Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На Кривата Вада 27.03.2011
-
- научил се да хвърля
На Кривата Вада 27.03.2011
Здравейте колеги.Днес бях за риба на напоителния канал Кривата Вада край Пазарджик.Риба има много роми двойно повече.Като цяло сутринта доста се колебаех дали да отида с мойте приятели заради ромите.Имах инфо че излиза доста дребна каракуда и уклей.В 11 часа бяхме на канала имаше 4 човека зарадвах се много.Сигурно се дължеше на времето доста облачно с лек ветрец.Но слънцето изгря и от ромската махала се започнаха да пристигат.И какво стана за 30 мин нямаше къде да се хвърли и само ние българи от 100 човека роми понеже канала е в ромската махала.Вчера са минавали от ловното там и са глобили доста хора без билети но това не ги е изплашило.Бях заложил на голия убиец 3м основно влакно 0.10 кука 16 перо 0.5 тип буре.Още с първото хвърляне кълване повеждане и каракудка.Стръв мартеница от пинки и торен и на двата вида червей зимаше добре.И така риба имаше доста понапълни се живарника и решихме да си ходим обаче точно да си тръгваме и ето ги мойте страхове се сбъднаха. Тъкмо вадя живарника да ги пускам и гледам вървят 2ма роми срещу нас уплаших се доидоха и видяха че тръгваме да пускаме рибата тъкмо вадех телефона да я снимам веднага го прибрах да не ми го откраднат казаха ни да им изсипем всичките си по едри рибки в чантата им и другите да си ги правим каквото искаме.Зеха ни почти целия улов нямаше какво да направим.Писна ми вече от тях на всякъде са където отида за риба винаги съм под напрежение вече ми се случва това за 4 път ми се случва :@ !Но все пак се позабавлявах и се нарадвах на динамичен риболов
[album][/album]

-
- научил се да хвърля
-
- фен клуб-скобар
Re: На Кривата Вада 27.03.2011
Браво пичове. Внимавайте с тия цигани, че винаги вървят на глутници и не се знае... избягвайте ги ако трябва щом си имате разправии с тех
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- yaata
- фен клуб-скобар
Браво на вас за риболова и че сте се оправили с тея сиукси. Веднага се сетих когато бях малък и тепърва тръгвахме сами за риба с братчед ми как едни цигани, доста по голями от нас едва не ни съсекаха с брадва за няколко рибета-тогава си счупих въдицата при възникналия бой. Така че ако някога се повтори таково нещо - незнам дали ще оцелеят тея гадове. Наздраве за успешния риболов. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
-
- новобранец
ей нямат изтребване тия мангали бре,ше зема да ида от софия там а риба с някой и друг приател да им начешем крастата мангалска,а иначе браво момчета,добър улов с лош край,ама нали сте йиви и здрави,майната им на мангаситата,и за тях ще дойде ред.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Малииии не бих отишъл там за риба,ако ще и пари да ми дават...е ако имах един 47-ми можеееше и да се поразходя натам ... 

-
- фен клуб-скобар
Браво за излета ама това с мангалите не ме кефи
Май ви трябва нещо друго

Май ви трябва нещо друго

за мангалите съм склонен да повярвам но за количеството и големина на уловената риба не.там отдавна почти не се хваща никаква качествеа риба.затова недей да послъгваш.
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
Колега,начесали сте крастата - евала!Ама да дадете рибата на мангалите........
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...