Морунажчетата трабва да са си там и да чакат. Само, ако Ангста е много голяма и кална ще е добре да се качите малко над вливането и, в бистрата вода.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
chirusa_bg написа:Морунажчетата трабва да са си там и да чакат. Само, ако Ангста е много голяма и кална ще е добре да се качите малко над вливането и, в бистрата вода.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нямам представа, не съм ходил на язовира по това време на годината. Все ми се струва, че е още много рано за там 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
на Потами по това време ще дава кефал, скобар, червеноперка, костур, уклей, може и някоя каракудка....
където и да отидеш според мен няма да сбъркаш, но само за морунаж да биеш 400км..... 

на Потами вчера са се върнали едни колеги с 4 дневен изглед и нищо не са направили.От лотка са търсели костури но не се похвалиха със славни успехи.На синара е показвало много риби които били групирани но нищо.Утре отиваме на Ангиста където се влива в Струма и ако не на Струма където се влива в морето.
Вярно ли е че е забранено да се пали ОГЪН????????????
Вярно ли е че е забранено да се пали ОГЪН????????????

Здравей келега.Преди няколко седмици ходих на Ангиста на тръгване към България излизайки от черния път към шосето бяха спрели двама полицаи и веднага щом ме видяха тръгнаха към мене.Взеха да ми шляпат нещо на гръцки.Опитах на английски но не вдяваха само ми ръкомахаха с ръце и ми казваха "потами"(река на гръцки) и fire.Отвориха ми багажника гледаха в жабката, под седалките и през цялото време ми говореха на висок тон и викаха потами, fire.След 3,4 мин.ми посочиха да си трагвам и видях че по надоло по реката някой беше запалил огън.Та моя съвет е да не палиш огън да не те тиканат в дрънголника тея византийци 

Репка,ако имаш излишни 1000 каймета ,пални си брат едно огънче 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...