Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Морунажи на Болонеза
-
- фен клуб-скобар
Морунажи на Болонеза
Здравейте,малко късно пускам тази тема за вчерашния ми излет ,но какво да се прави бях днес на работа
След достоверна информация че морунажа вече е влязъл в р,Искър и наплива от желаещи е голям още през ноща в петък потеглих към култовия вир на Писарово
След пристигането ми в 3,00 сутринта установих че всички дашни места естествено са заети и се наложи да се установя в горния край на вира почти до бента
Запазих си място
и започнах да чакам изгрева на брега на реката,отвсякъде се чуваше гъде сръбска къде гръцка и наша фолк музика,коли дал Господ и хора колкото щеш
,както и да е
На сутринта забърках един СТАР-ФИШ-2кг,1кг ГАЛЕТА,1кг ТРОХИ ОТ БЛАТОВЕ и 2кг глина от току що изровена къртичина +0,500кг бял червей + мозайка мой добив от реката и докато чах да поеме водата разпънах катуна и доовлажних още малко и си оформих мястото за риболов и щракнах реката

както се вижа хора имаше доста и на другия бряг откъм Писарово

Само в горния край отсреща в бързея нямаше никой естественно
А ето и работното място

стръв 3 шарени червея

болонеза

Сутринта стартирах с 6те метра,но на обяд се появи доста неприятен вятър и се наложи да намаля дължината на болонезата с 5 метра
Основно влакно 0,16 утежнение

повод 0,12 и кука Owner-Umi-Tanago №10 плувка буре 4гр
След стартиране с 6 тежки топки захранка рибите се подредиха пред мен като войници
Риболова вървеше повече от прекрасно

Колеги в ляво и дясно дал господ
За да държа Морунажите пред мен им подавах по една стиска захранка почти след всяка извадена риба
Вземаха стръвта не много активно но пък се закачваха точно където трябва

След обяд вятъра вече много ме изнерви,заради него не можах да поднасям стръвта там където хранех а когато бях върху петното не успявах да държа линията си както трябва и кълването на рибата се разреди доста
Та затова реших към 16,,00 часа да сложа край този така приятен риболов с тези борбени риби Морунажите
Ето и резултата от риболова

За себе си задържах само 10 риби другите ги пуснах обратно за да може да направят това за което са дошли в този вир,иначе как ще ги ловиме отново
След достоверна информация че морунажа вече е влязъл в р,Искър и наплива от желаещи е голям още през ноща в петък потеглих към култовия вир на Писарово
След пристигането ми в 3,00 сутринта установих че всички дашни места естествено са заети и се наложи да се установя в горния край на вира почти до бента
Запазих си място

На сутринта забърках един СТАР-ФИШ-2кг,1кг ГАЛЕТА,1кг ТРОХИ ОТ БЛАТОВЕ и 2кг глина от току що изровена къртичина +0,500кг бял червей + мозайка мой добив от реката и докато чах да поеме водата разпънах катуна и доовлажних още малко и си оформих мястото за риболов и щракнах реката
както се вижа хора имаше доста и на другия бряг откъм Писарово
Само в горния край отсреща в бързея нямаше никой естественно
А ето и работното място
стръв 3 шарени червея
болонеза
Сутринта стартирах с 6те метра,но на обяд се появи доста неприятен вятър и се наложи да намаля дължината на болонезата с 5 метра
Основно влакно 0,16 утежнение
повод 0,12 и кука Owner-Umi-Tanago №10 плувка буре 4гр
След стартиране с 6 тежки топки захранка рибите се подредиха пред мен като войници
Риболова вървеше повече от прекрасно
Колеги в ляво и дясно дал господ
За да държа Морунажите пред мен им подавах по една стиска захранка почти след всяка извадена риба
Вземаха стръвта не много активно но пък се закачваха точно където трябва
След обяд вятъра вече много ме изнерви,заради него не можах да поднасям стръвта там където хранех а когато бях върху петното не успявах да държа линията си както трябва и кълването на рибата се разреди доста
Та затова реших към 16,,00 часа да сложа край този така приятен риболов с тези борбени риби Морунажите
Ето и резултата от риболова
За себе си задържах само 10 риби другите ги пуснах обратно за да може да направят това за което са дошли в този вир,иначе как ще ги ловиме отново

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Морунажи на Болонеза
защо се забави толкова ..да взема да пусна снимките от този ден....

ето го и тапата в действие....

тука една снимка със едни братя роми в действие
които ми хвърляха с фидери на плувката отгоре..

и пак тапата в атака ..извиняваи пепи но тези снимки са ми любими

ето го и тапата в действие....

тука една снимка със едни братя роми в действие

и пак тапата в атака ..извиняваи пепи но тези снимки са ми любими

-
- вече хвърля и на тежко
Е тва риболов..
.А дали и другите са направили като тебе? 

- indalo
- фен клуб-скобар
Бахти риболовите праскате, направо си е за завиждане. А аз със некви уклейки и бабки се забавлявам. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поздравления за поредния екстра риболов 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

През цялата година така да ти върви.Хайде
!

-
- вече хвърля и на тежко
Браво!!!
- nikidilov
- ще става разбирач
Евала!!!
- antivik
- кандидат преподавател
Бравос Пепи, приятно е да се види, че има още риба в тези ряки. Другия път пак да си хванеш от пуснатите и
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Поздравления за риболова! Голям кеф ще да е било