Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Ваглери
Модератор: emo vasilev
Ваглери
Случайно, щракайки тук там попаднах на ето този клип.Приятно гледане 
http://www.youtube.com/watch?v=xn_Nd8AkAX0

http://www.youtube.com/watch?v=xn_Nd8AkAX0
-
- фен клуб-скобар
Re: Ваглери
Отиде руското знаме
иначе добър клип ще го пробвам

Малко ме съмняваше да се получи, но реших да пробвам. Ето го и резултата:

Дължината е 15см. На пробата във вода носеше 1,8гр. като потъваше малко по-навътре в червената част(около 0,5см. ).

Дължината е 15см. На пробата във вода носеше 1,8гр. като потъваше малко по-навътре в червената част(около 0,5см. ).
За занимавка става, готино изглежда, ще пробвам ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Като за първи опит, екстра е
.Бравo!!!

Vankata написа:Малко ме съмняваше да се получи, но реших да пробвам. Ето го и резултата:
колега а с какво си го боядисал
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днеска бе прекрасен ден и реших да си направя ваглери по точно слайдери използвах коркови тапи от вино ,клечки от шишчета, маркири - черен,червен и резеда, дрелка флекс с диск от шикурка за оформяне на тапите и се получи това

лакирах ги и ги оставих да съхнат,нямах други цветове номисля,че изглеждат перфектно.

лакирах ги и ги оставих да съхнат,нямах други цветове номисля,че изглеждат перфектно.
А как направи металния накрайник на ваглерите?
-
- вече хвърля и на тежко
На слайдера е лесно,взамаш медна тел и си готовsunnen написа:А как направи металния накрайник на ваглерите?
Но за ваглер е друга бира,там ползвам само от стари ваглери(долу в ляво)
Благодаря за изчерпателния отговор. Слайдера се различава по това, че е по-лек предполагам или т.нар. "Подвижна плувка", която се захваща двойно т.е. има тел както на тялото, така и долу на кила. Ваглера е само с един "захват" за влакното - този който е на кила, на самото тяло няма нали?!
Дано си разбрал въпроса ми. Просто наистина искам да се науча и искам да знам точната разлика.
Между другото изработките са ти УНИКАЛНИ! Поздравления и дано ти донесат само трофейни риби
Дано си разбрал въпроса ми. Просто наистина искам да се науча и искам да знам точната разлика.
Между другото изработките са ти УНИКАЛНИ! Поздравления и дано ти донесат само трофейни риби

-
- научил се да хвърля
Колегата от Русия расипа знамето ама направи поне хубава плувка ще пробвам и аз.А и на ванката нее лоша.поздрави !!!!!!
sunnen написа:Благодаря за изчерпателния отговор. Слайдера се различава по това, че е по-лек предполагам или т.нар. "Подвижна плувка", която се захваща двойно т.е. има тел както на тялото, така и долу на кила. Ваглера е само с един "захват" за влакното - този който е на кила, на самото тяло няма нали?!
Здравей колега,разликата е там,че при слаидера основното утежнение е по линията а при ваглера голяма част от утежнението е в плувката.На линията се слагат малки дропери до достигане на желаното стабилизиране.
Ясно! Много ти благодаря 
Радвам се, че има хора като теб тук! Успех в начинанията и слука с ваглерите.
Днес ми докараха лупен и то доста и ще пускам струга. Довечера и снимки

Радвам се, че има хора като теб тук! Успех в начинанията и слука с ваглерите.
Днес ми докараха лупен и то доста и ще пускам струга. Довечера и снимки

Здравейте отново. Как бих могъл да си направя някаква матрица за направата на плувки, тъй като лупена се оказва корав, и когато започна шкуренето, започва да пари шкурката. Има ли някакъв вариянт да се качи някаква снимка на дадена матрица и материалите от които се правят.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.