Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Необикновенна стръв за бял амур
Модератор: sapuna
Re: Необикновенна стръв за бял амур
Има нещо верно - изпекох си ракията и излезна на 76градуса!!! - препек. Верно е много як зашеметител.alekMK написа:Испробај тази салатка со чиста 50% ракија и секоја риба ќе ти биде ГИГАНТasini написа:Според вас имам ли някакъв шанс може да ви се стори малко смешно -изпробвам резанчета морков и краставица консервирани в 50 % разтвор на ракия и вода -амура все пак е всеядна риба и вие го знаете.Възможно ли е да излажа някой гигант, пробвал ли е някой от вас такава стръв!![]()
А за АМУРА - не трябва да са много силни ароматите - той е вегетерианец и требва да му се поднасят по меки аромати. Това 50% с раккия е интересна идея и ще я опитам.
На парче от кочан с царевички - млечни - имах удар от който нищо не остана - ни тежести ни куки - голо влакно. Мина като парен валяк и си замина.
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
-
- новобранец
за амур, пробвайте, като сложете повдигач на стръвта (топ4е стириопор, или нещо друго което да повдигне стръвта от дъното, успех
..............
След пет години ... край с 4-ките!!! sapuna
..............
След пет години ... край с 4-ките!!! sapuna
za amur nai dobriqt strav e rastitelno topche boilies nai dobri udari sam imal s topcheta
--------------
Имам чувството,че нарочно го правите!!!
Пиши на Български език!!! sapuna
--------------
Имам чувството,че нарочно го правите!!!
Пиши на Български език!!! sapuna