Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Сомски,тайни!№1!
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Момчета неискам да обиждам никого.Нормално е дазнам с кого си пиша;след като разнищваме такава сериозна тема като;РИБОЛОВ НА СОМ.Никак не ми се ще от другата страна да седи някоя мацка;която си пили маникюра;и се чуди какви глупости да пише.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- сериозен играч
Е,какво лошо има отсреща да е жена?И те са хора!
Стояне,ако фамилията ти е,Мутафов ще се насера от смях,защото Емо те търси по гьоловете,па те фана у интернето!
Тони,да не си 100кила?
Аз пиша само истината и го доказвам постоянно,така не е необходимо да се афиширам!Като си налепя снимките,няма да има какво да кажа.

Предишното писание го изтрих.
Моля за извинение!
май съм в гадно настроение днес хванах само платики и гадни червенопери
.
Моля за извинение!
май съм в гадно настроение днес хванах само платики и гадни червенопери

Последно промяна от VGS на Съб Май 19, 2007 10:27 am, променено общо 2 пъти.
Виджи,какво искаш от мене бе бате?Аз не съм Господ!Ако искаш ми вярвай!Хвани няколко сома и заповядай да поспориме!Защо кльонкаджиите си траят,без Емо?Качвал съм снимки,но ти и Испанеца сте ме забравили!Опитах днес да прасна две-три снимки,но не става!Ще опитам пак,утре!Интересно ми е,какво ще измислиш за мен тогава?Ами,ако съм жена? 

- krokibg
- учете се от него
Стояне,добре дошъл във форума и да знаеш,отдавна се опитвам да ги накарам да си сложат физиономийте на аватара,но повечето неискат.Доста хора които са без аватари ги познавам лично и сме приятели,имат си и снимки във галерийте,а има други,дори и когато си снимат рибите,внимават да не ги хване кадрото.Незнам какво толкова има да крият,но когато човек си има снимка на аватара,се съобразява как и какво пише и си стои зад думите.Прав си че има и някой ,които си стоят зад клавиатурата и се чудят каква простотия да направят и кой да захапят.Аз съм за снимки отдавна и дано да могат да ловят и риба,както и пишат.Не визирам хората със снимки на аватарите си и тези които си имат такива във галерията им.Визирам само тези които се занимават със интриги и заяждания и се крият като плъхове

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- krokibg
- учете се от него
Анга,да доживеем и ние до неговите години,пък ще му мислим.Аз специално не се оплаквам и все още се радвам на вниманието на гаджетата,та нямям оплаквания де.Пък и бебета прява още и сега мисля за номер № 4,стига мойта да иска да гледа

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!