Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Инфо за яз.Брезнишки извор
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Инфо за яз.Брезнишки извор
Здравейте,знае ли някой как е положението на яз.Брезнишки извор.Дава ли някаква риба,кой е арендатора в момента и какви пари е за въдица.Благодаря предварително.
-
- ще става разбирач
Re: Инфо за яз.Брезнишки извор
Язовира е яко измрежарен и опоскан а собственика не е пускал риба от две години , но си иска таксичката.
През септември и октомври язовира беше испуснат с около 3 метра при максимална дълбочина 5 метра , и имаше непреброймо количество мрежи , така че си правете сметка какво е останало вътре.
През септември и октомври язовира беше испуснат с около 3 метра при максимална дълбочина 5 метра , и имаше непреброймо количество мрежи , така че си правете сметка какво е останало вътре.
-
- новобранец
Кой е арендатора и какви пари е на въдица?ribohva6ta4 написа:Язовира е яко измрежарен и опоскан а собственика не е пускал риба от две години , но си иска таксичката.
-
- ще става разбирач
Седем лева на въдица за 12 часа или 14 лева за 24 часа , като улова е ограничен до някави си килограми който дори да седиш три дни пак не можеш хвана.Иначе за арендатора не мага да кажа нищо добро, мърсотия около язовира , тъпанарски забележки и див селянин за пазач.Комбинацията е три в едно.
Около 20.11.2010 собственика измрежари язовира но успя да улови само Толстолопа,Шаран и Амур до колкото знам не е хванал. Нивото е спаднало още от септември защото крана не се затваря както трябва и изпуска. Риба до колкото знам не е пускана от началото на 2010г. Пазача е сменен а таксата септември месец беше 7 лева на пръчка за 24 часа.
-
- новобранец
Здравеите,Язовира има нов арендатор и е зарибен както и всеки петък пускат риба.8лв на пръ.
Преди три дена бях там.Казаха че има нов арендатор и всеки петък пускал риба но така и не я видяхме.Само каракуда и някоя червеноперка.Мръсотията е навсякъде,много шавар и малко удобни за риболов места.Вземат по 8лв. за 12 ч. и по 10 за 24.
току що се връщам от там с доста уловени шарани 30бр между 1-1.5кг и един 3 килограмов красавец
- Батко Емо
- разбира нещата
Колега,кога е пускана тази риба и колко?Дай повече инфо на какво,къде и снимки
ако имаш.Мерси.

- emo vasilev
- сериозен играч
Публикувано на: Пет Май 10, 2013 6:56 pm
1. Били сте на различни язовири !
2. Природен феномен !
3. Второто мнение си е чиста реклама ....(vasko1985 -Регистриран на: Сря Май 16, 2012 7:54 pm
Иначе добър риболов е станал с 30 риби!Браво !
Публикувано на: Съб Май 11, 2013 12:13 pmGeladjiev написа:Преди три дена бях там.Казаха че има нов арендатор и всеки петък пускал риба но така и не я видяхме.Само каракуда и някоя червеноперка.Мръсотията е навсякъде,много шавар и малко удобни за риболов места.Вземат по 8лв. за 12 ч. и по 10 за 24.
Има три варианта -vasko1985 написа:току що се връщам от там с доста уловени шарани 30бр между 1-1.5кг и един 3 килограмов красавец
1. Били сте на различни язовири !
2. Природен феномен !
3. Второто мнение си е чиста реклама ....(vasko1985 -Регистриран на: Сря Май 16, 2012 7:54 pm
Иначе добър риболов е станал с 30 риби!Браво !
реклама друг път.влез във феисбук страницата на язовира и виж снимките от 2-та ми излета да видиш дали е реклама.друг е въпроса че рибата е на моменти ако уцелиш да кълве може да хванеш много но има моменти когато просто неще.иначе риба се пуска всеки четвъртък по 300-400кила които не вярва да отиде на място да види.друго повече няма какво да ви кажа
- jasonsmith
- разбира нещата
Какво съвпадение - не само че си хванал 30 шарана за ден (аз дори уклей не мога да хвана толковаvasko1985 написа:реклама друг път.влез във феисбук страницата на язовира и виж снимките от 2-та ми излета да видиш дали е реклама.друг е въпроса че рибата е на моменти ако уцелиш да кълве може да хванеш много но има моменти когато просто неще.иначе риба се пуска всеки четвъртък по 300-400кила които не вярва да отиде на място да види.друго повече няма какво да ви кажа

ти със сигурност си тролеи!!
а това че не можеш да хванеш 30 уклея за 1 ден ден говори за голяма некадърност от твоя страна.до колкото за рибата пускана е пред очите ми за това казвам.а семкари като тебе може само да пишат глупости вместо да отидат и да се убедат сами за това което е казано
а това че не можеш да хванеш 30 уклея за 1 ден ден говори за голяма некадърност от твоя страна.до колкото за рибата пускана е пред очите ми за това казвам.а семкари като тебе може само да пишат глупости вместо да отидат и да се убедат сами за това което е казано
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Васко, нека това е последното ти мнение в разрес с правилата!
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=117&t=3684" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=117&t=3684" onclick="window.open(this.href);return false;
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.