Работата се запече

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Работата се запече

Мнение от каридата »

Пичове кво да ви кажа,сън не ме лови след последния ми кленски излет.Едвам дочаках съботата за да се впусна в нови преключения.Изтрелях се не много рано към реката,амбициран,надъхан и превъзбуден :D .Обаче много мразя да ми одари още на първите подавания,тови ми вещае куц ден.На равномерна проводка ме в началото на мача ме взе тоя.
Изображение

След много обикаляне и смяна на воблери положението се зговняваше с всеки изминат метър. :?
След два часа обикаляне се срещнахме с тоя.
Изображение

След него голямо нямане беше.Бродих,провирах се,завягах но все нищо.ПОгледнах следващото място с доста скиптицизъм :roll: ама си направих труда да заметна.Оказа се че съм напипал гореща точка.Четири броя поредни.
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Случваше им се това.

Изображение

Тръгнах наобратно като имах на идея да проверя едно друго местенце.А пролетта беше постелила пътеката прилично.
Изображение

Изображение

Изображение

На връщане проверих някое друго переспективно местенце,и от водата изкочи още един палавник.
Изображение

Стигнах най накрая до колата и запраших към другата дестинация.

Еххх,бях си предоволен от риболова досега но не подозирах какво щесе случи в последствие.Е тука стана мазалооооо.
Рибките отбягваха досегашните ми борци и реших да сложа нещо дребно,плиткогазещо и не збърках. :D .Вчера го направих,днеска ги побърка. :D

Изображение

:D :D :D
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И като за финална снимка избрах тази...
Изображение

Равносметка:
Рибките доста предпазливи,Имам само две три на равномерна проводка.Всички останали на туичинг,предърпвания,палзи и т.н.Тъй като положението беше деликатно от към шум доста от по дребните а и не само риби не бяха снимани,Доволен отново,страхотен ден сред природата.До нови срещи.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Работата се запече

Мнение от G.Petkov »

Много им разбираш, а на снимките има хубави риби!
Сам ли си при тези излети?
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Днес бях сам.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Vankata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vankata »

Отново на ниво, поздравления :smt038 :smt038 :smt038
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

Направо ти завидях :D страшни клендаци, направо ме зачеса да пометам и аз със спининга.
:smt023
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Сега покрай едрите риби забелязах и цъфналите цветя, тук при нас няма и едно зелено листо, а края на март. Отдавна мина първа пролет.
Добре, че прегледах темата отново, а въобще не ловя на спининг. Хубава тема :D !
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Много уловисти тия твойте воблери ! :D Поздравления за поредния красив репортаж! :smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от tamihal »

Изображение

Изображение

Красота... :smt023
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

Хубав излет си направил. :D

п.п Аз все още не сьм посегнал кьм спининга.Защото ако го направя,няма врьщане назад. :wink:
Изображение Изображение Изображение Изображение
walukov
фен клуб-скобар

Мнение от walukov »

каридата написа:Пичове кво да ви кажа,сън не ме лови след последния ми кленски излет.Едвам дочаках съботата за да се впусна в нови преключения.Изтрелях се не много рано към реката,амбициран,надъхан и превъзбуден :D .Обаче много мразя да ми одари още на първите подавания,тови ми вещае куц ден.На равномерна проводка ме в началото на мача ме взе тоя.
Изображение

След много обикаляне и смяна на воблери положението се зговняваше с всеки изминат метър. :?
Изображение

След него голямо нямане беше.Бродих,провирах се,завягах но все нищо.ПОгледнах следващото място с доста скиптицизъм :roll: ама си направих труда да заметна.Оказа се че съм напипал гореща точка.Четири броя поредни.
ИзображениеИ от мен БРАВОО!

Изображение

Изображение

Изображение

Случваше им се това.

Изображение

Тръгнах наобратно като имах на идея да проверя едно друго местенце.А пролетта беше постелила пътеката прилично.
Изображение

Изображение

Изображение

На връщане проверих някое друго переспективно местенце,и от водата изкочи още един палавник.
Изображение

Еххх,бях си предоволен от риболова досега но не подозирах какво щесе случи в последствие.Е тука стана мазалооооо.
Рибките отбягваха досегашните ми борци и реших да сложа нещо дребно,плиткогазещо и не збърках. :D .Вчера го направих,днеска ги побърка. :D

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Равносметка:
Рибките доста предпазливи,Имам само две три на равномерна проводка.Всички останали на туичинг,предърпвания,палзи и т.н.Тъй като положението беше деликатно от към шум доста от по дребните а и не само риби не бяха снимани,Доволен отново,страхотен ден сред природата.До нови срещи.
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Красавци! :D
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

Перфектни жУвотни !!!
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

Браво страхотен излет. :prayer:
Риболова е хоби.Наслука :)
walukov
фен клуб-скобар

Мнение от walukov »

каридата написа:Пичове кво да ви кажа,сън не ме лови след последния ми кленски излет.Едвам дочаках съботата за да се впусна в нови преключения.Изтрелях се не много рано към реката,амбициран,надъхан и превъзбуден :D .Обаче много мразя да ми одари още на първите подавания,тови ми вещае куц ден.На равномерна проводка ме в началото на мача ме взе тоя.
Изображение

Изображение

ИзображениеИ от мен БРАВОО!

Изображение

Изображение

Изображение

Случваше им се това.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Равносметка:
Аватар
overkill
новобранец
новобранец

Мнение от overkill »

Сигурно е голям кефф да ги дърпаш на самоделките :D ....поздравления че ни правиш съпричастни на тея красоти :) !!!!
Ходя по каменяци и меткам изкуственяци
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”