Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Работата се запече
- каридата
- учете се от него
Работата се запече
Пичове кво да ви кажа,сън не ме лови след последния ми кленски излет.Едвам дочаках съботата за да се впусна в нови преключения.Изтрелях се не много рано към реката,амбициран,надъхан и превъзбуден
.Обаче много мразя да ми одари още на първите подавания,тови ми вещае куц ден.На равномерна проводка ме в началото на мача ме взе тоя.

След много обикаляне и смяна на воблери положението се зговняваше с всеки изминат метър.
След два часа обикаляне се срещнахме с тоя.

След него голямо нямане беше.Бродих,провирах се,завягах но все нищо.ПОгледнах следващото място с доста скиптицизъм
ама си направих труда да заметна.Оказа се че съм напипал гореща точка.Четири броя поредни.

Случваше им се това.

Тръгнах наобратно като имах на идея да проверя едно друго местенце.А пролетта беше постелила пътеката прилично.

На връщане проверих някое друго переспективно местенце,и от водата изкочи още един палавник.

Стигнах най накрая до колата и запраших към другата дестинация.
Еххх,бях си предоволен от риболова досега но не подозирах какво щесе случи в последствие.Е тука стана мазалооооо.
Рибките отбягваха досегашните ми борци и реших да сложа нещо дребно,плиткогазещо и не збърках.
.Вчера го направих,днеска ги побърка.

И като за финална снимка избрах тази...

Равносметка:
Рибките доста предпазливи,Имам само две три на равномерна проводка.Всички останали на туичинг,предърпвания,палзи и т.н.Тъй като положението беше деликатно от към шум доста от по дребните а и не само риби не бяха снимани,Доволен отново,страхотен ден сред природата.До нови срещи.

След много обикаляне и смяна на воблери положението се зговняваше с всеки изминат метър.

След него голямо нямане беше.Бродих,провирах се,завягах но все нищо.ПОгледнах следващото място с доста скиптицизъм

Случваше им се това.

Тръгнах наобратно като имах на идея да проверя едно друго местенце.А пролетта беше постелила пътеката прилично.

На връщане проверих някое друго переспективно местенце,и от водата изкочи още един палавник.

Еххх,бях си предоволен от риболова досега но не подозирах какво щесе случи в последствие.Е тука стана мазалооооо.
Рибките отбягваха досегашните ми борци и реших да сложа нещо дребно,плиткогазещо и не збърках.

Равносметка:
Рибките доста предпазливи,Имам само две три на равномерна проводка.Всички останали на туичинг,предърпвания,палзи и т.н.Тъй като положението беше деликатно от към шум доста от по дребните а и не само риби не бяха снимани,Доволен отново,страхотен ден сред природата.До нови срещи.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Работата се запече
Много им разбираш, а на снимките има хубави риби!
Сам ли си при тези излети?
Сам ли си при тези излети?
- каридата
- учете се от него
Днес бях сам.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

Отново на ниво, поздравления

-
- фен клуб-скобар
Направо ти завидях
страшни клендаци, направо ме зачеса да пометам и аз със спининга.

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Сега покрай едрите риби забелязах и цъфналите цветя, тук при нас няма и едно зелено листо, а края на март. Отдавна мина първа пролет.
Добре, че прегледах темата отново, а въобще не ловя на спининг. Хубава тема
!
Добре, че прегледах темата отново, а въобще не ловя на спининг. Хубава тема

Много уловисти тия твойте воблери !
Поздравления за поредния красив репортаж! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Красота...

Хубав излет си направил.
п.п Аз все още не сьм посегнал кьм спининга.Защото ако го направя,няма врьщане назад.

п.п Аз все още не сьм посегнал кьм спининга.Защото ако го направя,няма врьщане назад.

каридата написа:Пичове кво да ви кажа,сън не ме лови след последния ми кленски излет.Едвам дочаках съботата за да се впусна в нови преключения.Изтрелях се не много рано към реката,амбициран,надъхан и превъзбуден.Обаче много мразя да ми одари още на първите подавания,тови ми вещае куц ден.На равномерна проводка ме в началото на мача ме взе тоя.
След много обикаляне и смяна на воблери положението се зговняваше с всеки изминат метър.![]()
След него голямо нямане беше.Бродих,провирах се,завягах но все нищо.ПОгледнах следващото място с доста скиптицизъмама си направих труда да заметна.Оказа се че съм напипал гореща точка.Четири броя поредни.
И от мен БРАВОО!
Случваше им се това.
Рибките отбягваха досегашните ми борци и реших да сложа нещо дребно,плиткогазещо и не збърках..Вчера го направих,днеска ги побърка.
![]()
![]()
![]()
![]()
Равносметка:
-
- сериозен играч
-
- разбира нещата
Перфектни жУвотни !!!
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
каридата написа:Пичове кво да ви кажа,сън не ме лови след последния ми кленски излет.Едвам дочаках съботата за да се впусна в нови преключения.Изтрелях се не много рано към реката,амбициран,надъхан и превъзбуден.Обаче много мразя да ми одари още на първите подавания,тови ми вещае куц ден.На равномерна проводка ме в началото на мача ме взе тоя.
След много обикаляне и смяна на воблери положението се зговняваше с всеки изминат метър.![]()
След него голямо нямане беше.Бродих,провирах се,завягах но все нищо.ПОгледнах следващото място с доста скиптицизъмама си направих труда да заметна.Оказа се че съм напипал гореща точка.Четири броя поредни.
И от мен БРАВОО!
Случваше им се това.
Рибките отбягваха досегашните ми борци и реших да сложа нещо дребно,плиткогазещо и не збърках..Вчера го направих,днеска ги побърка.
![]()
![]()
![]()
![]()
Равносметка:
Сигурно е голям кефф да ги дърпаш на самоделките
....поздравления че ни правиш съпричастни на тея красоти
!!!!

Ходя по каменяци и меткам изкуственяци