Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов край ямбол!!!
На Strike pro e днес обиколих всички магазини в ямбол 90% навсякаде не са чувал иза цикади и спинери и нямаха едниствено магазина на преслав на края в ляво мочето поръча от пловдив и за няколко часа ми я донесоха евала.
- Прикачени файлове
-
- 20110323_001.jpg (41.63 KiB) Преглеждано 620 пъти
Онзи ден гледах такива на магазина към каргона дето е след пазара посока АБЦ инженерингMAGARETOOO написа:На Strike pro e днес обиколих всички магазини в ямбол 90% навсякаде не са чувал иза цикади и спинери и нямаха едниствено магазина на преслав на края в ляво мочето поръча от пловдив и за няколко часа ми я донесоха евала.

Туй риболова не е за мен 

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Аз неска само там не отидах мамка му утре ще отида да купя няколко.Дано да имат и спинери да взема и от тях че за распера май са най добрата примамка
- pike_attack
- научил се да хвърля
Знам поне 3 места в Ямбол където продават цикади.MAGARETOOO написа:На Strike pro e днес обиколих всички магазини в ямбол 90% навсякаде не са чувал иза цикади и спинери и нямаха едниствено магазина на преслав на края в ляво мочето поръча от пловдив и за няколко часа ми я донесоха евала.
- radost_in7
- новобранец
важното е че рибока е отвънtachev написа:Потопих и аз воблерите днес на моста под Бонбонена! Един удар и един мушморок пълен с хайвер ми изяде воблера , след което пак го пуснах , че утре като отида пак да го излъжа !
Бъркам в торбата , фотото съм забравил , а моята н73 нокия след удар в земята остана само с предна камера и затова качеството криво !
Селянията не е белег за произход...това е състояние на душата

Мисля , че до нас на Венера при Иван също имаpike_attack написа:Знам поне 3 места в Ямбол където продават цикади.MAGARETOOO написа:На Strike pro e днес обиколих всички магазини в ямбол 90% навсякаде не са чувал иза цикади и спинери и нямаха едниствено магазина на преслав на края в ляво мочето поръча от пловдив и за няколко часа ми я донесоха евала.

Туй риболова не е за мен 

- pike_attack
- научил се да хвърля
Има ,има.tachev написа:Мисля , че до нас на Венера при Иван също имаpike_attack написа:Знам поне 3 места в Ямбол където продават цикади.MAGARETOOO написа:На Strike pro e днес обиколих всички магазини в ямбол 90% навсякаде не са чувал иза цикади и спинери и нямаха едниствено магазина на преслав на края в ляво мочето поръча от пловдив и за няколко часа ми я донесоха евала.!
-
- научил се да хвърля
Maлко пролетни кефали

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
А мястото ще споделиш ли колега
-
- научил се да хвърля
Поповска е колега.Места не помня.Воблера е салмо хорнет,монофил-0.20,пръчка-бъркли чери-2.70(само една пръчка имам и ми е за Тунджа) макарата е Шимано Техниум 4000.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Най-накрая се размърда рибата и на Ханово,на "запушеното".Едри червенопери и не толква едри каракуди радват любителите на по-спокойния плувкарски риболов.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
На широката част или на тънката след завояboki speca написа:Най-накрая се размърда рибата и на Ханово,на "запушеното".Едри червенопери и не толква едри каракуди радват любителите на по-спокойния плувкарски риболов.

Туй риболова не е за мен 

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
На това запушено одавна съм спрял да ходя няма смисъл вече.
БЕ то и аз ама си държи още щука там със сигурност 

Туй риболова не е за мен 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Време е на мирната риба да се разшава на широкото, благодарско за инфото Боки
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;