Апартамент в "Младост"4-София

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Публикувай отговор
tiho todorov

Апартамент в "Младост"4-София

Мнение от tiho todorov »

Търсим да си закупим тристаен апартамент /над 80м2/ в близост до Бизнес парк-а. До 5ет., може за осн.ремонт. Максимална цена-50 000Е и без северно изложение. Ако някой от форума е брокер или мисли за продажба сме насреща.Настоящото ни жилище отесня вече :D

Обявите в интернет сме ги "преслушали" и продължаваме. :drinkers:
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Апартамент в "Младост"4-София

Мнение от czd »

аз също се ослушвам за нещо в района на метрото ...ама търся ново строителство ама нищо читаво не намирам :( иначе гледах един затворен комплекс с къщи на по 2 етажа мисля ,че тези дето са строили бизнес парка го сроят ...ще се поразровя да видя как се казваше ,намира се от другата страна на бизнес парка :wink:
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Мнение от Коце © »

Ще ти дам 3 съвета:
1. не купувай панелка
2. ходи с агенции, защото те вадят оферти от всеки ръкав и джоб, които ги няма другаде
3. 625 евро/м2 е нереална цена
tiho todorov

Мнение от tiho todorov »

1.Защо не панелка,колега? 36 години живея в такава.
2.Нямам нищо против агенциите,с тях правя огледи почти всеки ден.
3.Колко да е реална цената...вчера гледахме 2 ап. по 90 и...м2 за под 47 000Е

Благодаря все пак...търсенето продължава :drinkers:
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Мнение от Коце © »

tiho todorov написа:1.Защо не панелка,колега? 36 години живея в такава.
2.Нямам нищо против агенциите,с тях правя огледи почти всеки ден.
3.Колко да е реална цената...вчера гледахме 2 ап. по 90 и...м2 за под 47 000Е

Благодаря все пак...търсенето продължава :drinkers:
За панелен апартамент тази цена е постижима. Съгласен съм. Този тип строителство има друга технология. Много скоро ще се наложи саниране на тези апартаменти и цяла България ще изпищи. Лично съм говорил с бивш директор на домостроителен комбинат и знам с какво качество са изпълнени тези блокове...по-точно количество. Има огромна разлика с новото монолитно строителство изпълнено по новите изисквания за енергоефективност. В София има оферти по /вкл. и в Младост 3 и 4/ на нива 700-750 евро. Дай ги. После ще ми благодариш ;) Апартамента се купува с переспектива за поне 50 години ползване. Ти си прави изводите купувайте апартамент на 25-30 години от панелен тип. Ако имаш въпроси ми пиши на л.с.
Поздрави
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

kozeboy написа:Ще ти дам 3 съвета:
2. ходи с агенции, защото те вадят оферти от всеки ръкав и джоб, които ги няма другаде
Ако са ви излишни с продавача 5000е
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
tiho todorov

Мнение от tiho todorov »

За санирането Ок.Колкото до Новото строитество недей да смяташ,че е удар в 10-ката.
Не споря с теб,не искам да ме разбираш погрешно.Апартамент ново стр. от 80м2 x 750Е= 60000Е/без таксите/,нямаме ги тези средства. Смятай в тези 80м2, минимум 12м2, общи части,които няма как да използваш и къде отиде цената от 750Е.... :rolleyes:
Занимавам се с вътрешни ремонти от почти 15 години и повярвай ми до болка са ми познати изпълненията на Пишман-строители-предприемачи.Има изключения,разбира се те обаче строят в далеч по-перспективни квартали на коренно различна цена.

П.П. Оценявам загрижеността ви и Уважавам мнения различни от моето.
Пак споменавам не се заяждам,не съм такъв тип човек,ако някой от форума може да помогне ок, ако не :drinkers:
ivann
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivann »

Тази тема май е за "Продава нериболовни"! :smt115
Публикувай отговор

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”