Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониер
Модератор: bobopeli
Бракониер
Колегата преди мене е абсолютно прав за този мангал -Кирим от Малиново. Години наред лови с мрежи в язовир Крапец и се чувства не досегаем. Познат е на господата от ИАРА и вьпреки това никой невзема мерки .Ако има по висш орган кото може да се справи с този бракониер то посочети ми тази инстанция
-
- ще става разбирач
Re: Бракониер
Макаров,ТТ33,CZ,ПСМ и много други, в краен случай и една бухалка /от бейзбола/ще свърши работа
Успех 

най добре.
Последно промяна от maver_71 на Пон Мар 21, 2011 5:41 pm, променено общо 1 път.
и аз така мисля колега. 

- borislav58
- сериозен играч
Много Умноvene mitov написа:Макаров,ТТ33,CZ,ПСМ и много други, в краен случай и една бухалка /от бейзбола/ще свърши работаУспех

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Колега така ще е докато само се чудим на кой да се оплачем...вземете нещата в свой ръце, така да се каже....още повече , че е мангал...никой няма да тъгува за него!!! 

-
- новобранец
На яз.Душанци бракониерите и колегите които взимат маломерна риба плуват в язовира заедно с целия си багаж. И тези които ги принуждават да правят това са местните колеги, БРАВО на тях. :
благодаря ви колеги за изказаните мнения. Явно проблемите са навсякъде,не може да се разчита на ИАРА . Затова на всички рибари от Ловеч Троян Севлиево и региона да се вземем в ръце и да отървем любимият ни язовир от набезите на мангала керим от село Малиново

От сега нататъка ще важат законите на дивия Запад на язовир Крапец (ловешко) и бракониерите да си правят сметката. 

колеги проблема не е само при вас всички райони са на това дередже
Май се налага сами да взимаме мерки
Май се налага сами да взимаме мерки
нали сещате че това са само думи и докато е така добре ако прераснат в дела се води саморазправа и баи мангал си отива дома а вие оставате в полицеиското да пишете как и защо под развеселените погледи на полицаите отнасяте си глобата предупреждението (ако имате късмет някои да не е казал на баи мангал да си извади медицинско) и си отивате с обещанието че повече няма да правите така и сичко си тече по старому с тая разлика че вече баи мангал никои нема да го пипне
сами преценете дали това е начина
ако има и 1% шанс да сработи аз съм с двете ръце за но за жалост няма такава вероятност
сами преценете дали това е начина
ако има и 1% шанс да сработи аз съм с двете ръце за но за жалост няма такава вероятност
- трапера
- сериозен играч
Абе,не съм много сигурен!!!
Преди няколко години се прибирахме с баща ми от работа с колата (късно вечерта) и докато си чакахме на светофара,двама пияни минавайки покрай нас хвърлиха една чаша върху предното стъкло и то се спука.След две минути вече се разправях с тях,а единия нещо ми посегна-и му потече доста кръв от мутрата.Не знам откъде ми щракна да ги заведем в най-близкото РПУ (на 300м). Разказах на дежурния за какво иде реч.Тия двамата се оказаха редовни клиенти на полицията,а един от полицаите ме дръпна настрани-"Виж сега,тези сега са взели заплата,няма смисъл да ги съдиш след два дена няма да имат пари.Ще те пусна вътре да се разберете колко ти струва стъклото и си вземи парите,а аз ще изпуша една цигара."
И то и така стана. В протокола (или какъвто документ беше),пишеше-"след употреба на голямо количество алкохол,паднал и се самонаранил...."
Та понякога саморазправата е най-доброто правосъдие
Преди няколко години се прибирахме с баща ми от работа с колата (късно вечерта) и докато си чакахме на светофара,двама пияни минавайки покрай нас хвърлиха една чаша върху предното стъкло и то се спука.След две минути вече се разправях с тях,а единия нещо ми посегна-и му потече доста кръв от мутрата.Не знам откъде ми щракна да ги заведем в най-близкото РПУ (на 300м). Разказах на дежурния за какво иде реч.Тия двамата се оказаха редовни клиенти на полицията,а един от полицаите ме дръпна настрани-"Виж сега,тези сега са взели заплата,няма смисъл да ги съдиш след два дена няма да имат пари.Ще те пусна вътре да се разберете колко ти струва стъклото и си вземи парите,а аз ще изпуша една цигара."
И то и така стана. В протокола (или какъвто документ беше),пишеше-"след употреба на голямо количество алкохол,паднал и се самонаранил...."
Та понякога саморазправата е най-доброто правосъдие

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star