масова сеч на морунажи

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

масова сеч на морунажи

Мнение от ribolovcho »

мислех да не казвам..но то и без това се разчу..масова сеч на морунажи по река искър....
няма да пиша много щото съм се разтреперил от адреналин ето за какво става въпрос ...

Изображение
тая снимка съм я заимствал от друго място..снимах и мои но не са в качество

отидох на искъра с цел да си пробвам новите саморъчно направени близалки..

Изображение..
и естествено тръгнах още във 5.0 там пристигнах на разсъмване
Изображение
Изображение

и разпънах бърдака .....

Изображение

просто не знам какво да напиша..просто не намирам думи...относно
лакомията на някои хора.този пич от снимката си пусна всичката риба..но доста други не пуснаха риба въобще..някои хора хванаха от порядъка на 50-60 кила риби..
едно тъпкане във чували..аве страшна работа..а после искаме риба да се завъди..ми нали след 10-20 дена тази риба ще хвърля хаивер бе хора...повечето е пълна със хаивер.
аве както и дае няма да се ядосвам повече..

продължавам..разпънах циганията захраних със няколко топки вад ден еинде..и малко бели//
но за мое разочарование след 7-8 риби ми се счупи върховата става..понеже не носех резервен .риболова приключи в известна степен за мен..пробвах на фидер но течението беше твърде силно и нямах много голям ефект..ето горе долу какви морунажи хванах

Изображение

това беше близалката с която лових/около 6.5 грама/

Изображение

ето и как се държеше близката във водата..задържаше горе долу добре.течението беше
силно.но нямаше време кога да сложа по тежка..нали строших върха.
Изображение

..от яд щеше да
пострада цялата щека но добре че бай ненчо ме спря..:)..те го и него.
Изображение

защо го написах репортажа...? щото съм луд...не не съм....но нека да се знае как се унищожава рибата ..и после кой бил бракониера..много риба се излови колеги ..направо масово клане..чудя се само колко ли от всички рибари бяха със билет..

снимки на на рибарите и на обстановката няма да пускам по съображения за сигурност ...???...дали ще остане риба която да хвърли хайвер времето ще покаже..
поздрави и наслука

е тея момци напраиха шоуто..пуснаха си момчетата рибата и ,и направиха голям кеф евала..
големи..големии сте...

Изображение

Изображение

Изображение

казаха че и филм щяло да има но кога не знам ..по хобито..

ако всички са така ..риба ще има..но за съжаление повечето рибари не пуснаха нищо
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Re: масова сеч на морунажи

Мнение от Коце © »

Тунинга е добър ;)
Аватар
Junjurcho
новобранец
новобранец

Мнение от Junjurcho »

евала эа репортажа а тея дали имат билет или не няма эначение 50кг риба е беэумно много да я прибереш...
Аватар
undergrounder
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от undergrounder »

Браво момци,начесали сте ги яко.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
BaiCeno
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от BaiCeno »

При тоя глад и мизерия не 50 ами по 100 ако има ще се прибере ? А и тва е некъв плевел
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Тоя колега от снимката пълничкия дето са скъсали рибата е голям риболовец! Не гледате ли Риби и такъми бе хора :D Има една серия на езерото край Долни Богров за шарани :) ! Иво Янков се казва :) силен е много :supz:
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

:smt038 Поздравления за улова и за релийза!
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

BaiCeno написа:При тоя глад и мизерия не 50 ами по 100 ако има ще се прибере ? А и тва е некъв плевел
Колега, нещо не мога да се съглася! Никакъв плевел не е морунажа, я много хубав обект за риболов. Не е вкусна, но коя речна риба у нас, изключая пъстървата дето я няма, е вкусна! И мизерията не е оправдание- някои са дошли от 100-200км., имат такъми за незнам колко си, захранки, губи време- дай сега да си го избие с 50 кг. риба, която ще раздава за фукария по комшиите и накрая ще изхвърли поне 2/3.Турбо чалга риболов!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

На консерви я правят.Преди години на яз.Кърджали можеше да се хванат такива количества на дънно.После при демокрацията се появи Мишкаря и го изгреба за 2 години и си направи плаващ ресторант, дано потъне скоро.Сега търсят морунаж ,ама ядец :butthead: Това за съжаление е българинът - антихрист по природа :oops: Браво на това момче на снимката.И аз го гледам по Хоби ТВ.Майстор е :!:
Последно промяна от pacho109 на Съб Мар 26, 2011 9:41 am, променено общо 1 път.
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
shefa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shefa »

Колегата от снимката с много риби е Ивайло - поздравления Иво и тук за страхотния риболов. Той ми каза, че филма ще го дават по Хоби ТВ след две седмици - четвъртък или да видя какво се пада, да - 7 април. Там са описани всички техники и тактики на риболов. Дано не бъркам датата, но така ми каза - "Четвъртък, след две седмици" :oops: Вие все пак следете по Хобито, за да не изпуснете филма.

Успех на всички, които днес са там - предполагам, че ще е панаир! :D
Аватар
hristoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hristoogi »

baiceno ,с това изкривено мислене наистина до никъде няма да я докараме . :mrgreen:
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

pacho109 написа:На консерви я правят.Преди години на яз.Кърджали можеше да се хванат такива количества на дънно.После при демокрацията се появи Мишкаря и го изгреба за 2 години и си направи плаващ ресторант, дано потъне скоро.Сега търсят морунаж ,ама ядец :butthead: Това за съжаление е българинът - антихрист по природа:oops: Браво на това момче на снимката.И аз го гледам по Хоби ТВ.Майстор е :!:
Добре познат факт на всички, и защо мамка му никой не прави нещо по въпроса??? Всекидневна гледка е как си чисти мрежите...ей така на плаца!!!
tisho_9610
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tisho_9610 »

Супер риболов много риба сте хванали.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

http://www.ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=388

и този момък беше там ...
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

evgeniboy написа:
pacho109 написа:На консерви я правят.Преди години на яз.Кърджали можеше да се хванат такива количества на дънно.После при демокрацията се появи Мишкаря и го изгреба за 2 години и си направи плаващ ресторант, дано потъне скоро.Сега търсят морунаж ,ама ядец :butthead: Това за съжаление е българинът - антихрист по природа:oops: Браво на това момче на снимката.И аз го гледам по Хоби ТВ.Майстор е :!:
Добре познат факт на всички, и защо мамка му никой не прави нещо по въпроса??? Всекидневна гледка е как си чисти мрежите...ей така на плаца!!!
Защото е с жълта книжка и го имат за невменяем :twisted: Пък де да знам,може и наистина да е такъв :lol:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”