Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Кой ви копира сайта?Знаете ли?
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- новобранец
Re: Кой ви копира сайта?Знаете ли?
Иди провери как се плаща домейн и ще схванеш истината, че формата на форумите са правени от едни и същи хора.Ти нали си регнат и в манията? Какъв ти е проблема тогава? Формата е почти един и същ. Форума на Хоуплес, в който и аз съм регистриран е нов и нищо не е копирал. Различното е, че няма никаква цензура защото бе замислен за малко хора. За да се регистрираш трябва да си одобрен за това. Е, явно започва да се разраства - ми нищо лошо не виждам тогава. Поздрави на всички, защото много рядко пиша и тук да следя темите ще ми дойде нанагорно - форума ви е със свой живот и много интересен. Требе и да се бачка между излетите, за да има такива. На слука на всички пичове от "На риба"!riboloveca1 написа:Некво си отборче наречено houples-team е изкопирало доста успешно вашият сайт,и има претенции да не се имат за вулгарни!....Админите на сайта да го посетят ако не ми виарват!Ужас!

За тази година - толкоз...
Два цитата:riboloveca1 написа:Некво си отборче наречено houples-team е изкопирало доста успешно вашият сайт,и има претенции да не се имат за вулгарни!....Админите на сайта да го посетят ако не ми виарват!Ужас!
"Боже, колко мъка има по този свят, боже!"
и
"О, santa simplicita"
p.s.Ъкхъм...Сапуне, твоята работа май беше малко по-друга...

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Мунчо написа:.......................................................................
p.s.Ъкхъм...Сапуне, твоята работа май беше малко по-друга...
Мунчо написа:Боже, колко мъка има по този свят, боже...
(И аз да изплагиятствам тука)
Почва с антрефиле - "Яко кефали на реката до кв. Калтинец"
Тема на броя: Сапуна - майстор №1 в Горна и околностите
Следват материали от сорта:
Щуките около Поликраище
Силни каракуди на Петко Каравелово
Река Росица държи много уклей
После имаме раздел "Техника и тактика":
Как да си направим плувка от дръжка на метла
Разплетеното чердже - източник на качествени влакна
Блесна от дръжка на лъжица
Вероятно трябва да има и некви регионални проблематики от сорта на:
В Горна ловим риба по-добре, отколкото във Велико Търново. Търново, от вас нищо не става!
Още искаш ли?
-
- новобранец
Да, това не е никак хубаво. Може би е извадено от контекста. Ама Бат Станя си го знаем ние. Не съм чел цялата ода, но явно има нещо гадно между вас. Нека се съсредоточим в риболова. Аз пък съм възхитен от твоите горнооряховски рецепти. А само и единствено в Горна съм папкал жили от говедо с картошки - задушени. Никъде го няма това!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- новобранец
Нищо ясно от този пост. Май салатката е била в повече.5кила написа:edno-неграмотна работа...
две-ооо -санКУЕ симплициТАС-става вьпрос за Ян Хус на кладата...
мнооо гледам неграмотни,мнооо време го гледам това,НАВСЯКЬДЕ не се трае вече,не се трае-гледам,говори се за грамотност,баче,само се ГОВОРИ![]()
![]()
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Mожем да поспорим малко, относно това, какво точно е изокал бачо Ян Хус, докато екзалтираното бабе отдавало дължимото на горивните матряли за скарата. И в нашата и в чуждестранната литература, посветена на разностранния опит по канализиране на мирогледа в правилната посока...На колкото места го цитират като simplicita, на толкоз го има и като simplicitaS. Пък може да разгърнеш и няколко тълковни речника от различни издателства и годинки, та да видиш разнообразие на синтактични форми. Между другото, и двата варианта не противоречат на латиския правопис, така че остава само да се почесваме тук-там и да се чудим "Как точно го изока чиляка..."' Според някои автори, нищо не изокал, щот друг екзалтиран пън го аргасал по тиквата с някакво чирясло, та станало бирбат... Но нали трябва да има красота в кончината на благородните креатури...5кила написа:edno-неграмотна работа...
две-ооо -санКУЕ симплициТАС-става вьпрос за Ян Хус на кладата...
мнооо гледам неграмотни,мнооо време го гледам това,НАВСЯКЬДЕ не се трае вече,не се трае-гледам,говори се за грамотност,баче,само се ГОВОРИ![]()
![]()
Инак, за вопиющата липса на грамотност и скопена словестност си прав, успокоява ме само това, че разликата между мен и тези субекти е поне една каруца книги...
Сапуне, нямах предвид "вие". КАто четеш редовно постовете из форума, не ти ли се набиват на очите "те"?sapuna1971 написа:Натоварена или прочетена?Мунчо написа: Инак, за вопиющата липса на грамотност и скопена словестност си прав, успокоява ме само това, че разликата между мен и тези субекти е поне една каруца книги...
И още нещо да попитам-тези субекти,т.е. ние,сме впрегатния добитък така ли?
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Питането ми бе с разяснителна цел!Не бе моя работа аз да пояснявам.А знаеш какво би последвало след подобен пост!
Нищо лично в случая.Ако съм искал да се заяждам,или да се сърдя щях да го направя миналата есен!
Да не спамим повече в тази никому ненужна тема!НАСЛУКА момчета!
Гласете се.Малко остана.Не си мътете главите с глупости,а се радвай на всяка новородена он-лайн дестинация!
Нищо лично в случая.Ако съм искал да се заяждам,или да се сърдя щях да го направя миналата есен!

Да не спамим повече в тази никому ненужна тема!НАСЛУКА момчета!
Гласете се.Малко остана.Не си мътете главите с глупости,а се радвай на всяка новородена он-лайн дестинация!