Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Nikolay ( Dobrich )
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от Nikolay ( Dobrich ) »

zorod написа:... костур със сигурност има доста ...

Не, колега, няма костур по това време там и никога не е имало - само лятото излиза. Много странно, но факт.
zorod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zorod »

Ако забелязваш , писал съм, че ИМА . Дали излиза и кога,това е съвсем друга тема :D .
Наистина незнам какво излиза сега.
ivailo nedev
новобранец
новобранец

Мнение от ivailo nedev »

Колеги здравйте,някой имали информация къде може да е тръгнала рибата.Това хубавото време,не ме свърта вече благодаря предварително.
orhaneminov
новобранец
новобранец

Мнение от orhaneminov »

Nikolay ( Dobrich ) написа:

Не, колега, няма костур по това време там и никога не е имало - само лятото излиза. Много странно, но факт.
А колега дали излиза нещо в момента знаешли
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

ivailo nedev написа:Колеги здравйте,някой имали информация къде може да е тръгнала рибата.Това хубавото време,не ме свърта вече благодаря предварително.
Колега по-горе аз съм писал за цонево и засмяново има и други рибари които са споделили своите излети ( zorod - е казал за Одринци ) вече е твой избор дали ще експериментираш :) Мисля че ico000_ е споменал нещо за Пода но не съм сигурен ;) :) наслука :drinkers: :D :D
orhaneminov
новобранец
новобранец

Мнение от orhaneminov »

Двуумя се между Засмяново и Одренци някой ще ми помогне ли на каде да хвана събота. Мерси
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

orhaneminov написа:Двуумя се между Засмяново и Одренци някой ще ми помогне ли на каде да хвана събота. Мерси
Колега лично мое мнение ( след посещението на засмяново в началото на седмицата ) не си струва ходенето . Таранката кълве само на пружина за стръв торен червей и тя не е постоянна редки рибета . Незнам какво е положението на одринци но ако дава нещо различно от дребни таранки по добре да се разходиш до там :)
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

Ivan_nikolov написа:
orhaneminov написа:Двуумя се между Засмяново и Одренци някой ще ми помогне ли на каде да хвана събота. Мерси
Колега лично мое мнение ( след посещението на засмяново в началото на седмицата ) не си струва ходенето . Таранката кълве само на пружина за стръв торен червей и тя не е постоянна редки рибета . Незнам какво е положението на одринци но ако дава нещо различно от дребни таранки по добре да се разходиш до там :)
За Засмяно. Зависи какви таранки търсиш. Застани някъде около стената, направи си фин такъм за директния 18-20 кука, 0.10 повод ФК, вземи си една голяма кутия шарен (а може и варведас), обезмасли го и лови на едно червейче, като стреляш с прашката от време на време по малко, без други захранки и шум и може да останеш приятно изненадан.
Аватар
Nikolay ( Dobrich )
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Nikolay ( Dobrich ) »

orhaneminov написа:
Nikolay ( Dobrich ) написа:

А колега дали излиза нещо в момента знаешли
ми не знам тази седмица как ще е, но миналата познати са ходили за каракуди и червеноперки и нищо не са хванали
orhaneminov
новобранец
новобранец

Мнение от orhaneminov »

Благодаря на всички ще драсна после какъв е бил резолтата.
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

ivailo nedev написа:Колеги здравйте,някой имали информация къде може да е тръгнала рибата.Това хубавото време,не ме свърта вече благодаря предварително.
Ами според мен колега на Венелин може да се пробва вече.Там водоема не е много дълбок и водата бързо се стопля.Същото се отнася и за Девненските гьолове
tgigich
новобранец
новобранец

Мнение от tgigich »

Здравейте колеги някой има ли информация за Николаевка голения има ли такси и какви са условията
zorod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zorod »

Големият на Николаевка вече не е толкова голям :D ,сериозно ,водата е много ниска , реално язовира започва от къщите които са отляво .
Какви са условията и как се стопанисва - информацията която получавам е доста противоречива и на мен ми е интересно какво реално е положението.
alek_83
новобранец
новобранец

Мнение от alek_83 »

vanio_gazara написа:Някой чувал ли е нещо за язовир.Бозвелийско и за язовир.Левски казват че и на двата язовира вадели хубави риби :?: :?: :?:
колеги днес бях на яз.Бозвелий бе6е ми за пръв и последен път таксата е 5 лв. на пъчка рибата си я плащташ можеш да ложиш само пред бараката на пазачите, язовира половината е в мржи и освен червенопврка нищо друго не бутна моите препораки са да не се ходи там
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

alek_83 написа:
vanio_gazara написа:Някой чувал ли е нещо за язовир.Бозвелийско и за язовир.Левски казват че и на двата язовира вадели хубави риби :?: :?: :?:
колеги днес бях на яз.Бозвелий бе6е ми за пръв и последен път таксата е 5 лв. на пъчка рибата си я плащташ можеш да ложиш само пред бараката на пазачите, язовира половината е в мржи и освен червенопврка нищо друго не бутна моите препораки са да не се ходи там
И аз мога да я потвърдя тази информация. Мой приятел вчера ходи там каза че на мрежите са изкарали хубави амури , но на въдица кълвяла само червеноперка . Всяка друга риба се плащала , но за съжаление не мога да кажа за цените какви са цените на рибата :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”