Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Много вятър, вълни и никва риба
- antivik
- кандидат преподавател
Много вятър, вълни и никва риба
Ето ме отново на линия, скоро не съм се появявал що немаше нагледен матриал, но вчера нещата се промениха
. Но да започна малко по из далече, да се разбере как се стигна до цялата история. Всичко започна от тук.

Влизам аз някъде къде 11,30-12,00 часа/бях решил, че съм се наработил/ да си взема някое и друго нещице, като нова сопа, кеп и такиви дреболийки. И Дидето авера ме посреща с приказката "Айде да те водя на риба. Ама бърз ли си?". Щото като чух за риба перманентно съм си съгласен, ама трябваше да се преоблека. Та натоварих покупката/която своевременно наедря със стърви/ на едно тахи и айде дома да се згирджосам/сиреч натаманя/, пътьом зареди малко захранка и за моя милост и

се пльокнах на кръстовището да чакам. Слид 10-15минути автомобилчето с аверите цъфна и:
Приятно гледане [youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Jg-w_KpYVKU?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Jg-w_KpYVKU?hl=bg&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Когато видях, че на този вятър и тези вълни нищо нема да стане наблегнах на
.
Аверите метна по едно фидерче, Дикси се пробва да качне нещо на едно - две силикончета, обаче не би. На края се групирахме около горната сцена, като аз/признавам си без бой/ наблегнах на съдържанието на шишинката. Къде 3,30-4,00ч. решихме, че ветеро достатъчно ни е продухал, ходом марш обратно към колата и обратно в града. Като ни остана хубавия релакс, приказки и надеждата за по-хубаво време и риба. Няма страшно събота идва.

Влизам аз някъде къде 11,30-12,00 часа/бях решил, че съм се наработил/ да си взема някое и друго нещице, като нова сопа, кеп и такиви дреболийки. И Дидето авера ме посреща с приказката "Айде да те водя на риба. Ама бърз ли си?". Щото като чух за риба перманентно съм си съгласен, ама трябваше да се преоблека. Та натоварих покупката/която своевременно наедря със стърви/ на едно тахи и айде дома да се згирджосам/сиреч натаманя/, пътьом зареди малко захранка и за моя милост и

се пльокнах на кръстовището да чакам. Слид 10-15минути автомобилчето с аверите цъфна и:
Приятно гледане [youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Jg-w_KpYVKU?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Jg-w_KpYVKU?hl=bg&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Когато видях, че на този вятър и тези вълни нищо нема да стане наблегнах на

Аверите метна по едно фидерче, Дикси се пробва да качне нещо на едно - две силикончета, обаче не би. На края се групирахме около горната сцена, като аз/признавам си без бой/ наблегнах на съдържанието на шишинката. Къде 3,30-4,00ч. решихме, че ветеро достатъчно ни е продухал, ходом марш обратно към колата и обратно в града. Като ни остана хубавия релакс, приказки и надеждата за по-хубаво време и риба. Няма страшно събота идва.

Последно промяна от antivik на Чет Мар 24, 2011 3:37 pm, променено общо 1 път.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- разбира нещата
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Много вятър, вълни и никва риба
mimi750830 написа:Шшшшшшуменско.
Хората сБИРА![]()
![]()
![]()

- bo6ko__
- новобранец
Браво за излета!Нали не сте били вкъщи 

Клипчето дава доста добра представа за положението. Май е бил от ония редки случаи, дето предпочиташ да забравиш, че си бил на риба. Но пък хляба изглежда много апетитен, кренвиршите сигурно са от месо, а домашарката в бирената бутилка е изход и от най-безнадежна ситуация. След лошото винаги идва хубаво. Другата седмица пак. 

- antivik
- кандидат преподавател
Arol написа:Клипчето дава доста добра представа за положението. Май е бил от ония редки случаи, дето предпочиташ да забравиш, че си бил на риба. Но пък хляба изглежда много апетитен, кренвиршите сигурно са от месо, а домашарката в бирената бутилка е изход и от най-безнадежна ситуация. След лошото винаги идва хубаво. Другата седмица пак.

Не искам да забравя, че съм ходил. Похода си го направих и си проветрих дробчетата, па и малко се натоварих и се махнах от тия компютри

Не са кремвирши, а наденици/уж Македонска/ и готови кефтета от магазина(нямаше кога да се правя на готвач

Хляба действително - пресен и топъл/омааха го за отрицателно време(не набрегнах на него, на моите години гледам малко да го огранича, че нещо килограмите..., а и предпочитам шишинката

В шешинката не е домашнярка, а червено винце, вярно купено, двете ми села са на по-вече на 300 км. от тук и няма как да си приготва домашно/било дистилирано или винско/

- jotem06
- научил се да хвърля
Колега твоите излети ме кефят максимално.Жив и здрав да си и НАСЛУКА.
Не ставам за гадател. Никво тото тая седмица. И аз ще трябва да се махна от компютъра майantivik написа: Не искам да забравя, че съм ходил. Похода си го направих и си проветрих дробчетата, па и малко се натоварих и се махнах от тия компютри:
Не са кремвирши, а наденици/уж Македонска/ и готови кефтета от магазина(нямаше кога да се правя на готвач)
Хляба действително - пресен и топъл/омааха го за отрицателно време(не набрегнах на него, на моите години гледам малко да го огранича, че нещо килограмите..., а и предпочитам шишинката)/.
В шешинката не е домашнярка, а червено винце, вярно купено, двете ми села са на по-вече на 300 км. от тук и няма как да си приготва домашно/било дистилирано или винско/.