Много вятър, вълни и никва риба

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Много вятър, вълни и никва риба

Мнение от antivik »

Ето ме отново на линия, скоро не съм се появявал що немаше нагледен матриал, но вчера нещата се промениха :wink: . Но да започна малко по из далече, да се разбере как се стигна до цялата история. Всичко започна от тук.
Изображение
Влизам аз някъде къде 11,30-12,00 часа/бях решил, че съм се наработил/ да си взема някое и друго нещице, като нова сопа, кеп и такиви дреболийки. И Дидето авера ме посреща с приказката "Айде да те водя на риба. Ама бърз ли си?". Щото като чух за риба перманентно съм си съгласен, ама трябваше да се преоблека. Та натоварих покупката/която своевременно наедря със стърви/ на едно тахи и айде дома да се згирджосам/сиреч натаманя/, пътьом зареди малко захранка и за моя милост и
Изображение
се пльокнах на кръстовището да чакам. Слид 10-15минути автомобилчето с аверите цъфна и:
Приятно гледане [youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Jg-w_KpYVKU?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Jg-w_KpYVKU?hl=bg&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Когато видях, че на този вятър и тези вълни нищо нема да стане наблегнах на
Изображение.
Аверите метна по едно фидерче, Дикси се пробва да качне нещо на едно - две силикончета, обаче не би. На края се групирахме около горната сцена, като аз/признавам си без бой/ наблегнах на съдържанието на шишинката. Къде 3,30-4,00ч. решихме, че ветеро достатъчно ни е продухал, ходом марш обратно към колата и обратно в града. Като ни остана хубавия релакс, приказки и надеждата за по-хубаво време и риба. Няма страшно събота идва. :wink: :drinkers:
Последно промяна от antivik на Чет Мар 24, 2011 3:37 pm, променено общо 1 път.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Re: Много вятър, вълни и никва риба

Мнение от mimi750830 »

Шшшшшшуменско.
Хората сБИРА :lol: :lol: :lol: :drinkers:
На къса плувка,в репея...
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

mimi750830 написа:Шшшшшшуменско.
Хората сБИРА :lol: :lol: :lol: :drinkers:
:twisted: А-а-а немой така, само бутилчето е от Шшшш...., съдържанието е с друг цвят :wink: . :drinkers:
Аватар
bo6ko__
новобранец
новобранец

Мнение от bo6ko__ »

Браво за излета!Нали не сте били вкъщи :D
Аватар
Arol
новобранец
новобранец

Мнение от Arol »

Клипчето дава доста добра представа за положението. Май е бил от ония редки случаи, дето предпочиташ да забравиш, че си бил на риба. Но пък хляба изглежда много апетитен, кренвиршите сигурно са от месо, а домашарката в бирената бутилка е изход и от най-безнадежна ситуация. След лошото винаги идва хубаво. Другата седмица пак. :)
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Arol написа:Клипчето дава доста добра представа за положението. Май е бил от ония редки случаи, дето предпочиташ да забравиш, че си бил на риба. Но пък хляба изглежда много апетитен, кренвиршите сигурно са от месо, а домашарката в бирената бутилка е изход и от най-безнадежна ситуация. След лошото винаги идва хубаво. Другата седмица пак. :)
:wink: Внасям малко корекции:
Не искам да забравя, че съм ходил. Похода си го направих и си проветрих дробчетата, па и малко се натоварих и се махнах от тия компютри :evil: :
Не са кремвирши, а наденици/уж Македонска/ и готови кефтета от магазина(нямаше кога да се правя на готвач :wink: )
Хляба действително - пресен и топъл/омааха го за отрицателно време(не набрегнах на него, на моите години гледам малко да го огранича, че нещо килограмите..., а и предпочитам шишинката :lol: )/.
В шешинката не е домашнярка, а червено винце, вярно купено, двете ми села са на по-вече на 300 км. от тук и няма как да си приготва домашно/било дистилирано или винско/ :? . :drinkers:
Аватар
jotem06
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jotem06 »

Колега твоите излети ме кефят максимално.Жив и здрав да си и НАСЛУКА.
Аватар
Arol
новобранец
новобранец

Мнение от Arol »

antivik написа: Не искам да забравя, че съм ходил. Похода си го направих и си проветрих дробчетата, па и малко се натоварих и се махнах от тия компютри :evil: :
Не са кремвирши, а наденици/уж Македонска/ и готови кефтета от магазина(нямаше кога да се правя на готвач :wink: )
Хляба действително - пресен и топъл/омааха го за отрицателно време(не набрегнах на него, на моите години гледам малко да го огранича, че нещо килограмите..., а и предпочитам шишинката :lol: )/.
В шешинката не е домашнярка, а червено винце, вярно купено, двете ми села са на по-вече на 300 км. от тук и няма как да си приготва домашно/било дистилирано или винско/ :? . :drinkers:
Не ставам за гадател. Никво тото тая седмица. И аз ще трябва да се махна от компютъра май :lol: :rolleyes: :drinkers: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”