Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Потами.....
Модератор: sapuna
Re: Потами.....
Здравейте отново на всички.За жалост приключи риболова ми в Гърция.Отидохме първо на Ангиста малко след един мост на около 10км преди да се влее в Струма.Там нищо освен че видехме един дядка с швейцарска регистрация да вади живарник от реката в който имаше повече 20-тина риби измежду който имаше и такива по 2-3кг.Поздравихме го и продължихме да търсиме место.Точно където се влива Ангиста в Струма там застанахме.Много яко место ама за ср..е.Бяхме сами жив човек не видяхме.Разопаковахме багажа(първо въдиците) и доката си правех дирека 8м WIpp едното приятелче започна да се радва като олигофрен на среден пръст.Щуката се беше закачила но беше малка.Не бяха минали и 10мин и имаше втора щука пак около 800 мах 1кг.На 8-цата не направих нищо освен няколко морунаша няколко каракуди и не знам какъв вид риба беше това издължено тяло кръгла като Амура и тъмни люспи(може би лаврак ама да не кажа някоя глупост).На сутринта ставам към 6 и гледам някъв дядка с трактор спря до нас.Качи се в лодката и започна да си вади мрежите,викам си б.х ти пича а расправят че ния серем на всякъде.Дедока извади около 7 мрежи той не ги извади а само взе рибата от тях и пак си ги пусна,с едната мрежа беше преградил Ангиста точно на вливането в Струма.След 30мин дойдеха едни двама гърци с един пикап и те с лотката и те си гледат мрежите,беше крастосан огън с мрежи,чудно как са ги запамнили толкова много,а аз па ги снимам с фотоапарата.
следва продължение.....снимки......и най-важното видео за да видите че не само ния можем да съсипваме,а можем също така и да учим да съсипват......
следва продължение.....снимки......и най-важното видео за да видите че не само ния можем да съсипваме,а можем също така и да учим да съсипват......
Re: Потами.....
.............сефте комендански,братчед..................теа мрежи ги вадят ,когато се съмняват ,че са изгнили 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...