Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

кофти ден :) и една хубава рибка
кофти ден :) и една хубава рибка
Доклад от днес ! Денят беше чудесен за мятане по ряката ! В 11 часа бяхме на реката с авера pike_attack ! Едно слънце , едно чудо красота ! Заемамет първото място и почваме да джаскаме ! Удар на колега , а аз с кепа спирам един красавец за проверка дали има венетка за да плува там ! Бързи снимки на рибока -

и естествено така -

Викаме си един на друг , че ще я убием днес ! Да ама не !
Продължи се едно мятане едно чудо едно сменяне на места и примамки ! Видяхме един подобен екземпляр как се изплющя до нас ! Но уви не го излъгахме ! Имаше и мноо е***ни моменти ! Ето един от тях -
тук спасявам моя екогиър ск40 332 и заради него както се казва - "да затънеш в лайна до ушите" Аз лично съм висок 1.94 , а тинята ми стигна до пакета ! - тук вече излизам -

За мен си беше много скапан ден , една риба изтървана , 2 влизания в реката , като второто не спаси чисто новия ми ск 40 304
, ама има и такива дни ! ТОлкоз ! Ето и малко природа - 

и естествено така -

Викаме си един на друг , че ще я убием днес ! Да ама не !

тук спасявам моя екогиър ск40 332 и заради него както се казва - "да затънеш в лайна до ушите" Аз лично съм висок 1.94 , а тинята ми стигна до пакета ! - тук вече излизам -

За мен си беше много скапан ден , една риба изтървана , 2 влизания в реката , като второто не спаси чисто новия ми ск 40 304

Туй риболова не е за мен 

- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
Re: кофти ден :) и една хубава рибка
егати карька. то и аз за два дена две рибки хванах ама поне не влизах да се кьпя 

пускайте ги,за да хващате
Не ,колега.Бил е един добър екшън риболовен ден!tachev написа:....За мен си беше много скапан ден - една риба изтървана , 2 влизания в реката....

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Ekшънът беше на второто влизане във водатаPylsar написа:Не ,колега.Бил е един добър екшън риболовен ден!tachev написа:....За мен си беше много скапан ден - една риба изтървана , 2 влизания в реката....

Туй риболова не е за мен 

Какво му е специалното на тоя воблер та си решил да се"давиш"?tachev написа:....Водата още си е доста "хладна" , а и течението си е там доста силно , ама пусти воблери до последно борба за освобождаване !

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Кадемлийски ми е , сега за новия сезон
!

Туй риболова не е за мен 

- каридата
- учете се от него

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- borislav58
- сериозен играч

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пич, слушай един съвет от мен - за риба или воблер не влизай в подобни места.
Един млекогиър е 20лв макс , един антибиотик е 50 .. едно удавяне ти е за цял живот.
Тегли им една закана за отмъщение и си свиркай
Един млекогиър е 20лв макс , един антибиотик е 50 .. едно удавяне ти е за цял живот.
Тегли им една закана за отмъщение и си свиркай

ТО там най - дълбокото е 1.2 а отдолу само камък , а иначе първото влизане в тинята , кофти да ама като стъпах с единия крак и затънах , така и така го бях накалял , поне да си изкарам фофлеретката
!

Туй риболова не е за мен 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хубава риба.Евала 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- pacho109
- сериозен играч
Важно е пакета да е цял 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- jean11
- вече хвърля и на тежко
Може ли въпросче?А коя е тази река,ето се въдят такива едри распери?Не ми прилича нито на Дунав,нито на Марица 

Дърпай и не му отпускай!