Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Кой ви копира сайта?Знаете ли?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Кой ви копира сайта?Знаете ли?
Некво си отборче наречено houples-team е изкопирало доста успешно вашият сайт,и има претенции да не се имат за вулгарни!....
Админите на сайта да го посетят ако не ми виарват!Ужас! 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Простичко , ако може , някой да ми обясни , що така ...? Имам регистрация там ...и смятам , че колегите , като риболовци са много добри !Имам регистрация и у FM ! Не виждам никаква разлика между старите и нови форуми за риболов , да ме извинявате , ама даже няма и конкуренция,щото темите са различни и никога не се припокриват напълно ! Иначе казано , като гледам риболовците , които участват активно в риболовните BG форуми са си едни и същи !георги н. написа:На оружие братя , на оружие![]()
![]()
![]()

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
А аз "го папах" това миналата година-без вина,виновен!Всеки има право на изява,И не всеки се е родил научен.В случая няма нищо нередно мисля!Едни и същи сме в цялото он-пространство,но на моменти вижданията ни се различават.Това предопределя раждането на нещо малко,но необходимо.
НАСЛУКА на създателите!!!!
НАСЛУКА на създателите!!!!
Re: Кой ви копира сайта?Знаете ли?
Пич, къде точно видя "копирането", че нещо не мога да зацепя???????riboloveca1 написа:Некво си отборче наречено houples-team е изкопирало доста успешно вашият сайт,и има претенции да не се имат за вулгарни!....Админите на сайта да го посетят ако не ми виарват!Ужас!
П.С. И не се пише houples, a hopeless. Така объркваш хората и не могат да търсят из гууглето

П.С. Я си дефинирай и разбиранията ти за вулгарни???
-
- новобранец
[quote="riboloveca1"]Некво си отборче наречено houples-team е изкопирало доста успешно вашият сайт,и има претенции да не се имат за вулгарни!....
Админите на сайта да го посетят ако не ми виарват!Ужас! 
Абе ей неграмотник, що не вземеш да отделиш повече време в изучаване на чужди езици, ами си седнал интриги да ми въртиш.

Абе ей неграмотник, що не вземеш да отделиш повече време в изучаване на чужди езици, ами си седнал интриги да ми въртиш.

По спокойно де, тая мижитурка не знае български, ти искаш от него английски да знаеNa gele brat mu написа: Абе ей неграмотник, що не вземеш да отделиш повече време в изучаване на чужди езици, ами си седнал интриги да ми въртиш.